Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? - Тема 51

• 40 617
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Много е вероятно в момента България да е по-доброто място за живеете от всякаква западна държава. Ще видим. Дано не и се отрази много . Поне нямате още евро.
Шъ се сетите!!
Между другото, и аз не вярвам в тия шамании за "зелена енергия". Като имунизиран от соц. вирус, вижда ми се вариация на последното. Едни чужди пари. Без отчет и сметка за ефективност. Соц.

# 301
С тези 24 лева си плащат мобилния интернет и четат вицове, като тези:

Продавам апартамент:
- Хол, кухня, спалня и дневна. Всичко това в една стая!

Скоро в обявите за апартаменти под наем ще се пише: "хваща се безплатен wi-fi.

Агент недвижими имоти слага нож на гърлото на клиент и казва: "Наем или ипотека!

- За вас, продавачите, кого е най-трудно да измамите?
- Другите продавачи.

Двама строители проверяват звукоизолацията на стените в един апартамент.
- Пешооо, чуваш ли ме?
- Не крещи бе, аз те виждам.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 11:46 от pooh06

# 302
А защо се смята, че точно тия с 24 лева помощи си купуват Айфон?

Щото тва е тип политическо говорене. Нещо, ей така подхвърлено, без никакъв смисъл и идея, без да допринася, с каквото и да е за темата. Подобни неща чуват по телевизията и после ги пишат по форумите.

# 303
  • София
А защо се смята, че точно тия с 24 лева помощи си купуват Айфон?
Статистика ...
Едва ли 80% от населението са милионери.

# 304
Е, айде дай статистика колко Айфон 12 има продадени на продавачки и сервитьорки, разчитащи на 24 лв на ден помощ.

# 305
  • София
Нямам друга работа, сега ще се заровя да търся. Затова някои хора са по-ефективни, защото ползват глава, вместо да ровят в книгите.
Давам ти насоки за мислене. Ако толкова те вълнува надълбоко, провери си сам.

# 306
Просто такава 'статистика' няма. Може само да се спекулира.

# 307
  • София
Тя статистиката не е само каквото правят едни чичковци в една сграда, а ти гледаш отвън прозорците. Статистиката е и в главата, и на лист, и като виждаш какво става около теб, анализираш.

# 308
@Bradley Cooper - Ентусиаст "Просто такава 'статистика' няма. Може само да се спекулира."

Повечето от съфорумците тук правят точно това, без да допринасят за темата. Не четат, не се аргументират с факти, отричат мнението на другия, не мислят извън матрицата, имат личен интерес и т.н. Какво да се прави..

# 309
  • София
Да, ама аз личния интерес съм го заработил именно с факти и реални действия в реалността. А не с писане по форуми. Т.е. където е трябвало, доказвал съм.
Цитат
От хотела излиза мъж с дълга пура в уста. Уличен проповедник се вглежда в него и пита:
- Извинете, господине, колко струва вашата пура?
- Тридесет франка.
- А по колко пури изпушвате на ден?
- Може би по десет...
- Ето, виждате ли, господине, това са триста франка на ден. Ако за няколко години се откажете от пушенето, с икономисаните пари бихте могли да си купите този хотел.
- А вие самият пушите ли?
- Не, разбира се.
- Тогава защо не си купите този хотел, който, между другото, е мой?

# 310
Пух не гледам през розови очила но не мога да се съглася с риска за земетресения, вулкани и извънземни. Със сигурност не е розово положението, влизаме в рецесия, хората се страхуват и надуват балони, печатат се пари, живее се на кредит, стимулират се грешни и порочни практики и всичко това няма да свърши добре. Но ако сме реалисти, това може да се окаже добре за България. И преди съм казвал че на запад нещата са много по-зле и като нищо като се разкачи лева от еврото, лева да се изстреля. Бойко може да краде, но си е капиталист от всякъде и не го ебе народа и не им раздава помощи(или раздава смешни пари) за да си лежат в къщи.

Нещата са много прости, или си изхарчваш всичките пари, теглиш кредити и се водиш по течението, или спекулираш с цел големи печалби или чакаш срив. Нещата не са розови, но никой не е виновен, място за хленчене и жалване няма.

Бела - съгласен съм с теб, политиката, която се води загробва и затъпява хората. Убива се средната класа.

Тангра - има много хляб в зелената енергия, в даден момент технологиите в даден момент вече ще се развият и ще стане евтино и екологично. Ето вчера аец спря неочаквано, последните 20 години аец’те се спират поетапно. Петрола намалява, въглищата замърсяват много. Трябва да се върви към зелена енергия.

# 311
@Bradley Cooper - Ентусиаст "Просто такава 'статистика' няма. Може само да се спекулира."

Повечето от съфорумците тук правят точно това, без да допринасят за темата. Не четат, не се аргументират с факти, отричат мнението на другия, не мислят извън матрицата, имат личен интерес и т.н. Какво да се прави..

Ти си единственият, който смята за принос в диалога за НИ аргумента, че преди хиляди години някъде по света е изригнал вулкан, следователно имотите в България еди какво си.

Това е несериозно и няма какво да се чудиш, че те вземат за мезе.

# 312

Ти си единственият, който смята за принос в диалога за НИ аргумента, че преди хиляди години някъде по света е изригнал вулкан, следователно имотите в България еди какво си.

Не разбирам ти пък каво се засегна от един пост за тектониката?!? Че има антиземетръсни норми - има, но дали сградите отговарят на тях наистина е друг въпрос. Аз купих например през години НС и в момента се налага да го ремонтирам, поради пукнатини и рехава мазилка вследсвие на земетресение 4-та степен и ниско качество, въпреки "строителния контрол" и нормите. Но човек неможе да знае как стоят нещата преди да влезе в играта и да мисли задълбочено, преди да му се наложи. Няма смисъл да ти отговарям повече, защото няма да ме разбереш, нито искам да лепя етикети или слагам думи в нечии уста, нито да споря с форумен авторитет с над 10'000 публикации и да храня фобии. Просто несъм на това ниво и не искам повече да оспамваме темата.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 12:38 от pooh06

# 313

Не разбирам ти пък каво се засегна от един пост за тектониката?!? Няма смисъл да ти отговарям, защото няма да ме разбереш, нито искам да лепя етикети или слагам думи в нечии уста, нито да споря с форумен авторитет с над 10'000 публикации. Просто несъм на това ниво и не искам повече да оспамваме темата.

Като не искаш да оспамваш темата, мисли малко преди да пускаш чаршафи за изригването на вулканите хиляди години назад и напред. Несериозно е. Виждам, че много искаш да пишеш за трагедии и катаклизми, колко е рисковано да се живее, но това не е точното място. Затова толкова потребители те иронизират.

Ако някой ден имаш смислени аргументи в която и да е посока, реакциите ще бъдат коренно различни.

# 314

Повечето от съфорумците тук правят точно това, без да допринасят за темата. ...форумен авторитет с над 10'000 публикации и да храня фобии. Просто несъм на това ниво и не искам повече да оспамваме темата.

Продължавай с пускането на линкове от нета и скоро ще навъртиш и повече от 10 000 мнения.

Общи условия

Активация на акаунт