Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 73 728
  • 904
  •   1
Отговори
# 420
coolyto всеки месец има дата, на която се звъни за първичен преглед. Явно е доста трудно записването, но мисля че може да му пишеш на фейса или по имейл, разкажи му случая ти и може да ти дадат по-бързо час. Успех 🍀

# 421
Ако има повече момичета, получили час през анкетата, може и да се хване на какъв принцип се избират.
Във фейсбук (в групата на Сигридов) има тема пусната преди 5 дена и няколко момичета са отговорили, че са получили часове или за май или за юни.

# 422
Ако е така, пак е нещо, но на нас такава възможност не са ни давали.

Аз звънях за Калчев на втория ден от обявените и нямаше свободни за първичен. Не мога да си представя всеки месец, в продължение на няколко месеца да се надявам случааайно да има свободен час за мен.

# 423
Ако е така, пак е нещо, но на нас такава възможност не са ни давали.

Аз звънях за Калчев на втория ден от обявените и нямаше свободни за първичен. Не мога да си представя всеки месец, в продължение на няколко месеца да се надявам случааайно да има свободен час за мен.

Пишете съобщение в страницата на Калчев,и ги помолете ,ако случайно се освободи час да ви вмъкнат!
Аз така успях,иначе май няма друг шанс🙂

# 424
Здравейте, момичета. Много съм притеснена. Бях при доктора миналата седмица. Бяха минали точно 2 мес. от мисед ми, спряла сърдечна дейност в 8 г.с, оказа се , че съм имала инфекция. Съответно доки ми изписа една дозина изследвания. Днес ми излязоха резултатите от вирусологията , които ме шокираха
CMV -IgG -132 , при 0-12 U/ml
HSV 1&2 IgG - 30, при норма 0-0.90
EBV IgG (VCA IgG) -  237 , при норма 0-20
EBV EBNA IgG - 98.40 , при норма 0-20
Някоя от вас запозната ли е какво означава всичко това, има ли лечение и въобще всичко, което знаете. Естествено, че ще изпратя и на Сигридов, но чакам и другите резултати.

# 425
Аз имам въпрос какви изследвания иска доктора за първия преглед на вече бременни , освен витамини ?

# 426
Аз си бях направила огромен набор от изследвания, разгледа ги много подробно и за следващия път, когато съм на БХС при него, ми пусна само хомоцистеин, CPR, ПКК ДКК и маркерите за коагулация.
Иначе бях пуснала витамини+хомоцистеин, пълна кръвна картина, разширен пакет тромбофилии, имунологични при Русев, щитовидна жлеза пълен пакет, ТОРЧ панел за антитела и настояща инфекция, кариотип. Всичко в Цибалаб, освен генетичните и имунологичните.

Всъщност някой има ли идея какво е hs?

# 427
  • София
HS crp - високо чувствителен црп.

# 428
Здравейте, момичета. Много съм притеснена. Бях при доктора миналата седмица. Бяха минали точно 2 мес. от мисед ми, спряла сърдечна дейност в 8 г.с, оказа се , че съм имала инфекция. Съответно доки ми изписа една дозина изследвания. Днес ми излязоха резултатите от вирусологията , които ме шокираха
Някоя от вас запозната ли е какво означава всичко това, има ли лечение и въобще всичко, което знаете. Естествено, че ще изпратя и на Сигридов, но чакам и другите резултати.

Как се установи,че аборта е вследствие на инфекция и каква е била тя 🙂

# 429
[https://sigridov.bg/d-r-nikolay-kovachev-shte-pomaga-na-poveche … tata-si-za-bebe/]

Вече има информация за д-р Ковачев на сайта. Съвсем млад човек е, за някой познат ли е като лекар?

# 430

Правих изследване на абортивен материал, резултатът беше Тризомия 15. Отделно в болницата направиха хистологичното изследване, което е част от епикризата. Сигридов също ми обясни при прочета на медицинските термини, че става въпрос за много сериозна инфекция и че бременността ми не е имала никакъв шанс. А каква точно не разбрах, възможно е и той самия още да не е наясно, докато не му предоставя резултатите от всички изследвания. Но като гледам, може и да е резултат на някои от т.н.  херпесни вируси, доколкото разбрах от четене тук и там, тези завишени резул.говорят, че съм се срещала с тях. А и в урината ми има наличие на бактерии, еритроцити, лимфоцити ,кръв и т.н, това пък май означава, че имам действаща инфекция някаква..Дали е от времето след аборта или преди , и аз не зная.
Чакам коментар от доктора. В интерес на истината доста се притесних.

# 431

Правих изследване на абортивен материал, резултатът беше Тризомия 15. Отделно в болницата направиха хистологичното изследване, което е част от епикризата. Сигридов също ми обясни при прочета на медицинските термини, че става въпрос за много сериозна инфекция и че бременността ми не е имала никакъв шанс. А каква точно не разбрах, възможно е и той самия още да не е наясно, докато не му предоставя резултатите от всички изследвания. Но като гледам, може и да е резултат на някои от т.н.  херпесни вируси, доколкото разбрах от четене тук и там, тези завишени резул.говорят, че съм се срещала с тях. А и в урината ми има наличие на бактерии, еритроцити, лимфоцити ,кръв и т.н, това пък май означава, че имам действаща инфекция някаква..Дали е от времето след аборта или преди , и аз не зная.
Чакам коментар от доктора. В интерес на истината доста се притесних.
не се притеснявай, докторът ще ти назначи терапия,  с която да се държат под контрол тези вируси преди и по време на бременност.

# 432
[https://sigridov.bg/d-r-nikolay-kovachev-shte-pomaga-na-poveche … tata-si-za-bebe/]

Вече има информация за д-р Ковачев на сайта. Съвсем млад човек е, за някой познат ли е като лекар?
При лапароскопията ми в Надежда, той беше асистент. Изглеждаше  несигурен и чесно казано се притесних да не го оставят той да ми прави нещо. Като се събудих попитах и ми казаха, че само е гледал, понеже те първа ще се учи. Това беше ноември 2019г.

# 433
Здравейте момичета.Стана така, че днес набързо си записах час в медицинския център за Бояджиева довечера.Трябваше да ходя в Майчин дом, но е на работа чак на 8.04 там, а ми беше спешно .За мой невероятен късмет имаше някакъв освободен час за днес.
Исках само да попитам, който е ходил, като съм на тази улица Михаил Танев центъра лесно забележим ли е?Има ли шанс да го подмина, че съм си шматка😂И долу на самия партер ли е с отделен вход или ще трябва да се повъртя и вътре, за да знам колко време да отделя.
Не съм от София и въпреки, че работя там тази част на града ми е малко тъмно петно 😬

# 434
goldfinch, лесно се намира. От тротоара се слизат малко стъпала на по-ниско и има въртяща врата. Вход В беше, ако не се лъжа. Има номерация и лесно се вижда. Освен това прозорците са брандирани и се набиват на очи.

Общи условия

Активация на акаунт