Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 610
  • 904
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,момичета.Имам нужда от малко информация.Моля който е правил мутации в Геника да сподели за колко време излизат резултатите,на гладно ли се взема пробата и във всеки клон на Геника ли може?Благодаря предварително🙏🏼
Аз пусках миналия месец - резултатите бяха готови за по - малко от седмица. Няма значение дали пробата се взима на гладно. Аз лично отидох на Ами Буе.

На мен Калчев ми даде лист с изследвания ,но към Бодимед,а принципно исках да са в Геника,но...няма идея защо ми даде за там,и ако ги направя в Геника дали няма да се поразсърди,знам ли🤣

# 616
Здравейте,момичета.Имам нужда от малко информация.Моля който е правил мутации в Геника да сподели за колко време излизат резултатите,на гладно ли се взема пробата и във всеки клон на Геника ли може?Благодаря предварително🙏🏼

Моите изследвания в Геника Пловдив ги правих петък следобяд. Нито гладна, нито жадна бях.
Резултатите излезнаха следващия четвъртък, значи 6 дена. Simple Smile

# 617
belisima30, праща те в Бодимед, защото гледа само придобитите тромбофилии и от вродените почти не се интересува. Да не кажа, че се отнася пренебрежително. Пуска само няколко фактора от тях. По-разумното решение за теб е да направиш някой по-пълен пакет в Геника, защото е редно тези терапии да се следят от специалист при бременност. Така че те ще са ти по-ценни. Почти няма хора, които да нямат някоя мутация директно налагаща терапия. Съответно прибодитите в един момент се обезмислят.

# 618
Може да си пуснете изследването за тромбофилии в националния център в Майчин дом. Цената е по-ниска там и лекар ми каза, че всички клиники до скоро са си пращали пробите към него. Най в час са.

# 619
belisima30, праща те в Бодимед, защото гледа само придобитите тромбофилии и от вродените почти не се интересува. Да не кажа, че се отнася пренебрежително. Пуска само няколко фактора от тях. По-разумното решение за теб е да направиш някой по-пълен пакет в Геника, защото е редно тези терапии да се следят от специалист при бременност. Така че те ще са ти по-ценни. Почти няма хора, които да нямат някоя мутация директно налагаща терапия. Съответно прибодитите в един момент се обезмислят.

Ами май така ще направя,за придобитите в Бодимед,а ще си избера пакет с повече показатели в Геника за вродените ,иначе ми пусна това!

# 620
Здравейте на всички. Прочетох горе-долу до тук написаното и се извинявам предварително, че ще повторя въпроси на други жени.
Имам записан час за 20.04 за първичен преглед при доктор Калчев. ( Между другото от първото позвъняване ми дадоха час за след около месец. )
За първи път ще ми бъде посещението при репродуктивен лекар, повечето жени виждам, че имат набор от изследвания, но все пак трябва от някъде да се тръгне, на мен явно те първа ми предстоят .
Имам само хормонален анализ - хормони на щитовидната жлеза, пролактин, LH, FSH, естрадиол, прогестерон, тестостерон, мисълта ми е, че са правени август месец и се чудя дали преди изследването да пусна нови или да изчакам, защото те се правят в определени дни от цикъла, а на мен вече ми е 23ти ден и не знам дали въобще ще бъдат достоверни.

# 621
Здравейте на всички. Прочетох горе-долу до тук написаното и се извинявам предварително, че ще повторя въпроси на други жени.
Имам записан час за 20.04 за първичен преглед при доктор Калчев. ( Между другото от първото позвъняване ми дадоха час за след около месец. )
За първи път ще ми бъде посещението при репродуктивен лекар, повечето жени виждам, че имат набор от изследвания, но все пак трябва от някъде да се тръгне, на мен явно те първа ми предстоят .
Имам само хормонален анализ - хормони на щитовидната жлеза, пролактин, LH, FSH, естрадиол, прогестерон, тестостерон, мисълта ми е, че са правени август месец и се чудя дали преди изследването да пусна нови или да изчакам, защото те се правят в определени дни от цикъла, а на мен вече ми е 23ти ден и не знам дали въобще ще бъдат достоверни.
Според мен изчакайте д-р.Калчев да ви каже какво и къде иска да пускате.

# 622
  • София
Репродуктивен специалист в тесния смисъл на думата е този лекар, който прави асистирана репродукция. Д-р Калчев е АГ, който основно прави хистероскопии това му е насочеността.

# 623
Репродуктивен специалист в тесния смисъл на думата е този лекар, който прави асистирана репродукция. Д-р Калчев е АГ, който основно прави хистероскопии това му е насочеността.

Доколкото знам, др. Калчев не малко време правеше ин-витро в клиника "Адела", преди да се премести при Сигридов.
В този смисъл може да се каже, че е репродуктивен специалист. Simple Smile

# 624
Имам познати, които при проблем със забременяването са се лекували при него и за радост винаги са завършвали с положителен резултат. По тази причина съм се насочила към него. Нямам доказана диагноза, така че нищо не се знае.
Благодаря, значи нищо няма да предприемам, ще изчакам да мине прегледа и дано ме насочи какво, къде и как да правя Simple Smile

# 625
  • София
Чудесно сте се насочили. Д-р Калчев работи с проблемно забременяване, търсейки и лекувайки самия проблем първопричина.

# 626
Аз бях от последните му пациентки в Адела след успешни засега инвитро и трансфер. За мен се справяше страхотно с АРТ.

Alison, др. Сигридов цяла бременност настоява да пия точно тези витамини на Garden of Life.

Десислава Я, моите изследвания в Геника излязоха за 4 работни дни и трите пъти като пусках. По принцип това са генетични изследвания и няма никакво значение и изискване за храна/вода и тн.

# 627

Доколкото знам, др. Калчев не малко време правеше ин-витро в клиника "Адела", преди да се премести при Сигридов.
В този смисъл може да се каже, че е репродуктивен специалист. Simple Smile

На печата му си пише репродуктивен лекар,така че..🙂
Не е обикновен Аг🙂

# 628
Репродуктивен хирург се води в момента, което да - не е репродуктивен лекар в истинския смисъл на думата. Понеже вече го вълнуват основно операциите. За първи стъпки по тази пътека и спонтанно забременяващи е ок, но изскочи ли сериозен проблем налагащ ин витро, се ориентирайте към клиника и друг лекар, който да ви поеме от-до. Ин витро пациентите сме му скучни и безинтересни и затова ни заряза.

# 629
  • София
И аз това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт