Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 73 728
  • 904
  •   1
Отговори
# 405
Здравей те. Аз също попълних анкетата и ми звънаха и ми записаха час за май месец. Аз съм със един спонтанен аборт и съм ма 32 години. Незнам нзйстина на какъв принцип работят.

# 406
Да много странен принцип ! Чесно не искам да ви обадя по някакъв начин , много се радвам че успяхте да се запишете но е странно да записват дама с 1 аборт а такива с 3-4-5-6 да са като всички останали .Извинете нищо лично чесно

# 407
Да съгласна съм с вас. Затова писах в темата,но найстина нз защо на мен са звъна ли а на вас и др момичета не са.

# 408
Да съгласна съм с вас. Затова писах в темата,но найстина нз защо на мен са звъна ли а на вас и др момичета не са.

Извинявай, че питам, но в коя седмица е била твоята загуба?

# 409
В ранна седмица. В 5седмица и 2 дни.

# 410
Вижда се как са преглеждали случаите. На тото е била работата. Ще напиша гневен имейл 😁

# 411
абсолютно тото е . Не искам да засегна никой чесно . Просто е малко странна цялата тая работа

# 412
Аз не съм попълвала анкетата,нито съм звъняла за час при Сигридов,с 300 зора се добрах за час при Калчев(още не съм минала при него)!
Не знам в какво се състои анкетата,има ли въпрос къде евентуално сте ходили на лекар и репродуктивен?

# 413
Здравейте, къде се попълва тази анкета? Много ще съм благодарна ако ме светнете Blush

# 414
На сайта на МЦ Сигридов, но вече не е активна. Ще бъде отворена за попълване отново на 1ви юни. Следете сайта или фейсбук страницата, пише всичко.

# 415
Здравейте дами!  Бихте ли споделили как минават прегледите при д-р Ковачев? И той ли преглежда на ултразвук?  В групата попадах на коментар че е един млад стажант от болница Надежда но той не е ли гинеколог? Вече много се обърках. А д-р Чучумишев за бременни дами ли е само. Имам малък опит с него от Малинов, но не бях особено очарована. Аз имам намерение при него да запиша час но от регистратура ми казаха след 01.04.
Благодаря за споделените мисли.
Дали доктора предпочита да работи с жени, които желаят естесвено да забременеят а не инвитро подговотвка?

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 13:52 от Mina Peneva

# 416
Mina, не мисля, че определящото е естественото забременяване или ин-витро.
По-скоро са повтарящите се загуби, хибитуални аборти. Но това е само предположение.

# 417
Принципът, на който са избирали на кого да запазят час явно е абсолютно случаен.

# 418
което обезсмисля тая анкета тотално чесно казано . Изобщо не виждам никакъв смисл в нея .

# 419
Здравейте,

Колко време се чака за час при др Калчев?

Общи условия

Активация на акаунт