Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 794
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 615
  • под тепетата
А има ли ядки за хапване или само с декорацията ще си остана, st.Dobri?

# 616
Има семенца за засяване. Simple Smile

# 617
Момичета, понеже всички в темата сме фенки на декорациите, няма начин да не познавате Vivre. Та харесах аз един сервиз от там, но ми се видя малко височка цената от 260лв, а и нямаше достатъчно снимки да преценя дали евентуално си заслужава. Поразрових в Интернет за снимки и открих сайта на производителя, там сервизът беше на цена от ... 70лв. Сервизът е турски костен порцелан. Разбира се, не доставят до Бг. Но аз пък имам път към Турция и си поръчах два. Вече са у мен. Но освен да се похваля с нова "декорация" Simple Smile за масата, искам и да ви обърна внимание за какво надуване на цени става въпрос - да си имате едно на ум.
Скрит текст:

# 618
  • София
Прекрасен е сервиза! Честито!

# 619
  • При елфите ...
Момичета, понеже всички в темата сме фенки на декорациите, няма начин да не познавате Vivre. Та харесах аз един сервиз от там, но ми се видя малко височка цената от 260лв, а и нямаше достатъчно снимки да преценя дали евентуално си заслужава. Поразрових в Интернет за снимки и открих сайта на производителя, там сервизът беше на цена от ... 70лв. Сервизът е турски костен порцелан. Разбира се, не доставят до Бг. Но аз пък имам път към Турция и си поръчах два. Вече са у мен. Но освен да се похваля с нова "декорация" Simple Smile за масата, искам и да ви обърна внимание за какво надуване на цени става въпрос - да си имате едно на ум.
Скрит текст:
Сервизът е страхотен...
Това, че Вивре продават с ужасТно надути цени съм го открила и аз, в случая беше един диван... спряла съм да поръчвам от там.

# 620
Просто не очаквах да са над 3 пъти. Вярно, че в турския сайт имаше намаление. Но все пак това е цена за краен клиент, ако е на едро, или като за търговец, вероятно е още по-евтино. Vivre ще ми остане удобен сайт-каталог: да си харесам нещо, а после намирам производител и други канали за закупуване Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 14:46 от Анонимен

# 621
От години не влизам във Vivre точно, защото ги хванах с надутите цени. От тогава са ми сайт нон грата и не ги броя дори и за каталог. Радвам се че все повече хора го виждат сами, защото като им кажеш не вярват.

# 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А има ли ядки за хапване или само с декорацията ще си остана, st.Dobri?

Simple Smile почти винаги в шишарките има, но не съм пробвала.
спомените ми са, че много лесно падат "листенцата" на шишарката-цвете, а само понякога има люспа със семенце.
 Simple Smile

# 623
Вчера влязох е магазин на Кете Волфарт и се размечтах за Коледа...

Разбира се, не си тръгнах с празни ръце.

# 624
И аз се рязмечтах като видях снимките ти. Другия месец почвам панделки от сатен за елхата, няма лъжа, няма измама 😀, отрано ще се подготвям
Решила съм да си ги правя сама, вместо да купувам.
Вече направих такива за детето за косата й и като ги видях реших, че и за елхата ще си правя. Ето ги, отпреди няколко дни ги правих.

# 625
Много са хубави панделките! Имат ли нещо за закачане отдолу? С каква ширина е лентата?

# 626
Много са хубави панделките! Имат ли нещо за закачане отдолу? С каква ширина е лентата?
Не, нямат, защото тези са ластици за коса. Отдолу има ластик. Иначе ще им измисля за елхата за какво да се закачат, още не съм го решила точно какво да е.
4 см е дебелината на самата лента за панделката, аз обаче ще правя различни размери, на тези конкретно е 4 см.
Елхата ми е голяма и може би ще преобладават големите панделки.
Размера на двете ленти са 2 ленти от по 18 см и една от 9 см. Три ленти трябват за направата на една панделка от най-лесния и базов модел.

# 627
Как 9 см? Като я сгънеш на 2, ще е около 4 см. дълга ( по 1/2 см за съединяването). А на снимката се вижда, че ширината е около 1/2 от дължината. Не си ли я сгъвала на 2 ? Как си я ползвала тази от 9 см. ? Аз си мислех, че са 3 х 18.

# 628
Едно дърво, което си домъкнах от дивата част на плажa на един далечен остров:

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 12:27 от Анонимен

# 629
Много е красиво!!!

Общи условия

Активация на акаунт