Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 261 954
  • 2 517
  •   3
Отговори
# 2 505
Споделяте големи красоти - уютни и стилни!

# 2 506
  • София
Готова съм с есенната украса💛🧡❤️🤎:

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 21:53 от iana28

# 2 507
Исках да питам, това на нещо прилича ли ви, не ме бива в декорирането ама си го направих, сега ме е срам.

# 2 508
Wudu, това истинско растение ли е или просто клонки?
Ако сложиш саксийчето в една хубава кашпа, която да му е по мярка или една идея по-голяма, ще прилича на нежна есенно-зимна декорация и би стояла хубаво на балкона.

# 2 509
Това гипсофил с изсушена розичка ли е? Вижда ми се странна композицията с пръста в саксията, може би във ваза или друг съд ще е по-добре. Панделката също мисля, че не е на място. Но може би да се включат по-опитните в декорацията дами.  И аз не съм добра, само се възхищавам в темата.
Скрит текст:
Исках да питам, това на нещо прилича ли ви, не ме бива в декорирането ама си го направих, сега ме е срам.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 16:50 от anmasu

# 2 510
Подкрепям горните предложения растенията да се преместят във ваза (може и всякакъв друг декоративен съд с подходящ размер) или да се облече саксията, като се запълни цялата площ с растения, т.е. да не се вижда пръст. Панделката също бих отстранила. С гипсофилата стават чудесни декорации, дори и самостоятелно. Аз съм слагала просто в резервната каничка за мляко към сервиз за кафе/чай, имам няколко и част от тях ползвам не по предназначение, а за цветя. Така че, ако имаш някакви канички от какъвто и да е материал или други съдинки с всякакво предназначение, ще свършат работа.  Имах някъде снимка да онагледя идеята си, може и да съм слагала в темата, но ето една за всеки случай:

# 2 511
Wudu, това истинско растение ли е или просто клонки?
Ако сложиш саксийчето в една хубава кашпа, която да му е по мярка или една идея по-голяма, ще прилича на нежна есенно-зимна декорация и би стояла хубаво на балкона.
Значи, имах изсъхнало цвете, не поникна отново и саксията ми остана празна с почва.
После имах изсъхнали растения от букети и реших да ги комбинирам, воже по това време да ми поникне цветето наново.

# 2 512
  • София
Първо без панделката. Просто кафявата саксия. После без розичка ли е, какво е по средата...Бих напълнила кафявата саксия с тези белите цветчета и други сухи цветя ако имаш. Житни класове, нещо такова. Да стане по-плътно. А още по-добре ще е във ваза прозрачна примерно и сухите цветя, камъчета и тн...много идеи може да се измислят. А може и саксията да се облече така като тази ваза:

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 17:12 от iana28

# 2 513
Първо без панделката. Просто кафявата саксия. После без розичка ли е, какво е по средата...Бих напълнила кафявата саксия с тези белите цветчета и други сухи цветя ако имаш. Житни класове, нещо такова. Да стане по-плътно. А още по-добре ще е във ваза прозрачна примерно и сухите цветя, камъчета и тн...много идеи може да се измислят. А може и саксията да се облече така като тази ваза:

Супер и без туй имам много от белите цветчета.
За съжаление искам само тази саксия да я украся, другата прозрачна ваза си я пазя за пресни цветя 😁

# 2 514
  • София
И аз имам такива вкъщи:

# 2 515
  • в сърцето на един мъж...
Аз бих я сложила в кашпа, за да я скрия, бих напълнила цялата саксия с гипсофила или бих сложила камъчета или нещо друго, за да скрият пръстта. Явно целта е да е нещо подобно

# 2 516
Еее, друго си е като се включите хората с усета! Много ми харесват всички показани до тук, но тези 3-те и особено тази в средата, са ми фаворит!
Скрит текст:
Аз бих я сложила в кашпа, за да я скрия, бих напълнила цялата саксия с гипсофила или бих сложила камъчета или нещо друго, за да скрият пръстта. Явно целта е да е нещо подобно

# 2 517
  • Бургас
При нас есента дойде с първите дни на септември. Обичам есента. Поръчах и изкуствени гарги Grin

Искам да ги видя, тези гарги Simple Smile

Разкошни декорации показвате, момичета! Останаха ми очите!

Общи условия

Активация на акаунт