Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 863
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Сетих се, че имам още един подходящ тишлайфър:

Тишлайфър с тикви мисля взимах от Vivre. Там има и покривка май. Но в момента май няма наличности.
Изобилие има в Temu.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 10:31 от iana28

# 1 936
  • София/Севлиево
Тему,Шейн-излизат интересни неща там...

# 1 937
от Тему не се ли бавят поръчките? Шейн е опция, за около 2 седмици май идват

# 1 938
  • София
От Тему също е към 2 седмици. Най-много се бавят от Алиекспрес.

# 1 939
  • в сърцето на един мъж...
В лидъл трябва да има това

- аз си взех такива, два са в опаковка

- това също

- и това си взех

Ето ги тиквите

И гъбите

# 1 940
Geia точно за тези черните много се чудих вчера. Не е ли много ниско отпечатаното и да остава скрито? Имам столове от всички страни и ми се струва, че на черните изобщо няма да се вижда щампата.
За това взех от белите. Добре изглеждат, но е малко рехава материя.

# 1 941
Ами да ти кажа не знам, но аз примерно ги ползвам за средата на масата, а този черния не съм го виждала отворен. То може би зависи колко ти е широка самата площ.

# 1 942
Гея, трябва да има, ама няма и което ме потресе, и в двата магазина не могли да отговорят на ММ доставяно ли е или не (защото се оказа, че едни френски стъклени кутии за храна всъщност не били доставени), поне да знае дали да ходи на други магазини. Намери обаче едни кърпи, както писах вече, та мирясах за тях, ама престилката и тишлайферите ги няма.   

# 1 943
  • София/Севлиево
Да, трябва да има в Лидл тези неща,но ги няма...От Тему чета,че и за 10 дни идвали нещата,но нямам вземане-даване с тях...

# 1 944
  • София
Уникално сладки малки тиквички си взех днес от Пепко по 5лв:

# 1 945
То нали знаеш, че зависи какво са изпратили нашите от тук. Ако не са заредили, няма как да ги има. Аз в интерес на истината част от нещата също не ги видях тук.
Ох, тия са много хубави от пепко тиквите Heart

# 1 946
Да, възможно е да не са заредени, но са в брошурата и затова ги издирваме усърдно Simple Smile
Озадачаващото по-скоро е, че самите служители не знаят дали са продавали това нещо вчера или днес...а може да се провери.
Тиквите са страхотни! Печени ли са? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 947
Ти пък, то това не е ново служителите да не знаят какво продават Simple Smile

# 1 948
Ти пък, то това не е ново служителите да не знаят какво продават Simple Smile
Случвало се е през минали години - правят справка, казват, че не е било доставено и така поне човек е наясно, че няма нужда да обикаля поредния им магазин...
Това са ни последни наблюдения и са трагични. Поне в България сякаш видимо запада обслужването.

# 1 949
А, не е само там, навсякъде има проблем. В последно време доста от нещата по брошурите не ги доставят.

Общи условия

Активация на акаунт