Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 259 086
  • 2 479
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Хаха, дааа, много са красиви! Но напоследък не съм си взимала новите.

# 2 446
Нямам време твърде за снимки, но успях пътьом да снимам две от последните си придобивки - кръглия поднос и вазичката, свещникът ми е стар. Доволна съм, че са миниатюрни и не пречат дори на посудата на малката ни маса, но ги местя и на други места, сменям от време на време и свещника.
Цветята са още живи и напълно свежи вече 9 дни, което е впечатляващо (купени са на 28 май, оттогава е и първата снимка). За вида е все пак нормално (пустинна роза), но не знам дали друг път са ми издържали толкова дълго.
На третата снимка на заден план е една от любимите ми картини - портрет на Модиляни, на талантлива художничка от Стара Загора.

# 2 447
  • Вила Великула
Кубратова, много аристократична маса. Чудесна е.

# 2 448
Много изящни неща показваш, Кубратова Heart

# 2 449
Благодаря, момичета!
Тук всички сме се събрали все за изящното и красивото, не съм сама във вашата компания  Yellow Heart

# 2 450
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам дали не е късно за съвет-идея за счупеното.
Понякога парченцата са тежки и падат заради тежестта си. Имаме едно такова слонче.
С дрелка с фина бургия пробихме дупчица в слончето и в хоботчето и след това лепилото. Когато лепилото засъхне, става като щифт.
Половинката сложи парче тънка тел на една дръжка на каничка, там само с дупчица бе стана.
Успех!

# 2 451
# 2 452
  • Вила Великула

Димс, малко си далеч, но иначе в двора имам над 100 корена лавандула - заповядай да си набереш.

# 2 453
Едно от любимите ми цветя - алстромерия. Много трайно и във всякакви цветове. Този път в бяло:

и вечерна снимка:

# 2 454
  • Вила Великула
Аз пък набързо откъснах от розата, че е станала толкова голяма,  че пречи да се минава.

# 2 455
pipilota6, разкош - и розите, и вазата!
А моите домашни чак не смея да мисля какво ли правят без вода на близо 300 км...пак са въвели воден режим гадините Rage

# 2 456
  • Вила Великула
Рано сутринта приготвих малка изненада за приятелки, с които ще се видя днес.
Това е набраното само от 1/15 част от лавандулта на двора.

# 2 457
# 2 458
  • под тепетата
Нещо скромно

Докато го донеса и цветовете се затвориха, но пак ухае на лято!

# 2 459
Биляна, чудни са!
Днес пак се сетих за Яна с тези китки от Лего.

Общи условия

Активация на акаунт