Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 312 584
  • 2 963
  •   1
Отговори
# 1 875
Здравейте,  момичета! Някой знае ли от къде мога да намеря, или поне как се казват тези тесните покривала за кревати. Слагат се от долната страна на креват/спалня, от към краката. Виждала съм по американските филми и в хотелите. В Америка, предполагам е за да не запат кревата с обувки, нали си ходят обути в къщите . В хотелите бяха само с декоративна цел.Търсих в гугъл и нищо не открих.

# 1 876
В Икеа има такива, Пепко, в Юск  обаче не са толкова тесни. Ние ползваме на Икеа и сме го прегънали на две.

# 1 877
sibil1987 това ли търсиш

blanket/throw

# 1 878
  • ENGLAND
В Англия на това му казват bed runner, throw покрива цялото легло, blanket e одеяло. Това на снимката може да е американска версия.
https://www.amazon.co.uk/Morbuy-Reversible-Decoration-Bedspread- … 7134&sr=8-15&th=1

# 1 879
Danifin1 , това търся. Но не одеало/чаршаф/кърпа да прегъна а едно тясно нещо. В Икеа прерових целия сайт, не намерих нищо различно от стандартна кувертюра/покривало.
Имам деца и котки,дето постоянно се мятат по спалнята ни и не искам през две минути да ходя да сгъвам нещото. Искам с едно движение да го намествам обратно на мястото син 😃

Doret, благодаря, това търся!

# 1 880
Значи както каза Doret ти трябва Bed Runners. Няма идея как му казват в БГ-то.

# 1 881
Ами ако точно това търсиш го търси по фирмите, които предлагат спално бельо за хотелите. Тези рънъри и аз не знам как са на български са с ширина около 80-90 см и са основно по хотелите. По-тесните покривала, битови са около 120 см. Ти си знаеш потребностите според къщата. Това е при нас, но не е подложено на игра и скачане и не се налага оправяне.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 05:56 от Di Soleil

# 1 882
  • Под сянката на разлистените кактуси
Като живееща в Щатите - това е сгънато одеало или покривка с декоративна цел в тон с възглавниците. В хотелите е специална подложка, за крака предполагам, или ако си като мъж ми - да хвърлиш там мръсните куфари, докато жена ти пищи :"Не, не на леглото!"

# 1 883
  • София
Малко нови неща от мен:

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 09:27 от iana28

# 1 884
  • София
Здравейте,  момичета! Някой знае ли от къде мога да намеря, или поне как се казват тези тесните покривала за кревати. Слагат се от долната страна на креват/спалня, от към краката. Виждала съм по американските филми и в хотелите. В Америка, предполагам е за да не запат кревата с обувки, нали си ходят обути в къщите . В хотелите бяха само с декоративна цел.Търсих в гугъл и нищо не открих.
Аз не намерих и си купих плат. Направих си и две възглавници за леглото от същия плат.

# 1 885
Момичета, здравейте!:))
Какъв цвят възглавници бихте добавили тук за сезон лято? Какво би седяло добре? Благодаря за идеите!

# 1 886
Момичета, здравейте!:))
Какъв цвят възглавници бихте добавили тук за сезон лято? Какво би седяло добре? Благодаря за идеите!
Нещо такъв тип жълто - https://plat.bg/platove/ranfors/ednotsveten/ranfors-tsvyat-svetlo-zhalto
https://ellisabed.com/product/edinichno-spalno-belyo-bez-dolen-c … om-v-svetlo-jalto
Но не по-наситено/слънчево, защото няма стои добре на синьото, а ще стои тежко. Така с по-светлото ще стои по леко и нежно Simple Smile
*лично мнение Wink

# 1 887

Може би нещо такова? Всичко зависи от това какво искате да постигнете.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 11:10 от Анонимен

# 1 888
  • София
https://www.sinsay.com/bg/bg/kalafka-za-vazglavnitsa-631bk-01x?a … aca81a0d1f98e0118

Имам я тази, много е свежа. И сега са намалени.

# 1 889
На мен класическите морски декорации с морски звезди, котви и мидички са ми много клиширани, въпреки че на този син диван ще се връзват. Аз бих се съобразила с останалия интериор особено пердетата. По-скоро бих избрала нещо в стил Бохо за да мога да добавя треви и зеленина. Нещо такова
Или показаните по-горе леко марокански щампи.

Общи условия

Активация на акаунт