Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 259 065
  • 2 479
  •   1
Отговори
# 2 430
Още малко красота!

# 2 431
  • Австрия
Честито Възкресение Христово!
Да е мирен, изпълнен с хубави емоции, със семейна топлина и разбирателство днешният светъл празник! Simple Smile

OsternRosaGoldEtagere_a by Dimitrana S, auf Flickr

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 01:46 от DimS.

# 2 432
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Туне, тоя скрин и зайчето и кокошката - очите ми останаха пак...! Голяма красота!
NeZ_9, много са ти красиви венците!

# 2 433
# 2 434
  • Пловдив

Ох и аз много се зарибих по тези и само си поръчвам от китайските сайтове и сглобявам.

# 2 435
  • София
Китайските един-два пъти взех от тях, скъсаха ми се нервите. Легото е блаженство да го редиш.

# 2 436
Тези дни се сетих за iana и нейните цветя от Lego. Снимах в Dubai Mall Simple Smile

# 2 437
  • София
Ехаа, благодаря. Хареса ли ти в Дубай? Аз бях преди 1г и много ми хареса.

# 2 438
Все повече и повече ми харесва, макар че като се замисля, вече всичко е твърде туристическо. Преди време имаше  повече от арабската култура и присъствие. Покрай пътувания на мъжа ми и почивки, успях да видя Дубай 7  пъти за около 20 години. Понякога, когато пътува из света и ми харесва дестинацията запъвам крак и казвам, че съм в ревния си период 😆
Извинявам се за отклонението. 🌸

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 18:38 от Ellinor*

# 2 439
Писах в една друга тема, но е по-подходящо за тук. Имат ли вашите декорации история? Те ли намират вас или вие ги намирате?
Сетих се например за тези три мои глинени вази (а май са си кани за вода), които съм купувала по различно време от различни места, а си изглеждат като завършен комплект.

Или кръглата вазичка, която помня, че купих от един битак, а предната седмица във фитнеса беше оставена правоъгълна за подаряване.

# 2 440
Всякак се намираме с моите декорации, но всички са ме грабнали от първо виждане, често след това им намирам и другарчета на съвсем различно място. Слабост са ми класическите вази,  свещниците, картините (тях ги обособявам в съвсем различна и по-трайна като присъствие група), различни подноси и фруктиери и дори лампите, обаче за последните няма много място, пък мераци - бол  Simple Smile
Тази ваза ми е от една дама от Хасково. Когато я получих, минах през магазина да й взема подходящи цветя. Покрай цветята имах неочаквано интересно преживяване току пред входа на блока, така че вазата си остана от първото ползване свързана с една изключително приятна и мила над 90-годишна старица, седнала на пейката пред входа, която видях за пръв път, но се заприказвахме и накрая й подарих половината цветя.   

Тази пък дойде заради сервиза за кафе: 

Месинговата кана ползвам и за ваза (макар че беше купена с друго предназначение) и ми е любима, пловдичанка е Simple Smile

Ето една елегантна класическа русенка, която си доведе още три в същия цвят и стил, но с различна форма и размер, стоят си в селската къща и нямам сега на всички снимки. В нея са лалетата от градината ми.

На тази снимка пък се оказаха вкупом любимите ми декоративни елементи - лампа, ваза, свещник и ежедневния ни поднос до трапезната маса - вазата обичайно е на масата, но явно съм снимала преди хранене и съм я преместила на скрина, божурите са също от градината и за да ме радват още малко пропътуваха близо 300 км: 

# 2 441
Леко лятно, въпреки странното време при мен.

# 2 442
  • София
Хайде и от мен вече лятно и морско:

# 2 443
  • София
И една нова идейка:

# 2 444
Страхотна идейка, Яна!

Да знаеш, като видя тези сглобяеми китки, за теб се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт