Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 278 459
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 2 580
# 2 581
# 2 582
Есенна декорация нямам, но мама ми изпрати нейната и я споделям с вас. Simple Smile

Тези тикви са нейна изработка 😊

# 2 583
  • под тепетата
Много е красиво всичко, Ellinor*!  Златни ръце има майка ти!
Аз си харесах едно гюмче за лавандулата. Бях сложила и малко лентички слама, но без да искам ги дръпнах с прахосмукачката, а не ми се бърка сега в нея, за да ги извадя. Ще измисля нещо друго.

# 2 584
# 2 585
  • Под сянката на разлистените кактуси
Готова съм с Хелоуин

# 2 586
Туне, не съм фен на хелуинските декорации, но искам да поживея малко у вас. Може ли, може ли?

# 2 587
Едно черно коте е позирало май Simple Smile
Туне, и аз не декорирам за Хелоуин, нито празнувам, но у вас е прекрасно! Котетата обаче ми липсват, да не си ги пратила за бонбонки?!

# 2 588
Туна обожавам ти всичките декорации. Бюфета с чиниите не беше ле друг цвят ?
Аз нещо нямам настроение напоследък Sad

# 2 589
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, много ти е готина декорацията, а календара ти ми е много любим!
Ох, Туне, Туне... Тая декорация у вас е разкош! Да му се прииска човек да празнува Хелуин! Само котките на Вещицата не видяхме Simple Smile

# 2 590
Гея, календара и аз много си го обичам, подарък ми е.
От разходката в неделя са червените листа, накъсах малко да допълня декорацията. Преди  редях фигурките за деко върху шкафа, но е малко тегаво, когато чистя прах, трябва да ги махам и после пак да подреждам. Та намерих друго решение с тая чиния.

# 2 591
  • в сърцето на един мъж...
Много хубаво се е получило така! А и наистина е по-лесно с чинията Simple Smile

# 2 592
Гея, календара и аз много си го обичам, подарък ми е.
От разходката в неделя са червените листа, накъсах малко да допълня декорацията. Преди  редях фигурките за деко върху шкафа, но е малко тегаво, когато чистя прах, трябва да ги махам и после пак да подреждам. Та намерих друго решение с тая чиния.
Ето, това ми е най-големият проблем при коледните декорации-бърсането на прах при заето пространство. Питала съм многократно и така и не разбрах как се слагат месец (месеци-в някои случаи) напред  украси и как се чисти прах. Всичко се маха и слага многократно ли.
Това е една от причините да украсявам в последния момент, понякога и броени дни преди празника. Другата причина е, че погледът свиква с украсата.

# 2 593
  • Под Сините камъни
Оле, Туне разкош 😍
 И аз не декориран за Хелуин, ММ не признава тоя празник, но твоята декорация е майко мила, УНИКАЛНА

# 2 594
Една-две декорации не са проблем за преместване и почистване на прах, то е като да преместваш и целогодишно стоящите такива предмети - някоя ваза, свещник, фруктиера, часовник и прочие - кой каквото държи. Аз не харесвам множество дребни декорации, разположени на де що има повърхност - губи се декоративната стойност и започва да прилича на щанд в магазин, но ако все пак групирам два-три предмета, ползвам поднос/чиния, така лесно се и почиства, а и вече се избягва усещането за претрупаност, ако декоративните елементи са повече и са в група, подносът ги обединява в една. 

Общи условия

Активация на акаунт