Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 260 515
  • 2 499
  •   2
Отговори
# 2 490
А! Но защо ще ги триеш? Всеки е с различна настройка. Нищо към теб лошо. Не се засягай.

# 2 491
  • София
Няма защо да триеш, обсъждаме си тук. И да, започнаха на много места да изваждат коледни неща. Ей сега ще излетят октомври и ноември и Коледа дошла. Wink
А аз днес отивам на море, хаха.

# 2 492
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, това е тема за декорация, няма да ги триеш! Всеки си е с неговата си настройка, но е истина, че по магазините вече има коледни артикули.
Аз съм още на тикви Simple Smile За коледа ми се струва още раничко, но като се замисля, има малко време, трябва да се мислят вече подаръци и украса, ей сега ще дойде Simple Smile

# 2 493
  • Euskal Herria
На мен още през август в инстаграм започнаха да ми се появяват публикации с бисквити на тема Хелоуин. А от скоро във фейса се активизираха страниците с коледни украси.

# 2 494
Това си купих днес от пепко

И извадих от миналата година каквото имах смених морската декорация с есенна:)

Тиквичките ги правих аз

И накарах детето да събере малко листа от парка

# 2 495
  • София
И аз съм си харесала този дозатор за сапун, но засега се въздържам.

# 2 496

И аз днес набързо поукрасих есенно.

# 2 497
  • Карлово

Тиквичките ги правих аз
Много са сладички.

# 2 498

И накарах детето да събере малко листа от парка
Здравейте ! Есенните листа са прекрасни , но уви се сбръчкват като изсъхват , а това става бързичко .
Както изглежда , едва ли ще я докарам до есенна декорация тази година (за което много съжалямвам , впрочем) , а от години се каня да изпрабвам някой метод за запазване на влагата в листата . Ако на някого му се занимава , ето една статия по въпроса . Тъкмо после  ще може да сподели дали наистина се постига желания резултат .

https://www.wikihow.com/Preserve-Fall-Leaves

# 2 499
Вярно е, че изсъхват листата, но пък докато има, ги сменям и не съм правила опити да задържам влагата в тях. Благодаря за статията, ще ми е интересно да прочета.
Тази година още не съм събирала, че чакам да ме заведе ММ в гората, а пътува, но си взех хризантеми в цвят млечна охра и сложих тук там. То нямаше и кой знае какъв избор в близкия ми магазин насред почивните дни, та не е замисления пищен смесен букет, но бива.
Миналия ден взех и един тишлайфер в охра и кафяво, та поне на първо време да отбележа настъпването на есента. Има време и за листа, и за друга декорация - аз бавно декорирам, защото предпочитам да ползвам естествена декорация или текстил, посуда, свещи, свещници...които сменям често и не винаги имам подръка всичко още в началото на есента или пък върви да го ползвам непрекъснато. За куриоз есенният ми сервиз е в най-високия шкаф и не го стигам сама, а на разположение е коледният, ама е рано Grinning

Ето така я започнах и пожелавам прекрасна, красива, уютна и спокойна есен на всички:

Общи условия

Активация на акаунт