Нашите тайни за красота :)

• 38 380
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
И аз ги използвам, но много бързо се разтягат. Някой знае ли хитринка, за да ги запазя по-дълго в добро състояние или просто трябва по-често да си купувам? Grinning

Може да ги накиснете в гореща вода. По този начин пак възвръщат предишната си форма Simple Smile

# 166
Всъщност аз съм си накупила цяла дузина от тях в различни цветове и си ги сменям по настроение и цвят на облекло. Все още нямам за 5 месеца ластик за хвърляне... 🤪

# 167
  • Light of Zartha
Ами аз ги омотавам по три пъти и като ги сваля виждам,че на едно място има примерно има много голямо раздалечаване, а останалото си е ок. Докато са нови се свиват, но после вече не са толкова стегнати и ми писна да купувам често. 😁

# 168
Ами аз ги омотавам по три пъти и като ги сваля виждам,че на едно място има примерно има много голямо раздалечаване, а останалото си е ок. Докато са нови се свиват, но после вече не са толкова стегнати и ми писна да купувам често. 😁
аз ги навивам на два пъти. Но няма ли да ти свършат работа по-малките ластичета?

# 169
Скарлет, вероятно имаш голяма коса (дълга, гъста)? В тези случаи е неизбежно отпускането им. Аз отначало правя две омотавания и когато започнат да се отпускат, започвам да правя по три. Joy Моята коса изобщо не е дълга, но е много гъста. Така се случи, че преди около два месеца за два дни скъсах два от по-тесничките и мъничките. Flushed Поогледах се и осъзнах, че косата ми е пораснала и вече малките просто не я ловят, става твърде голямо опъване и се късат.. И извадих един стар разтеглен голям. Омотвам го на три, с него спя и не мърда пущината! Smiley А цветът много не ме кефи и исках да го сменя. Обаче пък ония ме кефеха, а се скъсаха. Та така...

Една моя приятелка има много дълга и къдраво-чуплива коса. Рекламирахме ѝ тези ластици, но на нейната коса не са удобни, ужасно ѝ се заплитат и късат много коса. А за по-права коса са манна небесна явно. Smiley

# 170
Скарлет, вероятно имаш голяма коса (дълга, гъста)? В тези случаи е неизбежно отпускането им. Аз отначало правя две омотавания и когато започнат да се отпускат, започвам да правя по три. Joy Моята коса изобщо не е дълга, но е много гъста. Така се случи, че преди около два месеца за два дни скъсах два от по-тесничките и мъничките. Flushed Поогледах се и осъзнах, че косата ми е пораснала и вече малките просто не я ловят, става твърде голямо опъване и се късат.. И извадих един стар разтеглен голям. Омотвам го на три, с него спя и не мърда пущината! Smiley
е, не се усетих.  ☺️

# 171
То си е до коса, Вики.. Затова споделям при мен как е и давам идея на Скарлет да започне с две врътки, ако държат косата ѝ, и чак при отпускането да мине на три. Така ще купува по-рядко.. уж. Smiley А ти щом си намерила оптималното количество премятания, супер!

Аз сега например съм си накупила от малките в периода с по-къса коса и пак нямам подходящи... Ей, туй женско нямане ви казвам.. много е тежко. Joy

# 172

Аз сега например съм си накупила от малките в периода с по-къса коса и пак нямам подходящи... Ей, туй женско нямане ви казвам.. много е тежко. Joy
тежко е, но и скъпо, защото не се ограничава само до ластиците.🙄

# 173
То затова е женско, защото е "нямане" в кавички. Grin
Стига съм спамила, ще споделя нещо и аз, извинете, ако се повтарям.

Запазила съм си стари "гилзички" от балсам за устни и ги пълня с обикновен вазелин за устните. През лятото доста се размеква, но учудващо не тече, а по хладното време си стои твърд. Отразява ми се отлично и ми харесва, че не пипам с пръсти при нанасяне.

# 174
  • Light of Zartha
Вярно е, момичета, с много коса съм. GrinningГъста, но с много фин косъм и на две омотавания не държи, а понякога не мога да направя три ако са от малките ластичета. Мислех си,че аз нещо ги съсипвам и късам и затова питах.Joy

# 175
[Аз спрях да ползвам гумените пружини, едно, че късат коса, второ - и при мен се разтягат доста бързо.
Купувам от тия скрънчита във всякакви разноводности - копринени (най-добре за косата), плюшени, даже от изкуствена кожа бях намерила варианти.
Последно взех тия от нотино, с някакви като висящи панделки.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 10:26 от tuali

# 176
И аз минавам на скрънчита. Моите наблюдения са същите, че пружините накъсват косата.
Новата ми "тайна" е, че вече ще купувам само професионални бои за коса.

# 177
На каква цена приблизително са копринените скрънчита? И как се познава, че са от качествен материал?

# 178
Мооомичета ,как ви е мирна косата???
Аз като се изкъпя и става като прежда ,хвърчи страшно .
Ако нанеса продукт ,ефекта ще е краткотраен и на следващия ден отново в стария си вид .
Дайте идея преди да я намокря с нещо трябва ли да я намажа .
Голямо дразнене с тази коса .
Има тоооолкова хубави къси а моята е като слама.

# 179
Много е лесно да си направите сами скрънчита, наистина. Аз си направих всякакви размери с различни платове, и въпреки това пак посягам към гумените ластици, по тях никога не ми остава коса. По скрънчитата винаги имам косми, копринени или не, с дебел ластик, с тънък ластик... Тях ги ползвам за аксесоар на китката.

strahlivata, може би косата ти е къдрава без да подозираш. И като не я третираш като къдрава, резултата обикновено е такъв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт