Азиатска козметика и грим 20

• 44 535
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Слънцезащитата на Innisfree winter barrier и аз последно купих от Yesstyle.Беше 8-9 $ и се заредих с два броя.
Много приятна и макар че е ароматизирана не ми дразни!
Гледам обаче,че е изчерпана в момента!

Много добри коментари срещам за тази слънцезащита на OMI
https://www.yesstyle.com/en/omi-verdio-uv-moisture-essence-spf-5 … ml/pid.1075537113

Стабилна защита от 4 химични филтри.Без алкохол,етерични масла и аромат.
Ще я пробвам при следваща поръчка.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 22:59 от Sissi 81

# 331
Тази седмица имаше готини оферти в yesstyle  и купон, но удържах засега.

И аз пуснах един search, гледам че е изчезнала отвсякъде зимната слънцезащита и в belieef  е останал само стика.
Тя обикновено или я  има на повече места, ту изчезва, дано не хванат да я спрат.

# 332
Дано не я спрат. И аз ще я дебна, поне дано се запася за другата зима.
Някой прави ли вече поръчки до превозвач в Германия? Да сподели опит?

# 333
Десетина малки поръчки от Jolse минаха без проблем.
Всичките под 22 евро, нищо което да не мога да преживея, ако немските митници  решат да искат допълнителна информация.
Направи ми впечатление, че ги обработват месец за месец или на две седмици. Някои пристигнаха при превозвача по 2,  с нов проследяващ номер.

Стандартната им доставка вече е 5 долара...

# 334
  • софия
Чудесно! Поръчала си до Германия, така ли? Би ли пояснила кой е превозвача?

# 335
Gabco, но не мисля, че има някакво значение. Принципът трябва да е един и същ.

# 336
  • Варна
Харесайте си продукти и дайте да ги коментираме.

zari65, започвам с кремовете Simple Smile :
Pyunkang Yul - Balancing Gel 60ml (Tube Type)
RNW - DER. SPECIAL Ceramide Cream
COSRX - Balancium Comfort Ceramide Cream
iUnik Centella Calming Gel Cream

Като начало, ми се иска да опитам нещо, което мога да си набавя от БГ, или ако правите комбинирани поръчки, тъй като към момента не искам да се затрупвам с много продукти
Но пък ако е нещо вълшебно Simple Smile ще се жертвам с пълна кошница Innocent

# 337
Pyunkang Yul - Balancing Gel е единственият продукт на марката, който абсолютно не харесвам.Не виждам какво точно прави,освен да лепне и опъва лицето,изхвърлих го.
Може би на мазна кожа ще се държи по различен начин,но моята е суха към комбинирана,и след този гел,кожата ми се чувства така,сякаш съм се намазала с белтък

# 338
Hubavella, серамидите са хубави сега зимата. Една идея по-мазнички са и хубавото им е, че задържат хидратацията. Спомагат и при нарушена кожна бариера.
Този на iUnik е лек, успокоява ако имаш розацея или други зачервявания. Аз го имах, но не бих повторила. Честно казано нямам търпение да си изразходя и  серамидения на миша и да приключа и със серамидите, че кожата ми сега е в много добро състояние и прекалено мазни ми идват. Но, може би да вземеш единия със серамиди и да го изразходиш за месец-два, докато е още студено и после да преминеш към някой хидратиращ?

# 339
  • Варна
Hubavella, серамидите са хубави сега зимата. Една идея по-мазнички са и хубавото им е, че задържат хидратацията. Спомагат и при нарушена кожна бариера.
....
Но, може би да вземеш единия със серамиди и да го изразходиш за месец-два, докато е още студено и после да преминеш към някой хидратиращ?
Принципно хидратиращ търсех, но като се зачетох....тези отсях Rolling Eyes Евентуално мога вместо нощен да  ползвам със серамиди сега докато е по-студено

Хидратиращ (нормална към смесена чувствително кожа) да предложите?

Есенция:
COSRX - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence ?

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 12:21 от hubavella

# 340
Момичета, попаднах на тази кутия с продукти. Познат ли ви е този брад? Дали ще си заслужава да се пробват продуктите? https://prettybox.bg/pages/mesechna_kutia
Това продуктите в кутията за м. февруари: 1. Емуслия за лице Aqua Marine
2.Toнер за лице Aqua Marine
3. Гланц за устни с чисти етерични масла SPA CEYLON
4. Околоочен серум с екстракт от слуз на охлюв Beauty Bakery
5. Шийт маска Beauty Bakery
6. Плодов сапун за ръце и тяло с ароматно Манго
7. Тестер с гел от чисто Алое Вера.
И на мен ми излезе във FB. Непознати марки, които не съм засичала в нито един азиатски сайт. Лично аз бих си спестила парите.

# 341
Есенция:
COSRX - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence ?
Ползвам я сутрин след тонера и преди крема и вечер между тонера и ампулата.На мен много ми харесва,като се нанася леко лепне,но после този (д)ефект изчезва

# 342
  • Варна
Явно ще си направя поръчка от yess все пак Simple Smile
Така че - да пробвам нещо, което е изгодно в момента, поне да не е ме яд после за прахосничеството
От кремовете кое?
Benton - Snail Bee High Content Steam Cream 50g
Etude House - Moistfull Collagen Cream

Околоочен:
Etude House - Moistfull Collagen Eye Cream
Benton - Fermentation Eye Cream Travel Size

# 343
hubavella, според мен така само ще се объркаш. На твое място аз бих си поръчала първо мостри от всяка една стъпка и да пробвам различни продукти. Аз така направих, когато прохождах в азиатската козметика. Много четене и проби трябват, за да разбереш кое ти се отразява добре на твоята кожа.
Ние трудно бихме могли да ти кажем кое точно ще ти се отрази добре.

# 344
  • Варна
FlushedПак съм аз Rolling Eyes
А има ли някаква група/тема за размяна/продажба на азиатските продукти, които купувате и коментирате тук?

Общи условия

Активация на акаунт