Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви трикове за красота бяха споделени в темата?
Какви са някои съвети за грижа за кожата?
Какви са препоръките за грижа за косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви трикове за красота бяха споделени в темата?
-
Какви са някои съвети за грижа за кожата?
-
Какви са препоръките за грижа за косата?
Форумът предлага различни съвети за грижа за косата. Те включват използването на дървени гребени, масла за коса, маски за коса, масажиране на скалпа и използване на естествени шампоани. Освен това се споделят трикове като избягване увиването на косата с кърпа и използване на оцет след измиване за постигане на по-лъскава и гладка коса.
-
Какви са някои съвети за грим и грижа за устните?
-
Какви са някои съвети за грижа за ръцете?
може ли линк към барчетата за косо, от къде ги купуваш и как се ползват. На едно миене цялото ли се слага, има ли нужда от балсам или маска след него? Ще съм ти благодарна да ми отговориш, защото цял живот косата ми не ми е създавала проблеми, винаги съм ползвала среден клас шампоани и балсами. Но от 2-3 години, дали заради егн- то (45 години) или нещо друго, доста се промени структурата на косъма. Каквото и да сложа не успявам да я хидратирам достатъчно. Поне с готови продукти , време за домашни маски нямам.