Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 278 471
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 2 565
Не съм Тунето, ама да ти кажа, че по външни наблюдения (Тунее, виждам те, както и скриновете Simple Smile ) изтрайва доста, сладурите са много възпитани.
Туне, апелирам по-често да ги приканваш да ти помагат, че и ние да ги видим, наистина са много милички!

# 2 566
  • Под сянката на разлистените кактуси
А аз искам да запитам колко време изтрайва украсата при наличието на такива сладури?

Ами зависи дали се яде (според тях) Grinning Но признавам, че сравнително добре се държат. Е, случват се инциденти...

# 2 567
Aaaaaa! Laughing Артистите с Оскарите ряпа да ядат! LaughingLaughing

# 2 568
# 2 569
И от мен малък есенен акцент в кухнята

откъде е закупен?

# 2 570
# 2 571
Миналата седмица пробвах малко уж есенна украска на терасата. Не се получи. Та тя започващата есен навън е по-красива от моите "творения". Постно ми е, ще търся подобрения.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 05:24 от Защо ме търсиш?

# 2 572
  • София
Може би малко цветя за цвят, хризантеми...и едни лампички Simple Smile

# 2 573
Защо ме търсиш?, на мен ми е добре като замисъл в кътчето - аз не обичам претрупани декорации, а именно акцент, и то точно от естествени материали, евентуално някоя ваза, свещник (тук може някой голям подов да допълни вечер кътчето) и това е... Не е нужно да става като на щанд в магазин. Можеш да си я променяш ту с цветя, ту с друго...
Идва ти постно, защото е на тераса и просторът наоколо превзема и терасата, и декорацията.  За такова място може би единствено трябва да е по-голяма, но не по-претрупана.

# 2 574
  • под тепетата
Нещо жълто , долу между двете кашпи таралежче или гъбки.
 Показвала съм ви листата, но тази лейка май не

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 18:17 от bilqna_69

# 2 575
Защо ме търсиш, сложи нещо оранжевко или жълто, да стане есенно. Иначе всичко много ми хареса, минималистично, но стилно.

# 2 576
  • На морето!
И от мен малък есенен акцент в кухнята

откъде е закупен?
От Пепко.
При мен не е просто декорация, пием много чай есента и зимата и винаги е пълен на масата, за да може някой ако иска да си налее.
Недостатък е, че е малък.

# 2 577
Защо ме търсиш на мен не ми е постно. Малкото е винаги много. По-добре така от претрупани джунджурии, които се “бият”. Бих направила един кът с дървени касетки. Много са благодатни за декорация с естествени материали както е при теб. Може на се комбинират с цветя, с фенери е дори си представям изправена щайга с наредени в нея нацепени дърва. От старите метални, поцинковани лейки за поливане също. Един есенен венец на подходящо място в цвят също ще пасне. Някакви такива неща.
Снимки от интернет.

# 2 578
Благодаря за менията, iana28, Кубратова, bilqna69, Pippi.
Di Soleil, благодаря ти и на теб.
Махнах снимките, защото не ми харесва. Поръчах фенер в бордо. Есенен венец имам и исках да го сложа, но навън много бързо ми пращасват нещата, а и бях в къщичката само за 3 дни. Обмислях да го поставя в хубав изцяло прозрачен найлонов плик - хем като малка чудатост, хем лесно да го забърша със суха кърпа. А по Коледа, напролет и лятото да си сменям живот и здраве с другите сезонни венчета, които имам. Но не го доизмислих и зарязах. Понякога внезапно ми идва музата, друг път изчезва и никаква я няма.Simple Smile

Идеята за дървата е чудесна, а и ние действително имаме печка на дърва, купена за алтернативно отопление наистина, но все пак я имам и май е доста красива. Така че дърва ще сложа със сигурност.
Имам и лампички за външна употреба, но нямаше кой да ми закове кукички на тавана. Изобщо... затова махнах снимките, защото ми е недозкусурено и ме дразни. То аз поначало съм много критична и капризна към собствените си неща де. Но наистина нещо не ми достигна в цялата работа.

# 2 579
Пак да кажа - само малко есенен цвят не ти достига. Иначе всичко беше чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт