Азиатска козметика и грим 20

• 44 523
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Още поводи за благородна завист за кожата на Vanessa.Blush
Както се е казвало тук, кожа с кожа не си прилича, макар притежателките им да ги определят по идентичен начин.
Но каква подложка имаш предвид за  вит. С  под очите? Нали това му е номера на този вит-на гола кожа? И все пак висока ми се струва тази концентрация за тази зона..независимо, че има ХК и пантенол, има риск.

# 361
Светулка, златна ти клавиатура с таз новина за камиона, че хич не ми се иска да остана без п0рното, а то е в таз поръчка.

misha, ежедневно ли го слагаш витамин С, ако не си ползвала преди това никакъв витамин С този може да ти идва силен. С витамин С е подходящо да съчетаваш с хиалуронова киселина серамиди, неща с витамин Е. Изчакваш някакво време и нанасяш отгоре.

# 362
  • софия
Хей ме на отново

да се похваля аз какъв 20%  ползвам. С извинение, не е корейски, но съставът му е по-готин. Ама не слагам около очите.

# 363
Хей ме на отново

да се похваля аз какъв 20%  ползвам. С извинение, не е корейски, но съставът му е по-готин. Ама не слагам около очите.

Кой е този крем ? Simple Smile

# 364
Vanessa и възрастта ни е почти еднаква - на 43 съм и аз никога не съм имала акне, разширени пори, бръчки мимически само около очите /природата ме е пощадила в тази област , поне за сега /, но имам малко петна, които зимата почти не се забелязват, но като ви чета тук повярвах, че мога да опитам да ги преборя.
Зари, Светулка всеки ден използвам този серум, че и сутрин и вечер даже /от 4 дена/ и за първи път ползвам киселина.
Момичета всъщност сте прави, май се изсилих с програмата дето я бях намислила с толкова киселини, които мислех да редувам всеки ден. Всъщност нямам много познания в областта на козметиката, тъй като и аз на проба грешка купувах и подарявах кремове, които не ми харесват /станах като дядо Коледа / и по тази причина рядко слагах нещо на лицето си, все ми лепнат по възглавницата или лъщя, а сега като невидяла... Така, че благодаря, че ме вразумявате Blush

# 365
Swetulka,имам предвид хидратация.Отначало и аз го ползвах на сухо,после попрочетох това онова и започнах по към края да го слагам.Не ми щипе толкова и добре го понасям.Ползвам този с 23%+HA на ТО
И аз съм любопитна кой ползваш,моя свършва и съм в търсене на нещо различно.Ако виждаш ефект от твоя сподели моля те

Misha,аз още не съм намерила продукт,който да премахва петна напълно.Упоритото ми петно леко изсветля,но няма махане.
Иначе кожите ни са еднакви явно,можем да обменяме опит Flowers Hibiscus
Не въвеждай много и тежки продукти наведнъж,особено ако смесваш корейска с друга козметика.Сутрин и вечер силен ВитаминЦ може наистина да ти изсушава кожата.Аз го ползвам два пъти в седмицата само вечер,сутрин не смея да го мажа

# 366
Аз пък всяка сутрин се мацотя с витамин С, цялото лице. Кожата ми е доста суха по принцип. Общо взето ставам, мия си лицето и го слагам, чак тогава си правя кафе, щъкам малко из къщата и след около 15на минути продължавам. Петна боря много и големи. Сега са много избледнели, но почти нямам надежда да задържа положението така и лятото. Въпреки, че не съм на най-слънчевото място тази година, може да ми се размине.
Тази зима фаворит са ми серамидите. Благодарение на тонера на Д-р Жарт и Ample:N почти не усещам сухота, а зимата ми е обикновено трудно в това отношение.

# 367
misha, като за начало това е висок процент и при ежедневно ползване нормално кожата да даде реакция, особено несвикнала.
От години ползвам почти постоянно с някакви почивки от по месец два, но не ползвам толкова висок процент.
За петната не разчитай на витамин с. Той е оксидант, ще ти изравни тена на кожата в някаква степен, озарява я и изглежда по свежа.

Преди време свърших серума на bonajour - новото витамин С,  много е добър, не ми е премахнал петната, но дава повечето от нещата, които обещава. Следя го , ако дойде на сгодна цена да си го взема отново. А и е по-балансиран от чистия витамин С защото дава повече откъм хидратация. Другото, коет охаресвам в него е, че колкото  и да слагаш обилно не се получава лепнещото усещане като при другите чисти витамин С и не трябва да внимаваш с количеството.

Машинката, за която писах наскоро, че не знам каква работа върши мога да кажа, че е перфектна за нанасяне на масла и всякакви тежки подхранващи  и мазни кремове, на които им трябва време за попиване. Това е и една от характеристиките и - че подпомага абсорбирането на козметиката в кожата. Това със сигурност го върши.

