Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 698
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 690

Обожавам есента и не дочаках следващата седмица за да декорирам. Харесва ми идеята на yellow girl, ще добавя и вазички с шишарки, кестени и други есенни красоти.

# 691
  • София
Вчера видях, че в Била в подлеза на Софийския университет продават малки тикви за украса и мисля да си взема и от тях

# 692
  • София
Много са ви красиви декорациите!
Още миналата седмица не се стърпях и взех тиква! Децата я откраднаха за тяхната стая, но преди това щракнах една снимка:

Духчето го прави едната щерка в лятната занималня. Нямам търпение за красив букет от есенни листа.
Много са ви красиви декорациите!

# 693
  • След завоя в дясно

Това са ми новите придобивки, лека полека ще добавям и други неща.
За Halloween,  украсявам в началото на  Октомври.

# 694
Много красив венец. Правен ли е , или купуван? Топченцата от стиропор ли са, или растителни?

# 695
Привет!
Венеца е готов.

Много си го харесвам.
Ако намеря кестени ще добавя и тях. Детето ми събра шишаркие.
Не очаквах да се залепят, ама се залепиха.
Основата е картон. У нас стана мазало, сега отивам да чистя.
Щедро напръсках всичко с лак.
Да видим колко ще издържи.
На мен нещата бързо ми омръзват, та може да има промени. Колкото издържи толкова, ще си направя нов.
За Хелоуин ще добавя нещо лилавко и паяци(ако оцелее дотогава).
Ще правя някаква украса за стълбите, още умувам каква.
Радвам се, че успях най-накрая да го направя, в началото ми се закучиха нещата, ама стана.
Мислех да го слагам на по-новата врата, не на старата, ама се отказах, дървото си ми харесва.
В началото на Октомври ще украсявам повече. 🙂

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 14:00 от Ема Удхаус

# 696
Много красив е станал, дано да се задържи по-дълго в този вид.

# 697
  • След завоя в дясно
Много красив венец. Правен ли е , или купуван? Топченцата от стиропор ли са, или растителни?
Купуван е

# 698
  • в сърцето на един мъж...
Олеле, джуджето е разкош!

# 699
  • под тепетата
Една година бях правила паяжина с паяк и есенни листа висяха по нея. Паякът беше от кестен и с крачка от кадифените пръчки. Подобно на това
http://bgkids.hallowedgaming.com/journal/pajazhina-pajak-kesten- … a-izraboteni.html
Ей тука нещо сладурско съм си свалила

Харесвам от този тип украса/венец. Може би за следващия месец ще си направя с върбови клонки.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 08:35 от bilqna_69

# 700
  • София
Зравейте, следя темата от самото начало, но не съм се влючвала. Една есенна декорация и от мен.

# 701
  • под тепетата
Разкош!

# 702
Заразихте ме значи. Днес и аз нарамих разни есенни неща от магазина.
Много сладки саксийки от любимия ни цветарски магазин. Засега ги сложих пред камината, но скоро ще почнем да я палим и ще ги местя.

Есенни потпури с аромат на тиквен пай

И едни малки тиквички, които се забождт в саксийките. Като излезнат тиквите, ще сложа няколко пред входната врата.

Венец не си харесах. Исках есенен, има само хелоуински - рано ми е още. Завиждам на тези, които могат да си направят, аз съм с две леви ръце.

# 703
  • София
Благодаря, Биляна! Темичката е много е "заразна" и вдъхновяваща, за пръв път правя есенна декорация. Най-много наблягам на коледната украса, следя и коледната тема, но досега и там бях само "читател".

# 704
EdeIweiss от къде са салфетките и сивата каничка? Ще ми подхождат идеално на интериора 😉
Ell венеца ти е уникален. От къде е купен?

Общи условия

Активация на акаунт