Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 259 521
  • 2 488
  •   2
Отговори
# 2 475

Отива си лятото, идва есента...

# 2 476
Набързо спретната украса. Есента не ми е от любимите сезони, но това не означава, че няма да си създам уютна обстановка. 🍁🍄🟫🍂🍄

# 2 477

Димс, малко си далеч, но иначе в двора имам над 100 корена лавандула - заповядай да си набереш.
Какъв сорт е тази лавандула?
Веднъж си купих много корени от някакъв продавач във Фейсбук. Изхвърлих ги всички. Дойдоха едни дебели сухи стръкове, който даже не можех да си представя, че ще стане нещо от тях.

# 2 478

Димс, малко си далеч, но иначе в двора имам над 100 корена лавандула - заповядай да си набереш.
Веднъж си купих много корени от някакъв продавач във Фейсбук. Изхвърлих ги всички. Дойдоха едни дебели сухи стръкове, който даже не можех да си представя, че ще стане нещо от тях.
И аз купих от същите. Нищо не се хвана...
Есенно

# 2 479
  • Вила Великула

Моите бяхо същите, но това е резултата.
Искат и поливане.

# 2 480
Подготвяте ли се вече за любимата Коледа? При нас вече заредиха магазините със съответните дрънкулки.

# 2 481
Оооох, как я обичам и цялата подготовка около нея. Тази година ще ми е по-сложно с бебе и ученичка, но нямам търпение.
Обикновено силната тъга по лятото я лекувам с ранна подготовка за Коледа и поне при мен действа.

# 2 482
  • под тепетата
И аз с изненада установих, че са заредили нашия КИК с коледни красоти. Повечето са от миналата година. Но аз не мога да превключа още на коледна вълна. Е, признавам си, че си харесах и грабнах картонени чанти за подаръци като къщички, защото могат да се сложат и за декорация .

# 2 483
  • София
Оххх, много ми е раноо. Те все по-рано започнаха да ги изкарват. А и имам мноого коледна декорация. Гледам да се въздържам.

# 2 484
Мен пък не ме кефи да подготвям коледна украса (даже и да купувам) толкова отрано. Нужна ми е точната декемврийска настройка, точната атмосфера. Пък и обожавам есента. Особено в последните 7-8 години с това чудовищно затопляне на климата даже бих казала ми е любим сезон вече.

Взех си житен и есенен венец от Икеа. Житния уж съм го набедила за летен, но като гледам и за есенно става.

Виж с чисто есенния още не съм решила какво да правя. Той е доста големичък. Това e есенният.
Супер хубаво настроение ми носи есента. Не бих го изпуснала, за да препускам рано за Коледата аз.  Но всеки е различен.

# 2 485
Съвсем леко подготвям за есен

# 2 486
  • София
Мен пък не ме кефи да подготвям коледна украса (даже и да купувам) толкова отрано. Нужна ми е точната декемврийска настройка, точната атмосфера. Пък и обожавам есента. Особено в последните 7-8 години с това чудовищно затопляне на климата даже бих казала ми е любим сезон вече.

Взех си житен и есенен венец от Икеа. Житния уж съм го набедила за летен, но като гледам и за есенно става.

Виж с чисто есенния още не съм решила какво да правя. Той е доста големичък. Това e есенният.
Супер хубаво настроение ми носи есента. Не бих го изпуснала, за да препускам рано за Коледата аз.  Но всеки е различен.
Леле, чудни са двата венеца. Искам и аз. Обаче житния го няма в наличност.

# 2 487
Не ми харесва смесването на сезони и празници. В магазините за декорация, в които бях още в първите дни на септември Хелоуин и Коледна декорация на различни щандове. Личното ми усещане е за "тюрлюгювеч".
Обичам да предвкусвам, да се наслаждавам на всяка промяна. В момента съм на почивка в планината, събирам си красиви клони с глог и шипки за украса(за съжаление, няма трънки тази година, поне където сме). Ще събера по-късно кестени и жълти листа.И ще се порадвам на есенните багри.

# 2 488
Обаче житния го няма в наличност.
Няма нищо де. Използвайте бутона Уведоми ме при наличност и на email ще получите когато е наличен. Те Икеа са си така тук в България - поръчват съвсем малко бройки. Но ако човек си следи всеки ден email-а не е трудно да хванете когато е в наличност. А и е сравнително нова линия, мисля че ще си ги има.

Общи условия

Активация на акаунт