Азиатска козметика и грим 20

• 44 393
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
emichka, за вече формирани бръчки - масло от таману.Ако си с по-суха кожа смеси с някое друго масло.Аз харесвам от камелия,макадамия и жожоба.Използвам и готови бленди- Juno Sunday Riley,Votary super seed...
Масажът прави лимфен дренаж и е по-подходящо да се извършва сутрин,за да намали отоци,подпухване...На мен не ми се връзват маслата под грим и го правя вечер с кеф,когато имам и повече време!
Правя си хидратиращите стъпки (тонер,серум),после нанасям маслата и минавам по пет пъти всяка зона.Обикновено всичко попива и завършвам с крем или нощна маска преди лягане.

Сигурно има и други варианти,но този ми е удобен и гарантира,че ще го правя!☺

# 511
Здравейте!
Взех си хидратиращата есенция Rohto Mentholatum Hada Labo Gokujyun Premium Lotion 2020 Edition с голямо желание и очаквания, но нещо не му забелязвам хвалените свойства. При нанасяне на малко количество не усещам някакво добро хидратиране, охлаждане и запълване на линии и бръчки. При нанасяне на малко повече и при все, че само с потупвания /леки/ продукта започва малко да лепне и разбрах, че не бива да слагам по голямо количество. Слагам го вечер след тонера с  ГАЛАКТОМИСИС И РОЗОВА ВОДА на IUNIK, а сутрин след нанасяне на серум с витамин С. Дори мога да кажа, че и през деня усещам кожата си някак суха. Аз нямам много опит в корейската козметика, и все още съм на европейска, но бях пробвала от приятелка есенцията и тонера на Skin Watchers Green Snail  и усещането за отлично напоена и уплътнена кожа бе от първия път.

За It`S Skin продуктите, които ползвах и аз останах с впечатлението, че почти/нищо не правят  , Околоочния бързо попиваше, леко заглаждаше финните линии, но серума с него и без него все тая. Но ще го доизразходя все пак.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 13:43 от Pink Dress

# 512
Pink Dress, на влажно лице ли нанасяш лосиона ?

# 513
След измиване дву-стъпково си подсушавам леко лицето. Следва обтриване с памуче с тонер, но бих казала, че много бързо е попил. И общо взето да, кожата не ми е много влажна.

# 514
Здравейте!
Момичетата, които поръчват до Германия могат ли да ми кажат поръчката им минала ли е през този статус, или това означава че е спряна на митница. 😢
Скрит текст:
Всички влизат през Франкфурт,митническа обработка,не се притеснявай,моите висят поне седмица там.Последната ми виси вече 5 дни при тях,ще я пуснат тези дни.Твоята днес е цъфнала,не я чакай скоро,ако не е много голяма,няма нищо притеснително.

Catalano,този на Krave ли имаш предвид? За 34 евро трябва да е доста добър

Тоя Belieef без малко да ме подхлъзне Grinning Много яки цени,обаче накрая като видях 14 евро за доставка ми се отщя.Ми то в Ибей цените май по-добри

# 515
Здравейте на всички,

Бихте ли могли да ми препоръчате добър слънцезащитен крем? Ако има и леко тониране (тип ВВ) би било прекрасно.
С много светла кожа съм и при първото малко по-силно слънце и пропуск да се намажа, веднага ми се появява обрив.
Вчера беше чудесно време, слънчево...и вечерта като се погледнах вече бях леко изгоряла и с обрив по лицето.
Нужен ми е поне 50ти фактор.
Досега съм купувала различни марки медицинска козметика с този фактор за лице, но бих искала да пробвам нещо различно.
Благодаря!

# 516
Ако толкова бързо изгаряш в лицето и имаш последствия, длаи не ти трябва крем, който да не е тониран? Щото освен намазването ще ти трябва и подновяване. Или за след час- два да си вземеш и спрей, пудра със защита.

