Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 261
  • 2 636
  •   2
Отговори
# 2 610
Опасявам се, че скриновете няма да са ви достатъчни за посудата на Дими.
Пак да кажа, не съм фен на Хелуин, но и украсите на Яна са уау!
Аз лека полека се ориентирам към коледни нещица. По тукашните магазини започна яко зареждане. Всяка година се заклевам нищо да не купувам и понеже никога на устоявам на изкушенията, тая година  нищо не казвам. Ми, ще си купя, пък!

# 2 611
  • София
Днес беше ред да декорирам балкончето:

# 2 612
  • в сърцето на един мъж...
Ха, не вярвам и Гея да откаже, та що групата да не стигнем до Австрия през Аризона за по-напряко Simple Smile
Хем вече ще имаме скринове, за да вземем посудата (и не само) на Дими Stuck Out Tongue Winking Eye

Гея само чака да кажете кога Simple Smile Иначе Дими ми е тука наблизо Simple Smile

# 2 613
  • Euskal Herria
А при нас вече намятаха коледните светлини по улиците и монтираха елхите.

# 2 614
  • София
Страхотно е балкончето. Много обичам такива китни местенца.
Днес влязох в аптеката и там се мъдреше голям Дядо Коледа. Някак ми е рано...

# 2 615
  • София
Много ми е рано за Коледни неща и на мен.

# 2 616
Разбира се, че е рано. Ама търговията не чака, всяка година все по-рано психологически ни подканят (да не ползвам друга дума) да отворим кесиите и да почнем да харчим за щяло и не щяло, буквално добивам чувството, че след седмица вече е Бъдни вечер, а то има два месеца. Два месеца предколеден харчлък Simple Smile
До Коледа вече дори настъпва умора, направо да ти разсипе празника. Аз си чакам. Някои неща пазарувам за близките (които миналата година през декември вече отсъстваха от пазара), но дотам.

# 2 617
  • Deutschland/HE
А при нас вече намятаха коледните светлини по улиците и монтираха елхите.

Миналата седмица бяха в Андалусия и някъде около 15ти в Беналмадена окачиха коледните светлини.
Днес във Фраскфурт вече имаше магазини с коледна украса, на мен някак си ми е рано, да мине първо Св. Мартин и тогава ще украсявам.

# 2 618
  • Австрия
JoyBlush Момичета,  извън шегата и закачките, и без посудата Satisfied имате ли път покрай мен, обадете се Hug Пипи непременно Kissing Heart
Преди няколко дни, търсейки твърде дълго къде да прибера два нови керамични съда, установих, че съм достигнала лимита - всичко е като един огромен пъзел, всяко кътче е запълнено, а ми се случва и да забравям кое къде е точно.. Rolling Eyes Аз нямам класически сервизи с многото екстри и за повечко хора, но съхранявам действително голям брой (някои все още неползвани) чинии, купички, чаши, прибори.. а и текстилът страховито се увеличи.. Прииска ли ми се ново, трябва да се разделя с нещо. А всичко си ми трябва RelaxedLaughing

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 00:36 от DimS.

# 2 619
DimS, толкова сте изискана и стилна, сигурно от всичко можете да създадете красота. Така че дори и да нямате нещо или да трябва да се разделите с нещо, няма да е проблем - имате си всичко в естетската си душа!

# 2 620
Дими, от колко години се знаем от Интернет пространство и все се каня! Ама пусто, тая Виена ме омагьосва всеки път с нещо ново, а и времето ни е ограничено. Ще, да знаеш! Обещала съм! 😘

# 2 621
  • в сърцето на един мъж...
Дими, ние по съседски с Пипи можем да ти ги приберем Simple Smile В интерес на истината отдавна се каним да отидем във Виена пак. Хем ни е близо, хем има какво да се види още Simple Smile

# 2 622
  • Австрия
Получавайки внезапно и неочаквано комплимент, толкова сърдечен, аnmasu, често не знам точно какво да отговоря, тъй като едно Благодаря! ми се струва някак постно, а изчервяването ми няма как да се забележи... Сърдечно благодаря за милите думи! ☺️
Пипи, Гея.. живи и здрави да сме 🤗

И... по темата все пак 😄

# 2 623
Честит имен ден и от мен, Дими!
Здраве и вдъхновение пожелавам, за да радваш и себе си и близките си, че и нас с твоите таланти (знам, че не е само един Simple Smile и невероятен усет за красивото и хармоничното!

# 2 624
  • Под сянката на разлистените кактуси
И от мен честит имен ден, Дими! Твоите постове винаги са удоволствие за очите и душата! Flowers Rose

В коледната тема сложих линк към тази дама, има и есенни клипчета, ако на някой му се играе

https://www.youtube.com/watch?v=_zl30h9ObNc

Общи условия

Активация на акаунт