Азиатска козметика и грим 20

• 44 588
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Аз си купих директно ето такива сухи маски от eBay преди време. Има май и компресирани на хапчета, които по-лесно се напояват.

# 211
Имам от компресираните - facial coin mask sheet, за нищо не стават. Като се напоят се разгъват, но нищо не се задържа по тях. Докато ги разгънеш и омажеш всичко, а по маската нищо не е останало когато вече е разгъната и почваш да я слагаш.

# 212
  • Бургас
От маските имам и компресирани  и обикновени сухи, компресираните наистина не стават. Сухите, ако са напоени с достатъчно течност са добре. Течността обаче трябва да е серум или есенция по- вискозна, тониците особено по-воднистите изсъхват за около 10 минути и не ми остава чувството, че съм ползвала шийт маска.

# 213
Аз си слагам и от онези шокиращо изглеждащи силиконови протектори за памучни маски и така не ми изсъхват от въздуха и ми се задържат доста време влажни, плюс че е практично да не падне маската. Използвах предимно Kikumasamune High Moist, който ми се отразява много добре на кожата.

Между другото, тъй като знам, че имат фенове, Keep Cool са писали в инстаграм акаунта си, че предлагат refund на слънцезащитния им крем и че от днес е официално спрян от производство.

# 214
E, много нагли тия от Olive young.
След като оставих възпитания тон и написах един гневен мейл - да спрат да ме подбутват да им напиша, че не съм си поискала пратка, да не ме препращат на скапания федекс, който пък е предал пратката на дойче пост уж, пък те не знаят и  откъде и се губят следите и че не ме интересуват далаверките им с федекс, за които плаща клиента и след като съм им написала 54 мейла - изброих ги, че си търся и си искам пратката е върха на наглостта да ми обясняват как още нещо трябвало да направя и да ми казват, че не си търся пратката и получих мейл с едно изречение - че ще препратят към финансовия отдел, а днес имам това от финансовия им отдел, предлагат ми възстановяване с приспадане на таксата за доставка, а пък това по принцип не връщаме никакви пари направо ме вбеси.

Please be advised there's no control over the customs and local delivery from Olive Young. Normally we do not process the refund for returned due to unclaimed parcels, but, you made an effort to claim it though failed, the best we can offer is a refund with shipping fee deduction. Please let us know if you are willing to proceed.

We'll be waiting for your reply.

Sincerely,
Marvin
OLIVE YOUNG

# 215
Аз си слагам и от онези шокиращо изглеждащи силиконови протектори за памучни маски и така не ми изсъхват от въздуха и ми се задържат доста време влажни, плюс че е практично да не падне маската. Използвах предимно Kikumasamune High Moist, който ми се отразява много добре на кожата.

И аз съм доволна от съчетанието компресирана маска и протектор. Забърквам Кикумасамунето с някой серум и гел от сорта на тези.
https://www.yesstyle.com/en/daymellow-real-soothing-gel-2-types- … 5?cpid=1088638820

# 216
Здравейте момичета, искам да ви питам Cosmetic Love правят ли доставка до България?

# 217
Yesstyle правят ли доставки с DHL? Мислех, че не, но онзи ден направих 2 поръчки и единият тракинг номер в 17трак го дава сякаш е на DHL, което ме учуди?

А понеже използвах рефънднатия ми стор кредит и дефакто едната поръчка ми е със субтотал 0 лв, а другата доплатих 16 долара. Ако бъдат спрени на митница - събтотала ли гледат, се замислих? Имам някаква надежда, че може и да не се наложи да плащам ДДС - като представя скрийншот с тези суми или се бъркам?

# 218
Yesstyle правят ли доставки с DHL? Мислех, че не, но онзи ден направих 2 поръчки и единият тракинг номер в 17трак го дава сякаш е на DHL, което ме учуди?

А понеже използвах рефънднатия ми стор кредит и дефакто едната поръчка ми е със субтотал 0 лв, а другата доплатих 16 долара. Ако бъдат спрени на митница - събтотала ли гледат, се замислих? Имам някаква надежда, че може и да не се наложи да плащам ДДС - като представя скрийншот с тези суми или се бъркам?

С DHL номер са, но гарантирано отиват на митница Sad
Вече тотално съм се отказала от тях. Последната ми пратка, разделена кой знае защо от тях на две,  ми струваше точно 27 дни разправии+двойни такси. По въпроса за нулевата стойност-отново си е на късмет, кой ще ти обработва пратката.
Дано имаш късмет, ама надали Sad

# 219
  • софия
Момичета, похвалете се, ако някоя е получила пратка от курса на 17.01 на GGBG. Безпроблемно ли мина?

# 220
Вчера ми доставиха 2 пратки от този курс#793/29.12.2020 (UK). Не знам дали реално е тръгнал тогава, преди няколко дни ми писаха, че е готова за взимане/разнасяне.

# 221
Имам пратка на курса от 17.01. Още не е тръгнал вероятно, защото статуса и е на склад Лондон.

# 222
  • Варна
Почват да ме сърбят ръцете да си поръчам някакви нови неща, защото 2 месеца бях в затишие. Чак почнах да оглеждам Дъглас и марки като ТО и още някаква българска. Значи работата явно не отива на добре Grinning
Някой има ли направена поръчка през новата година всъщност ?

# 223
  • в белята
Благодаря за съдействието. Взех за сега от тези на минисо. А сега моля за препоръка за крем последна стъпка преди spf със серемиди - да става за омазняваща се и склонна към акне кожа? Гледах една серия на Холика good cera и крема на Beauty of Josoen Dynasty cream, някой ползвал ли ги е?

# 224
  • Germany
Крем със серамиди на омазняваща се кожа и отгоре слънцезащита, няма ли да е тежичко? Аз ползвам Mamonde CERAMIDE INTENSE CREAM, има и лайт версия мисля. Харесва ми, но денем рядко го ползвам, обикновенo когато съм си вкъщи и ми е много сухо от парното.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 23:34 от PeaPink

Общи условия

Активация на акаунт