Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 631
  • 904
  •   1
Отговори
# 540
Ще ти помогне Simple Smile Сигурна съм .Пожелавам ти успех , сигурна съм че всички ужаси стават прекрасни преживявания един ден .

# 541
Ще ти помогне Simple Smile Сигурна съм .Пожелавам ти успех , сигурна съм че всички ужаси стават прекрасни преживявания един ден .
Да ,много се надявам. Благодаря ти!

# 542
Здравейте, дами! Какво мислите за приемането на натаспин по време ба бременност? Някоя от вас пила ли е?

# 543
повечето хора с тромбофилия пият , на вас защо ви е

# 544
  • София
Натаспин разрежда кръвта, без да предизвиква неконтролирано кървене както прави Аспирин. Аз познавам бременни, които го взимат.

# 545
натаспина и спирина имат различни свойства като цяло Simple Smile За това казвам че доста хора го взимат но не и без причинно . И назначено от лекар

# 546
Пила съм бременна, служи за “разбиване” на тромби, хранителна добавка е на основата на натокиназата (има информация за това вещество в нета). Хематолозите много не го зачитат, но вчера ангиолог ми го предписа, аг и имунолози също са ми го предписвали. АГ го предпочитат, защото имат фобия на тема аспирин, но реално аспиринът има друго действие и е лекарство. Сериозни проблеми, свързани с тромбофилия само с натаспин не могат да се предотвратят - това твърдят хематолозите и го гледат само като помощно средство. Естествено винаги е нужна преценка от лекар, а  при бременност особено.

# 547
АГ-то ми предписа натаспин, но Сигридов каза да не го приемам тъй като съм на 24 години. Бях на преглед при АГ-то и той каза да не го спирам, за това с е чудя какво да правя .

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:54 от Dimi9

# 548
не разбрах ,щом и двамата са казали да го пиете какво се чудите ?

# 549
Извинявайте , Сигридов каза да не го приемам.

# 550
годините не знам какво общо имат , аз лично предвид мутациите бих го пила .С нищо не ви вреди

# 551
  • София
Избирате кой да слушате. Сигридов е различен, и обикновено мнението му не съвпада с 99% от АГ-тата.

# 552
Благодаря за отговорите дами Simple Smile

# 553
Dimi, ще трябва да изберете кой да послушате.
Годините ви имат значение, дотолкова, доколкото се смята, че мутациите от панела за тромбофилия се засилват с възрастта. Вие сте млада, затова и рискът е значително по-нисък отколкото на жена на 30-35+. Освен това сте с нискорискови мутации, което сигурно също оказва влияние.

# 554
добре де и аз съм с нискорискови мутации и съм под 30 но съм на клексан и аспирин и натаспин . Така че това не е показател основно . Ако няма доверие на двата отива на хематолог за да чуе трето мнение което ще е или да или не . Така ще е по лесно решението

Общи условия

Активация на акаунт