Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 940
  • 2 639
  •   2
Отговори
# 765
Есенно - селско

# 766
Много харесвам шипки за декорация, обаче бързо се спаружват. Миналата година държах един букет от борови клонки и шипки на терасата. Там изкараха сравнително дълго, но у дома не са трайни. Някой знае ли начин да се запазят? За плодчета на клонка говоря, без листата.

# 767
Момичета, Коледната тема е готова: https://www.bg-mamma.com/?topic=1372280 Hug

# 768

Много ефирна декорация. Чак завидях Blush стана ми уютно.

# 769
Точно, че тези цветове си дават усещането за есен затова е хубаво да си е решана декорацията в такива цветове. Другите, бели, нюд, розово, златно не са ми  есенни(златното само може да се каже е есенен цвят).
Това едно на ръка,другото е, че просто имам усешането, че ще стане манджа с грозде и не ми се връзват.
А пък другите цветове изобщо не са ми есенни😄 та няма угодия.
И май ще си остана само с венеца и нещо хелоунско по-натам.

# 770
Ето една идея без много цветове, която въпреки това ми носи есенно усещане:

# 771
Това е страхотно! Аз ще си го направя с лепило/лак за декупаж, ще стане супер.

# 772
Миналогодишният костюм на бебето и част от украсата. Тази година виждали ли сте малки декоративни тикви някъде?

И едно таралежче за тази година, още не съм украсила

# 773
Декоративни тикви има на пазара Димитър Петков.

# 774
  • под тепетата
Днес видях в Била тиквички по 2 лв/ и ей такива големи пъпчиви, като тази долу в средата/

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 22:12 от bilqna_69

# 775
Това е моята есенна купа (за момента) Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 12:02 от Анонимен

# 776
Еми най-накрая и аз се надъхах и запретнах ръкави. Не бях крафтила отдавна. Но изгледах много видеа тези дни и се мотивирах Simple Smile
Като за начало скромно и малко проектче, къде да си държа малките мазила на масичката Wink с подръчни материали и стари дрешки.

Това е само началото!!!

# 777
И аз се вдъхнових и с много желание- нямам ножица( във ваканционния ни апартамент сме),а някакво подобие, развалих една декоративна възглавница за листо и пълнеж, един клин на бебето за плат,нямам силиконов пистолет, за първи път шия….
Но ми харесва резултата

# 778
Някой търсеше есенна декпрация в неутрални цветове. Случайно се натъкнах на тези вариации и много ми харесват. Може да се направят платнени тикви в такива цветове и да се аранжират със сукуленти.

# 779
Аз включих и лютите чушки в играта Simple Smile Това е декорацията на трапезната маса:

Общи условия

Активация на акаунт