Азиатска козметика и грим 20

• 44 372
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Някой, ако си търси тампони за грим има доста видове, включително и от филцовите- същите са като на Klairs
 в София, на Графа срещу 6- то училище има някакво магазинче като японско 1 левче. От много време e  магазинчето. На витрината винаги е имало чаши и термоси все го подминавах и взех, че влязох. Още едно място освен miniso, където могат да се купят. Добре е, че са извадили мостри от всички видове и може да си изберете това, което търсите.

# 661
misha_misha, с нищо не се разделям, поне засега, все ми се струва, че са ми малко продуктите и продължавам да правя още поръчки, не много, по 1-2 на месец.  За  слънцезащитната пудра на марката нямам впечатления, но съм пробвала други техни слънцезащити и бях доволна.  Преди ги заглеждах тези пудри, но много им е малък грамажа и има голямо разхищение с  пудрите - остава прах по апликатора, често при нанасяне се ръси и по дрехите, ако е насипна пудрата. И аз сега съм на тази вълна, освен стандартните слънцезащити за подновяване съм взела заради многото положителни отзиви основно в азиатски форуми  това стикче

https://www.yesstyle.com/en/abib-quick-sunstick-protection-bar-2 … ml/pid.1076585441

При следващата поръчка планувам

https://www.yesstyle.com/en/su-m37-sun-away-velvet-sun-stick-18g … ml/pid.1089050372

Не ми се чакаше сега, допълнителни 21 дни щяха да забавят и  другите ми продукти и се въздържах.

И това стикче дебна, но в момента не е налично

https://www.yesstyle.com/en/make-p-rem-uv-defense-me-mild-sun-st … ml/pid.1075022530

zari65, а в някои БГ сайт  има ли тампони? Не съм от София и тук в Ст. Загора не съм мяркала. Преди поръчвах често от Йес и Жолсе, но за да не ми стават обемни пратките и да направят впечатление на някой от М все се отказвам да ги включа в поръчка...

# 662
По българските сайтове не се заглеждам, тези са японски, не са корейски и да в пакети, а не в кутийки като тези на минисо. На минисо кутийките да ми удобни и вече си ги ползвам да слагам в тях всякакви тампони.
Ако искаш ще ти снимам какво има и цени, да си избереш и ще ти взема и ще ти ги пратя.

# 663
zari65, ако може и не те затруднявам ще е чудесно Flowers Hibiscus

# 664
Не ме затруднява, често минавам оттам. Ще ти пусна лс като ги снимам.

# 665
  • софия
Имате ли впечатления от това :
https://www.yesstyle.com/en/o-hui-day-shield-sun-powder-2-colors … ml/pid.1059783481
Вече се почудих какво да измисля за подновяване на слънцезащита, че със спрей не ми е приятно да ми лепне по мигли, коса... Въобще от слънцезащитата на тази марка имате ли впечатления?
Не съм я ползвала, но съм чела добри отзиви. За подновяване ползвам cushion-и или ето този стик. Той е за суха кожа, топи се върху кожата.

Zari, ти нямаше ли проблем със скъсани шийт маски? Как прпцедира? При мен липсват 4 от 8 и пакета е скъсан. Дали да снимам и да пиша на yes?

# 666
Някой беше писал в темата, че yesstyle,  не уважават такива рекламации, замотах се нещо, после като се сетих да пиша беше минало много време и така и не им писах за скъсаните маски.
При теб са доста маски, пиши им. Може и да ти уважат рекламацията.

# 667
  • Чукарландия
Моля, препоръчайте ми хубаво хидрофилно измивно масло за лице, по възможност с изчистен състав и за суха кожа. 🤗

# 668
  • Prismatica Aerie
make p:rem  Safe Me Relief Moisture Cleansing Oil
Pyunkang Yul  Deep Cleansing Oil
Sidmool  Calendula Double Deep Cleansing Oil
Bellamonster  Sensitive Care Solution Cleansing Oil

# 669
  • Русе
Aromatica natural coconut cleansing oil
Dear Klairs gentle black fresh cleansing oil

# 670
  • Чукарландия
Благодаря, Момичета за предложенията!

Омотах се с доставки, такси, ДДС-та, от къде към момента е най-изгодно да се поръчва?
В първи пост на темата пише:
"В Jolse (безплатна стандартна доставка) трупаш с всяка покупка процент от стойността й като кредит в долари..." , но докъде е безплатна тази доставка?
При зададен от мен адрес до България ми начислява 19$ доставка. И вариант-само експресна услуга. Това нови промени ли са?

# 671
Благодаря, Момичета за предложенията!

Омотах се с доставки, такси, ДДС-та, от къде към момента е най-изгодно да се поръчва?
В първи пост на темата пише:
"В Jolse (безплатна стандартна доставка) трупаш с всяка покупка процент от стойността й като кредит в долари..." , но докъде е безплатна тази доставка?
При зададен от мен адрес до България ми начислява 19$ доставка. И вариант-само експресна услуга. Това нови промени ли са?
Това е стара информация. От края на 2019 (?) безплатната доставка за БГ е над $150 и над $40 до UK.

# 672
  • Чукарландия
Да, значи въобще не е изгодно да се поръчва от изброените на първа страница сайтове... 😂
Лоша работа... 🤔

# 673
  • Варна
Ако ти е по-малка поръчката поръчвай до УК и после с превозвач, ако е по-голяма до БГ с безплатна доставка ( 150долара). Аз преди основно до тук с БГ пощи поръчвах, после с локадуна до УК с превозвач и сега последно вече бях доста на зор и направих голяма поръчка, лесно направих 150 долара+ ( преди отстъпките) и за 12 дни дойодха без митница ( късмет). Ако е само за един продукт виж БГ сайтвете, аз така направих с един крем и едно олио ,които не са толкова по-скъпи тук Wink
Лошото е, че сега въпреки голямата поръчка , която ми дойде и почнах да включвам малко по-малко сега искам ОЩЕ неща ! Мъжа ми оглежда ъглови шкафове за баня, за да имало къде да си държа козметиката. ( аз нямам по гардеробите все още големи количества ) Grinning

# 674
Да, значи въобще не е изгодно да се поръчва от изброените на първа страница сайтове... 😂
Лоша работа... 🤔

В Jolse при изчисляване на тези 150$ се има предвид цената преди отстъпка.... тоест, ако купуваш нещо, което е намалено от 20 на 15 долара, към сумата, на която се базира доставката, се добавят 20. И може реално да си платил 80-90 долара и пак безплатна доставка, експресна с DHL или Fedex. Последния път DHL ми събраха очите, кашончето дойде от Корея до тук за 2 (два) дни. С федекс идва за около седмица, като от 5-6 пратки за последните месеци само една отиде на митница.
При всички положения е по-изгодно, отколкото от тукашните сайтове. Един от любимите ми околоочни кремове (на Benton ферментиралия) тук го пробутват за 55 лева, аз оня ден си го купих за 13 долара...

Общи условия

Активация на акаунт