Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 305 005
  • 2 915
  •   1
Отговори
# 2 190
Този шкаф/скрин е страхотен, Кубратова!:heartbeat:

# 2 191
Благодаря, Пипи! Слабост са ми такива мебели. Това скринче всъщност си има другарче и е предназначено за селската къща с идеята да ги ползвам в едната спалня вместо нощни шкафчета, но тъй като не обитаваме къщата постоянно, а там има и нощни шкафчета, и всякакви масички за тази цел, го задържах в София засега - хем не заема много място, хем прибереш едно друго, хем го ползвам за декорация.

# 2 192
  • Бургас
Точно и аз щях да пиша за шкафчето. Много е хубаво! Разкош!

# 2 193
  • София
EdeIweiss, много красива украса, особено котето в есенни багри. Това прилича на кът за игра на коте. Много е сладко.

# 2 194
EdeIweiss, много красива украса, особено котето в есенни багри. Това прилича на кът за игра на коте. Много е сладко.

Всъщност е "декоративен кът", където в момента стои това дърво (мисля, че е маслина), а декември/януари на негово място стои елхата. И именно този кът, незавасимо от сезонната декорация, винаги е най-притегателното място за котката. А аз всяка сутрин подреждам наново по местата им я тикви, я коледни играчки или някакви други декорации, които всяка нощ мистериозно се озовават разхвърляни по земята Simple Smile

# 2 195
  • София

Всъщност е "декоративен кът", където в момента стои това дърво (мисля, че е маслина), а декември/януари на негово място стои елхата. И именно този кът, незавасимо от сезонната декорация, винаги е най-притегателното място за котката. А аз всяка сутрин подреждам наново по местата им я тикви, я коледни играчки или някакви други декорации, които всяка нощ мистериозно се озовават разхвърляни по земята Simple Smile

Значи само ти си мислиш, че е декоративен кът, а то всъщност е котешка площадка за игри. Simple Smile

# 2 196
Котката сигурно се тормози, че някой не оценява подобаващо творческите й умения и старание Simple Smile
Остави я да си подрежда  по неин вкус Yellow Heart

# 2 197
Когато имахме пинчер, оставях на най-долните клони на елхата стари играчки, които тя ползваше да си хапе и играе.

# 2 198
  • София
Тази година много ми хареса да си направя зимна украса с борчета и тъмно зелено, днес пристигнаха, къщичките са уникално сладки:

# 2 199
  • София
Предколедно в сребристо Simple Smile

# 2 200
Вчера приключих с коледния календар и направих няколко малки декорации. Събота и неделя мисля да продължа.

# 2 201
  • Велико Търново
Екстериорно сме готови с лампите, остава и вътре Simple Smile Вчера ММ реши да ми помогне, защото ме съжали като ме видя с ролките с лампички.

# 2 202
Екстериорно сме готови с лампите, остава и вътре Simple Smile Вчера ММ реши да ми помогне, защото ме съжали като ме видя с ролките с лампички.

Много красива къща! Толкова харесвам изчистени линии.

# 2 203
  • Blondeville
Отчитам се и аз с Коледната декорация, всяка година цветовата гама е една и съща Grinning

# 2 204
Гирляндът на огледалото е много сладък.

Общи условия

Активация на акаунт