# 517
  • Germany
Pink Dress, не съм го ползвала, но предполагам лосион в името е подвеждащо и си е течно като тонер. Ако е така, защо не опиташ да го използваш като първа стъпка, на чисто лице. После да си нанесеш крем или каквото си ползваш нататък.

# 518
  • Prismatica Aerie
Catalano,този на Krave ли имаш предвид? За 34 евро трябва да е доста добър
Да, този. Не съм от пестеливите, като става въпрос за слънцезащита, но май за по-малко съм го взимала, миналата година. Може би се е вдигнала цената. А и в ибей цените за различните държави варират.
 Важното е, че върши работа, но аз никога не разчитам само на крем за слънцезащита, така че и това е субективно.

# 519
Ако толкова бързо изгаряш в лицето и имаш последствия, длаи не ти трябва крем, който да не е тониран? Щото освен намазването ще ти трябва и подновяване. Или за след час- два да си вземеш и спрей, пудра със защита.

Не прекарвам толкова време навън през седмицата когато съм на работа. Но уикендите на хубавото време съм навън, така че за тогава, вероятно ще трябва да подновявам.

# 520
Agent Provocateur, много се коментираше този бранд, когато ги пуснаха тук в дрогерии Лили, но нямам конкретен спомен за по-изчерпателните мнения, просто останах с впечатление, че не ги одобриха. Коментираше се и че състава бил различен от тези, които продават в Азия.

VanessaDE, има време за подхлъзване в belieef, промоцияте се сменят в началото на месеца, а той едва започна. Grinning

# 521
  • Germany
Essentiall, понеже и аз си търся нещо като тонирано кремче, но с добра слънцезащита си харесах тези: BANILA CO It Radiant SPF30 PA++ 30ml CC Cream и [ETUDE HOUSE] CC Cream(Correct & Care cream) SPF30. Не съм пробвала нищо още, а и са с по-нисък  фактор от това, което ти търсиш.  Иначе с 50 фактор има прекрасни корейски  слънцезащити, погледни назад в темите, всичко е обсъждано доста пъти (не знам за каква кожа търсиш, суха, мазна, комбинирана).

# 522
Essentiall, понеже и аз си търся нещо като тонирано кремче, но с добра слънцезащита си харесах тези: BANILA CO It Radiant SPF30 PA++ 30ml CC Cream и [ETUDE HOUSE] CC Cream(Correct & Care cream) SPF30. Не съм пробвала нищо още, а и са с по-нисък  фактор от това, което ти търсиш.  Иначе с 50 фактор има прекрасни корейски  слънцезащити, погледни назад в темите, всичко е обсъждано доста пъти (не знам за каква кожа търсиш, суха, мазна, комбинирана).

Моето ВВ и в момента е с фактор 30, но определено ми енедостатъчен.
Ще потърся за другите слънчезащити с 50ти фактор, благодаря много.
Търся за суха кожа.

# 523
Да се подновява слънцезащитата през определено време също е важно, не само факторът.

Скрита разпродажба.
Форумната must have слънцезащита на neogen e 13 долара.
https://jolse.com/category/hidden-sale/1342/?page=1

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 15:34 от zari65

# 524
Хайде на hidden sale : https://jolse.com/category/hidden-sale/1342/

Да не се вътря само аз Grinning

Уж нямаше повече да пазарувам, но има винени падове за 16.99, крема с оФлюви на Cosrx за 12.99 и Laneige Cica Sleeping mask за 15,99, пък тях отдавна ги дебна. Сипах и два комплекта шийт маски и пускам до Англия с GGBG за проба, че на мога да добутам до безплатна доставка до тук.

Днес си отворих сплаш маската на Blithe, зелената. Рядко успявам да попадна на продукт с наистина УАУ ефект, конкретно за моята кожа, и наистина това е един от тях. Не вярвах как с едно наплискване може да стане каквото и да било, но определено лицето ми изглеждаше по друг начин. Ще си я ползвам с кеф и ще дебна и другите два вида на намаление.

Общи условия

Активация на акаунт