Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 305 009
  • 2 915
  •   2
Отговори
# 2 175
  • София
Днес една позната ми даде тези калъфки, че тя нямало да ги ползва, чудни са:

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 23:46 от iana28

# 2 176
Аз вече открих сезона 🎄🤭

# 2 177
С голям мерак ще се шета сега в кухнята, вижда се  Simple Smile
Аз пък днес си взех букет от любим сорт хризантеми, ще изчакам доста с коледната декорация.
Заради невероятната палитра есента ми е любим сезон и ще се възползвам още малко от присъствието й.

# 2 178
  • София/Севлиево
До обяд ей това седеше на масата ми.В коледната тема показах с какво го замених.

# 2 179
Покрай тази тема заобичах тиквите, Елислава Simple Smile
Но ще взема за следващата година, за тази закъснях. Много са симпатични тези пухкавите, че и чашата.

# 2 180
  • София
Честит първи сняг!

# 2 181
Елхата, пазителката и нападателката. 🎄 Обмислям да закача коледни чорапи около елхата 🧦

# 2 182
Ох, сякаш преживях с котето тази радост - много топки и то бляскави, трептящи, на всичко отгоре - на високо Simple Smile

# 2 183
Моя колежка, англичанка има 5 котки. По-миналата година ми показа клип как всички са се покатерили на елхата Laughing
П.П. Завиждам за снега, искам и аз!

# 2 184
Е, в София валя, но малко, по-скоро после ще стегне и ще стане хлъзгаво, красиво - не.

# 2 185
  • София
Е, в София валя, но малко, по-скоро после ще стегне и ще стане хлъзгаво, красиво - не.

Сутринта при нас беше вълшебно. Снегът валеше на едри парцали, всички дървета бяха в снежна премяна, а земята с бял килим. (София, Орлов мост, 7 часа).

Поне за час се насладих на снежната приказка, после трябваше да тръгна с колата .....

# 2 186
То в София и без сняг, щом се качиш в колата, и приказката свършва Simple Smile
Пожелавам на всички истински зимни, снежни и прекрасни дни!

# 2 187
Малко есенни акценти от мен. Стоят от около месец, но чак сега се наканих да ги снимам. А то, както са отбелязали някои съгражданки Simple Smile, в София сутринта си беше снежна зима. Но за коледни украси ще мисля като започне декември.

# 2 188
  • Под сянката на разлистените кактуси
Котешката украса ми е любима Animal Heart Eyes Cat И много добре цветово подбрана!

# 2 189
Аз нали снощи се сдобих с любимо цвете, курдисах го срещу леглото си да го гледам и днес така есенни ни завари първият сняг Simple Smile
Обаче се радвам еднакво и на есенното цвете, и на снега, който се сипеше от прозореца - рядко ми се случва тези радости да се съвместят в един миг Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт