Азиатска козметика и грим 20

• 44 610
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
$5 стандартна доставка...

# 256
Здравейте! Аз съм от тепърва прохождащите в азиатската грижа за кожата, засега само ви чета и събирам информация. Възхищавам се на знанията и опита ви! Имам гореспоменатия тонер на Klairs, неароматизирания, доста съм доволна от него. Малко по малко доизхабявам сегашната си козметика и заменям с корейска, но малко се обърквам...Поръчах COSRX BHA Blackhead Power Liquid, тъй като от години се боря с черните точки и разширените пори. Въпросът ми е мога ли да го използвам заедно с тоника на Klairs и кое след кое следва да се използва? Четох, четох и в крайна сметка само се обърках още повече... За почистване използвам Banila Co Clean It Zero Original Cleansing Balm и след това продължавам с Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser.

# 257
Поръчах COSRX BHA Blackhead Power Liquid, тъй като от години се боря с черните точки и разширените пори. Въпросът ми е мога ли да го използвам заедно с тоника на Klairs и кое след кое следва да се използва?
Можеш, Klairs e хидратиращ тоник, а COSRX e химичен пилинг. Първо нанасяш хим. пилинг, изчакваш 10-15 минути и след това си продължаваш с другите стъпки.

# 258
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser - този нежен ли се води откъм почистване и подходящ ли е за чувствителна кожа?

# 259
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser - този нежен ли се води откъм почистване и подходящ ли е за чувствителна кожа?

Да, също е и много икономичен.

# 260
Можеш, Klairs e хидратиращ тоник, а COSRX e химичен пилинг. Първо нанасяш хим. пилинг, изчакваш 10-15 минути и след това си продължаваш с другите стъпки.
Благодаря за бързия отговор! Blush
И аз бях изненадана от икономичността на гела на Cosrx, ползвам го вече доста време.

# 261
  • в белята
Здравейте дами,
от вчера се сдобих с Foreo Bear и към него има някакъв серум -,ето този -https://incidecoder.com/products/foreo-serum-serum-serum.Обаче първо ми се ще да го заменя с нещо корейско и втора се чудя кога във вечерната рутина да включа този уред - след есенцията или след серума ?

# 262
Скрит текст:
Някой има ли идея каква е минималната сума която минава между капките до Германия?
До 22 евро минава всичко без кафе,алкохол,цигари и парфюми.От 22 до 150 евро се надяваме на късмет,ако не,си плащаме 19% ДДС.

Търся мнение за тези продукти,ще се радвам ако някой ги е ползвал и ги коментира
Скрит текст:

Върти ми се,че някой коментира наскоро есенцията,но не съм сигурна дали е същата

Time response cream   и time response night elixir - супер са, не ми опънаха бръчките, обаче такова невероятно кадифено усещане оставят на кожата, че се влюбих в тях. Имам още един травъл сет останал, падне ли ми на сгодна цена бих повторила.
Прословута винтидж есенция ме разочарова за тези пари очаквах нещо повече, а не тонер колкото и да е хубав.

# 263
Надничам набързо тук само да кажа на alvelina, че не сме й забравили питането (или поне аз), но всички азиатски сносни слънцезащити са изчезнали от Нотино, Мейкъп и Кокос. Ако някой случайно мерне нещо някъде или пък ново зареждане, да свирка.
Сигурно сте коментирали, но кои са свестните слънцезащити... че и аз да свиркам ако видя нещо 😊

# 264
Всичко, което редовно коментираме: на Neogen оранжевата слънцезащита, на Миша няколкото вида с различните по цвят капачки, на COSRX, на Dear Klairs UV Essence, Purito...безкрайно много са. Напиши "азиатска козметика слънцезащити" в търсачката и ще ти излязат най-коментираните.

# 265
Да, моята кожа е чувствителна, никакъв проблем, ползвайте смело.

# 266
  • Варна
Да, моята кожа е чувствителна, никакъв проблем, ползвайте смело.
Подходящ ли е за всекидневна употреба ?

Има ли момичета с изкуствени мигли косъм по косъм и тн.? С какво ги почиствате ?  Олиото е изключено в този случай..

# 267
Някой да се е изприщвал от олиото за първа стъпка на почистване - наскоро гледах съставите в cosdna и нещо дори най-известните и хвалени имат доста гадости в жълто-червената гама.

Ползвам на Tony Moly Apricot seed, обаче започнаха да ми излизат много пъпки по бузите, челюстта и отдолу под брадичката - съмнявам се в него, понеже другите продукти ги мажа по лицето само, а олиото и по-надолу почиствам с него и там имам пъпки... чудя се дали е то...

# 268
  • Germany
Аз ползвам  Hanskin pore cleasing oil (PHA) от няколко месеца, сега като спомена съставки си го чекнах и аз ( никога досега не съм проверявала олио, честно казано ☺). Нищо нередно не видях, зеленичко си е, само две по рискови нещица ми показа.
Пък и олиото нали веднага се измива добре, не се застоява по лицето...С какво измиваш след това?

# 269
В мойто олио има комедоногенни съставки. Измивам с COSRX Low PH good morning gel. И аз си мисля, че се отмива бързо, но наистина странно ми пламна лицето от пъпки, но не мога да засека точно, защото забравих кога го почнах. Може и хормонално да ми е де...

Ето състава - две с акне риск 4-5 - това изопропил миристат съм го чувала, че точно предизвиква пъпки...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт