Азиатска козметика и грим 20

• 44 533
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
FlushedПак съм аз Rolling Eyes
А има ли някаква група/тема за размяна/продажба на азиатските продукти, които купувате и коментирате тук?
Няма, ползваме си тази.

# 346
  • софия
Цитат на: hubavella
link=topic=1292496.msg42282830#msg42282830 date=1612787626
FlushedПак съм аз Rolling Eyes
А има ли някаква група/тема за размяна/продажба на азиатските продукти, които купувате и коментирате тук?
Няма, ползваме си тази.
Е аз не съм срещала досега подобни предложения, но да попитам: ако някой си е купил крема за шия на Medi Peel и по някаква причина не го харесва, аз бих го купила.
Така де, да попитам, лошо няма, нали:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 347
  • Варна
Е аз не съм срещала досега подобни предложения, но да попитам: ако някой си е купил крема за шия на Medi Peel и по някаква причина не го харесва, аз бих го купила.
Така де, да попитам, лошо няма, нали:stuck_out_tongue_winking_eye:
[/quote]

Сега да не ме линчувате Wink
Просто чета, че се запасявате и помислих, че може би разменяте излишни неща... Извинете, ако съм нарушила някое правило без да знам Hands Pray

# 348
Запасяваме се (по-скоро запасявахме се), защото проблемът с доставката до БГ се задълбочи. А цените в Бг сайтовете са доста неизгодни.
В интерес на истината мен ме изненада тази ситуация. Все се надявах корейците да възобновят старата доставка до Бг с БГ пощи. Имам пратки от Сингапур, Китай  - пристигат си с пощите, ама не и корейските Sad

# 349
Светулка, крема на medipeel за шия не е кой знае какво, мъча един от сума ти време, останал е един пръст, ако искаш ти го пращам.
Не обичам кремове, които така се точат и много трудно попиват.

Sioris e с подарък тази седмица в yesstyle - изгодна е офертата.

# 350
  • софия
Мерси, Zari, за два пръста не си струва, но ти благодаря! Разчитах на това, че на някого не му харесва консистенцията.. Аз не го оцених, но сега ми липсва, имаше ефект, стяга си гушата. Confused
Не смея да поръчвам нищо от никъде.
Един весел оптимизъм ме гони, чакам с UK нещо да потръгне. А, yes са ми обещали да ми решипнат (пак до там) една загубена много хубава последна поръчица..

# 351
Купих си Серум за Лице By Wishtrend Pure Vitamin C 21.5% Advanced Serum и от няколко дни го ползвам. За сега ми е добре на кожата. Доста обаче ми изсушава особено под очите. Бях решила да си взема новият околоочен крем на Pyunkang - Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream, обаче пише, че е с пептиди, а ако правилно съм си научила урока пептидите не се харесват с витамин С. Според вас мога ли да го сложа примерно половин час след витамина или направо да се насоча към нещо матриксилско....или пък друго?

# 352
Имам кремчето на Pyunkang Yul, но аз витамин с под очите никога не нанасям, кожата ми е изключително чувствителна, него го слагам самостоятелно. Според мене не бива в една рутина, имаше нещо, че витамин с неутрализира пептидите или подобно...

# 353
  • софия
Купих си Серум за Лице By Wishtrend Pure Vitamin C 21.5% Advanced Serum и от няколко дни го ползвам. За сега ми е добре на кожата. Доста обаче ми изсушава особено под очите. Бях решила да си взема новият околоочен крем на Pyunkang - Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream, обаче пише, че е с пептиди, а ако правилно съм си научила урока пептидите не се харесват с витамин С. Според вас мога ли да го сложа примерно половин час след витамина или направо да се насоча към нещо матриксилско....или пък друго?
Да, така е. Защото вит С е киселина. В такава висока концентрация и аз не бих го слагала под очи. Независимо, че има и такива препоръки. Индивидуално е. Аз съм се оплаквала  от него тук, че няма слънцезащита, която да ми опази петната, ако го сложа сутрин и изляза в слънчев градски ден. Така, че.. Внимателно.

# 354
Имам кремчето на Pyunkang Yul, но аз витамин с под очите никога не нанасям, кожата ми е изключително чувствителна, него го слагам самостоятелно. Според мене не бива в една рутина, имаше нещо, че витамин с неутрализира пептидите или подобно...
Близо до околоочния контур имам няколко петънца, затова сложих под очите, но доста ми пресушава..

# 355
  • София
Предлагам този слъцезащитен, купен от Jolse. Слагала съм го един път.

http://jolse.com/product/cell-fusion-c-treac-clear-sunscreen-100 … 48-pa-50ml/21791/
Ако някой има интерес да ми пише.

# 356
Да, така е. Защото вит С е киселина. В такава висока концентрация и аз не бих го слагала под очи. Независимо, че има и такива препоръки. Индивидуално е. Аз съм се оплаквала  от него тук, че няма слънцезащита, която да ми опази петната, ако го сложа сутрин и изляза в слънчев градски ден. Така, че.. Внимателно.
Хм, май ще огелпя нещата... От желание да преборя петната, май ще си докарам нови.... За пръв път си усещам кожата толкова суха. Пратиха ми мостра на хидратиращия крем от същата марка и се чудех дали ще е достатъчно хидратиращ за мен. Мислех да включа млечна киселина, ретиноид и АHА+BHA /като схемата на VanessaDe, че май сме с подобни кожи/. Голяма каша ми е в главата.... Иначе си взех и сега го ползвам слънцезащитния на D'alba.
 Ще ми се да си намеря точната схема и моите продукти и да мирясам най-накрая...

# 357
  • софия
Missha, остава и една белина да намажеш отгоре:blush:
Завиждам на Vanessa, че кожата и понася толкова активи, но изведнъж да включиш всичко това е неразумно. Започнала си с вит С, редувай с киселини и хидратирай. В много други продукти (тоници, серуми) има избелващи съставки като ниацинамид, арбутин.. има и шийт маски с такова действие. Така, че лека-полека действай.
Zari, ще почерпиш, идва ти камиона..
Дай боже и аз скоро да се обзаведа с крем за шия и разни други нещица, имам обнадеждаваща инфо.

# 358
Хи хи, това с белината също е вариант Stuck Out Tongue Winking Eye
Мислех да ги редувам, да. Наистина ще трябва да внимавам.
Все пак някой пробвал ли е хидратиращия крем на by Wishtrend? Дава ли добра хидратация?
Моля препоръчайте ми нелепнещ околоочен крем, който да се разбира с киселини за мимически бръчки..

# 359
Misha,ти не копирай буквално от мен Grinning моята кожа е 45 годишна,нямам и не съм имала никога акне,разширени пори нямам или поне ги виждам като сложа 2-та диоптъра пред 3х увеличено огледало Grinning
ВитаминЦ ако слагаш около очите,много внимателно и след добра подложка.
На iUNIK околоочния не е лош,приятен за нанасяне,не лепне и попива бързо
https://www.yesstyle.com/de/tcuc.EUR/coc.DE/info.html/pid.108717 … RUh0aAlkSEALw_wcB
Между другото,тонерът от серията е много добър,любим ми е
https://www.yesstyle.com/de/iunik-vitamin-hyaluronic-acid-vitali … 41##productAnchor

Общи условия

Активация на акаунт