# 368
  • Варна
Светулка, доста се наредихме на опашката за това да ни кажеш кой е този вит. Ц ?
Прежалих се аз и поръчах 2 неща от Кокос ..., обаче и на мен ми се иска вит. Ц и сега като ви зачетох явно не е много ОК да е чист, а по скоро с нещичко вътре за хидратация , така ли ?

# 369
Miss_V, не че не е добре, зависи какво целиш, какви ползи очакваш и от типа кожа.
Аз имам петна, но не очаквам да ми се махнат с витамин С, нямам белези от акне, кожата ми е зряла, бяла, поизтъняла с времето, имах розацеа, която съм туширала от няколко години и 2 спукани капиляра от години, заради които основно ползвам витамин С, те не са изчезнали, но и нови не са ми се появили и затова съм преценила, че спрямо това което искам от този актив, озаряване и предовратяване на нови спуквани, както  и тънката ми кожа не е подходящо да ползвам висок процент витамин С - и това получавам.
От дерматолог знам, че витамин С е ефективен при белези от акне, когато започне веднага да се маже, тогава предотвратява появата им, но фиксира ли се вече такъв белег не само витамин С, а и други такива продукти са неефективни за цялостно премахване.

За конкретната кожа - правилния продукт, за една е добре висок процент витамин С, за друга не.

# 370
  • софия
Момичета, предупредих ви, че не е корейски. Иначе е без парабени, без аромат, cruelty free. Марката е Galia skin-care. Поръчвала съм няколко пъти от manea_beauty_shop  от ebay. Рядко коректен и бърз, базиран е в Лондон.Добър продукт е.
Обаче, съм напълно съгласна, че  вит С не премахва петна. Ако целите това, бих ви препоръчала други съставки:арбутин, ниацинамид и под условие хидрохинон. Моля, не ми казвайте колко е вреден! Оставям вие да, решите дали да го прилагате. Серуми с този състав имат Cos de Baha.
Също много хвален е транексамова киселина. Пишат, че е в пъти по-ефикасна от лазер. Има продукт на Medi Peel.
Но това са неща за хора със  сериозни петна. И все пак няма гаранция, зависи и от произхода, и от давността.
Сори за дългия пост.

# 371
  • София
По отношение на вит. С ...  от всичко което ползвах /от мостри корейски продукти/ получавах реакция на кожата, но от два дни ползвам този тонер https://www.yesstyle.com/en/some-by-mi-galactomyces-pure-vitamin … ml/pid.1071970157 и кожата ми го понася добре без реакция, попива и не останя усещане за продукт върху кожата. И аз като Зари имам спукани капиляри и лека розацея, доста зряла кожа, но без петна. Другият продукт, който ползвах от мостра и ми хареса е https://www.yesstyle.com/en/the-face-shop-dr-belmeur-vita-serine … ml/pid.1073373518, той не е точно вит. С,  но исках да питам, ако някой го е ползвал в дългосрочен план какви са му впечатленията.

# 372
Лейдис, аз лично съм underwhelmed от цените в Джолсе днес, имах някакви по-сериозни очаквания. В Stylekorean обаче има някаква схема с много неща по 9.99 и бих си напълнила кошничката, но там шипинга е безумен! Доколкото виждам, до България е на кг, няма опция за безплатен а до Англия е фиксиран на 19.99, безплатен над 120 долара.
Въпросът ми е дали някоя от вас, която поръчва принципно до Англия с превозвач, е наясно вече как ще се процедира с пратките оттам? Има ли вече превозвачи, които са обявили как ще процедират? Обезсмисля ли се цялата работа? Щото ако ще се плаща ДДС веднъж в Англия, веднъж тук, айде няма нужда...

# 373
Лейдис, аз лично съм underwhelmed от цените в Джолсе днес, имах някакви по-сериозни очаквания. В Stylekorean обаче има някаква схема с много неща по 9.99 и бих си напълнила кошничката, но там шипинга е безумен! Доколкото виждам, до България е на кг, няма опция за безплатен а до Англия е фиксиран на 19.99, безплатен над 120 долара.
Въпросът ми е дали някоя от вас, която поръчва принципно до Англия с превозвач, е наясно вече как ще се процедира с пратките оттам? Има ли вече превозвачи, които са обявили как ще процедират? Обезсмисля ли се цялата работа? Щото ако ще се плаща ДДС веднъж в Англия, веднъж тук, айде няма нужда...

По отзиви на една наша кореЯнка в темата stylekorean пращат с федекс и отива задължително на митница. Аз не съм експериментирала с него.

# 374
  • Варна
Девойки, ако някоя от вас прави поръчка скоро - бих се включила
От Варна съм, но няма значение принципно

Общи условия

Активация на акаунт