ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 747
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ИЛИЯНА И АМИНА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ!   babydust7 baloni

# 166
  • Стара Загора
Божеее момичета не дъжд...цял потоп се е заформил докато аз търча около моя бебок Mr. Green
Да са им честити, живи и здрави бебчета на Теди, Марчето, Илияна и Амина   bouquet  bouquet

# 167
Честити бебочета на всички мами, които ни заляха днес с добри новини!!!
Теди, Марче, Илияна и Амина скорошно завръщане с малките ревленца у дома!!!

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Момичета добри новини ЩЕ РАЖДАМ НОРМАЛНО !!!! поне за сега всички медицински показатели сочат натам .. Имам си изгладена и омекнала шийка на матката, но какво е това болезнена контракция до момента не знам..

# 168
     Ей,какъв бебешорски ден,много се развълнувах.
    4ЕСТИТО НА МАР4ЕТО,ТЕДИТО 799,ГАБИ 733,АМИНА И ИЛИЯНА.ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДАРВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО,МНОГО ДА ГИ РАДВАТ.
      newsm59,Галенце.Да гушкаш здраво беб4е скоро.
     Ма4о,4естито за записване за магистратурата.
     Сиси 2000,добре дошла отново.Надявам се 4е си по добре.
     Мам4ета,днес татито ме закара да се депилирам и съм много,много щастлива.Ве4е се 4увставам по добре и по 4овешки Mr. GreenПък и ми беше разнообразно,защото видях хора Mr. Green.
     Мама днес изпра бебешките дрешки,утре ще глади,нали да се подготвяме лека полека.Сега трябва да навивам мъжлето да се сложи ве4е легълцето в спалнята,за което нашето легло трябва да се помести,а то тежи.Ще викаме бате да помага,само Андрес да се накани,4е са тежки гемийте....
     Кой знае колко бебешки новини ще намеря следващия път като влезна във форума....

# 169
Страхотнооо, днес  наистина заваляха бебенца. newsm68
 newsm44Честито на Теди,Амина,Мишка,Илияна,Марче и Габи!Да са им живи и здрави бебоците.Да папкат и спинкат добре!

Ами то така като гледам май за октомври няма да останат мами да раждат.Много бързат тези бебоци.Много е вълнуващ този момент.
Галенце  newsm59 и скоро едно прекрасно бебче да те радва- най-големия подарак.Знаеш ли ,мисля че с  теб  живеем в един същи квартал,ако не се лъжа виждала съм те на пазарчето на младежка.Аз живея на булеварда 6-ти септ.
Желая на всички мами лека и спокойна вечер и утре да чакаме още хубави новинки Hug

# 170
лелеееееееее колко много беб4ета,4естито на вси4ки!много да са здрави и щастливи вси4ки!
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 stork-boy stork-girl  ylinfant baloni baloni newsm44 newsm44

# 171
Днес ми се случи нещо странно. Влезох в един магазин на Триумф и питам за сутиени за кърмачки. И продавачката ме изгледа много странно и ми вика "Ама вие защо бързате? Изчакайте да мине събитието и после,ако наистина кърмите,си купете сутиен. Пък и си помислете дали ще ви трябва,колко пъти мислите да кърмите навън? А за като сте си вкъщи не ви трябва!"
Ама аз не мога да си представя да ходя без???
Какво мислите по въпроса? Да си купувам ли сега или да чакам? Вие купихте ли си предварително? Родилите вече мами и тези,които имат опит от предишно раждане,какво ще ме посъветвате?

# 172
  • Откъм Варната
KikiNiki Аз мисля да не си купувам въобще такъв сутиен, но ти ако мислиш че ще ти е удобно и ще ти върши добра работа въобще не я слушай тази продавачка, ами си купи.  Wink Аз в къщи ходя без защото много ми стягат, пък и много рядко си намирах моя размер преди, а за сега да не говорим само разни бабешки модели

# 173
 newsm51 smile3525 newsm30  ylinfant  ylinfant newsm30 smile3525 newsm51
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ИЛИЯНА И АМИНА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ!   babydust7 baloni
[/quote]

# 174
Кики, моето мнение е , че щом си решила си купи такъв сутиен, но изчакай като родиш.Все пак тези гърди са пораснали , ама ще станат и по-големи от кърмата.Казвам го щото съм го виждала на живо , не от личен опит.Само изчакай да видиш кълко ще наедреят още гърдите.

# 175
И аз да кажа за сутиена .Ами аз си взех такъв за кърмачки и ми е доста удобен,но сега като се замисля незнам дали ще ми става като родя.И от тази гледна точка е май по-добре да се вземе след раждането.

# 176
KikiNiki,аз съм със безшевни сутиени цяла бременност и смятам да кърмя с тях.Моя позната е била така и каза,че е много доволна.Моите гърди пораснаха значително и си купих спец сутиен за бременни,но не ми беше удобен.Струваше 25лв,а безшевните са по 3...
Ти си прецени,всяка жена е с различна структура.

# 177
  • София/Осло
ЧЕСТИТА МАЛКА ПАЛАВНИЦА НА МАРЧЕТО txtloves
честити бебчета на всички останали мами Hug

# 178
Здравейте, момичета!  Не мога да повярвам че за два дни имаме толкова много бебенца! Това ме прави много щастлива! Идва и моя ред, дано само всичко да е наред!  И така:
  Честити бебенца на Омни, на Мишка, на Марчето, на Теди,  на Амина, на Илияна и на Габи!
Бързо възстановяване, много щастие да ви дават малките и да са много послушни![/size
]
  Hands Clap newsm19 newsm68 newsm68 newsm68
Аз нося сутиени за кърмене още от 3-4 месец на бременността си. Те са безшевни и са спортен тип. Супер са ми удобни, много мекички и не стягат. Купих си ги когато започнаха да ме болят зърната и гърдите( трябва да си спомняте за този ад). Сега си поръчах още 2 (по интернет). На някои места четох че е хубаво постоянно да си със сутиен, дори когато спиш, защото ти тече кърма и е хубаво гърдите да са стегнати. А не друго място четох че е добре гърдите да бъдат свободни, за да загрубяват зърната от търкането в блузката. Мнения всякакви. Не знам какво да кажа и аз по въпроса.
Искам да ви попитам за памперсите. Като родя, на колко време трябва да ги сменям- винаги преди да кърмя, или през някакъв час? И още нещо- През деня като махна памперса, само му изчиствам дупето с мокра кърпичка и после мажа с крем ( а винаги ли трябва да се маже с крем), а само вечер го къпя с вода, такава ли е процедурата? Моля ви кажете ми, защото въобще не съм наясно!
Чао от мен, весел ден и още бебченца!

# 179
  • Откъм Варната
Леля Зеля   newsm44 newsm51 Честит рожден ден пожелавам ти леко добременяване и лесно раждане и пийни си една  beer от мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт