Азиатска козметика и грим 20

• 44 603
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Привет, момичета,

Имам въпрос към тези от вас, които са ползвали Snail bb кремa на Mizon в старата му опаковка. Преди се продаваше само в два нюанса и доста години ползвах номер 01.

В момента го продават в нова опаковка с помпичка и виждам, че са добавили вече доста цветове.
Имате ли представа дали старият номер 01 отговаря на новия 21?

# 271
Да, 01 отговаря на 21

# 272
Момичета имам колебания между тези слънцезащити:
1-NEOGEN Probiotics Relief Sun Essence
2-Neogen Day Light Protection Sunscreen SPF50/PA+++ 50 ml
3-D'Alba Waterfull Essence Sun cream
4-MISSHA All Around Safe Block Aqua Sun Gel SPF50+/PA++++
Може ли съвет?

# 273
1 -  с химически филтри, излезе миналото лято, доста я разглеждах, но я пропуснах.
2- с физични филтри, харесвам я.
За другите 2 нямам лични впечатления.

# 274
Супер! Много благодаря за отговора! Simple Smile Flowers Hibiscus

# 275
На мен Aqua Sun Gel на Missha ме щипе изключително много на очите колкото и да внимавам да не го нанасям около тях, ароматът му също хич не ми допада. От тяхната линия най-много харесвам Essence и Flash Up.

Много се радвам за BB крема на Mizon, всичките ми любимци изчезнаха от пазара и този със сигурност ще си го купя пак щом е същият.

# 276
  • Germany
Tiriti, опитай известно време без олио и ако видиш разлика, може и от него да е. Можеш да опиташ от тези твърдите олиа като Banila Co например ( имат травел версии и са удобни да се пробват) 👍

# 277
Момичета, кажете някой мазничък околочен  крем - да хидратира добре, че много ми е сух контура около очите.

# 278
Моят фаворит за сега е Pyunkang Yul - Eye Cream.Една дозичка ми стига за 5-6 ползвания
https://www.yesstyle.com/de/tcuc.EUR/coc.DE/info.html/pid.106716 … w6WUaAo9wEALw_wcB

# 279
Tiriti, опитай известно време без олио и ако видиш разлика, може и от него да е. Можеш да опиташ от тези твърдите олиа като Banila Co например ( имат травел версии и са удобни да се пробват) 👍

Определено искам да опитам без него, но нали слънцезащитата се сваля само с мазно, та докато ми дойде другото олио, което съм поръчала, трябва да съм с това, а всеки ден съм с нова пъпка, но явно ще трябва да търпя.

# 280
  • Варна
Някой да се е изприщвал от олиото за първа стъпка на почистване - наскоро гледах съставите в cosdna и нещо дори най-известните и хвалени имат доста гадости в жълто-червената гама.

Ползвам на Tony Moly Apricot seed, обаче започнаха да ми излизат много пъпки по бузите, челюстта и отдолу под брадичката - съмнявам се в него, понеже другите продукти ги мажа по лицето само, а олиото и по-надолу почиствам с него и там имам пъпки... чудя се дали е то...

От 2 месеца ползвам Tony Moly Apricot Seed - имах период, в който ми бяха избили пъпки по лицето, но тогава бях прекалила и с шоколада, и реших, че е заради това. Thinking

# 281
Значи, и на мен ми съвпада и с прекаляването на шоколад, та и аз съм в чуденка, но пък напоследък намалих шоколада, а те продължават... и просто с тия поне 2 съставки с комед. риск 4-5 съм склонна да го виня.

А на теб след това минаха ли ти и все още ли го ползваш? Моите са главно по бузи, брадичка и долна част на челюстта, но пък се появяват и на челото, абе навсякъде са май и отдавна не ми бяха избивали толкова много накуп...

# 282
  • Бургас
При мен от всички олиа се получава това с пъпките, пробвала съм четири де, не всички на параза, но без изключения ме изпъпчиха. Балмовете не ми създават такъв проблем, но така и не разбрах от коя точно съставка в олиата се получава това. В този ред на мисли да споделя, че същите пъпки като описаните от теб ми избиват и от хидролизираната ХК. Тук вече съм сигурна - имам няколко продукта с по няколко вида ХК и само два в които освен другите видове има и хидролизирана.

# 283
  • Варна
Все още имам, редувам го с друго (европейско) измивно олио. При мен пъпките бяха по челото, брадичката и малко по линията на челюстта. Даже още имам тук-таме по брадичката.
По принцип съм с нормална кожа и избие ли някъде пъпка, грейва като светофар.

Да попитам за отзиви за някой от тези два шампоана (ако сте ползвали)?
NATURE REPUBLIC - Black Bean Anti Hair Loss Shampoo (https://---shoretner923-3tc7Qtn)
VILLAGE 11 FACTORY - Anti Hair Loss Shampoo (https://---shoretner923-3j813vR)

# 284
Здравейте, никога не съм ползвала корейска козметика, но позачетох темата и ми стана интересно.
Обаче се чудя нещо, тази козметика не е ли замислена и предназначена за азиатските лица и техният тип кожа? Те нали си гонят там някакви си техни стандарти за красота...
Би ли имало проблем да се ползва при това положение?

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 23:19 от Dewi D

Общи условия

Активация на акаунт