Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 274
  • 2 636
  •   2
Отговори
# 2 595
  • София
Нямам проблем с избърсването на прах. Вдигам едно по едно и минавам с кърпата, то и без това не са безкрайно. Някак декорацията създава уют и усещане за нещо предстоящо.

Туне, страхотна декорация!

# 2 596
  • Под сянката на разлистените кактуси
Благодаря, момичета! Радвам се, че ви харесва! Знам, че в Европа не е популярен, но в англосферата Хелоуин е един от любимите празници. На мен ми е любим откакто  децата бяха малки.

Нямам проблем с избърсването на прах. Вдигам едно по едно и минавам с кърпата, то и без това не са безкрайно. Някак декорацията създава уют и усещане за нещо предстоящо.

И аз така. Пръскам с препарат за лъскане на мебели, според мен по-малко прах се събира. И аз ползвам подноси, просто вдигам всичко. Декорацията ми създава радостно очакване за нещо хубаво и я държа колкото се може по-дълго, коледната стои от края на ноември до уикенда след Ивановден

# 2 597
  • Бургас
Туне, разкошно е у вас!
И преди съм ти писала - искам да ме осиновиш за известно време, ей така около празниците!
Синият скрин и бюфета с масата и столовете са уникални!

# 2 598
# 2 599
iana28, как ме подсети! Същата подложка имам и аз. Бях я забравила. То от толкоз много джунджурии... 😂

# 2 600
  • София
Радвам се, че те подсетих. Аз така от снимка на друга дама се сетих за една чаша с тиква, че съм си я купила и си я извадих.😀

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 14:45 от iana28

# 2 601
# 2 602
  • Под сянката на разлистените кактуси
Яна, хванала си точно модната тенденция за есенно декориране рази есен - горските животинки. В любимия ми магазин имаше разкошни катерички, лисичета, таралежи...Очите ми останаха!

# 2 603
  • София
Време е за Хелоуин 😀🎃🎃🎃

# 2 604
  • Австрия
Буууу.. страшно е, Яна и в двете значения на думата Smiling ImpGrinning

От мен.. и от градината на свеки Blush

# 2 605
  • София
И още малко от мен:

# 2 606
Дими, много ми се ходи и при теб, и при свекърва ти...Yellow Heart

# 2 607
  • Вила Великула
Кубратова, и на мен.

# 2 608
Ха, не вярвам и Гея да откаже, та що групата да не стигнем до Австрия през Аризона за по-напряко Simple Smile
Хем вече ще имаме скринове, за да вземем посудата (и не само) на Дими Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 609
  • Вила Великула
Кубратова, само дай знак!

Общи условия

Активация на акаунт