Любители на кучета - 112

• 26 595
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
Оо Кара сладка Кара 🥰
Вивито изглежда страхотно, щом и се играе, значи и така се чувства. Много се радвам ❤️
Ох как искам и аз сняг... Ама няма
Само смотан дъжд и калотияяя 😤
Тайра днеска е на готвено.. Елате да видите на живо филма "Да изчезнеш за 60 секунди" 😂
Ако с такъв апетит ядеше и гранулите... 
Скрит текст:

Ориз, зеленчуци, пилешки дробчета, сърца и воденички 🍲 [spoiler/]

# 196
Ще ти позирам, знам, че съм красив Smile

# 197
  • София

По повод храните на бебе Роузи. Няколко пъти съм споделяла опита си с тези храни, особено миризливия опит с Брит. По-старите членове хич и да не четат Wink Хари в момента яде микс от трите.

Благодаря от сърце за отзивите. Да, ние в момента точно бяхме на микс ПроПлан и Брит, но планът свърши, и сега довършваме чувалчето Брит за бебешоци. Да чукна на дърво, освен когато я хранех и с пастетче, се изхожда твърдо, при това доста честичко.
Но съм си харесала този Puffins Junior и май ще го тествам на Роузи с 2 кг. И ако нещо ѝ разстроя стомахчето, има да се бия...

# 198
  • Пловдив
Арчи - манекенът... приказен. HeartSunglasses
Приказен е и снегът на Макс. Тук в Пловдив имаме дъжд, кал, локви, дъжд, кал, локви...
Бебето Кара е тоолкова пуфкаво.
Merryhristowa, яденето изглежда страхотно. Кой ще яде гранули при такава оферта?

По време на разходката говоря толкова много, колкото не говоря през целия ден. Хората ме гледат странно как си викам - до мен, браво, браво, не се дърпай... и пак. Чак аз си ставам досадна.
Новото упражнение е при команда Стой, аз да го дърпам с каишката, а той да седи:
Скрит текст:
простете лошото качество на клипаи джадайското оЧо https://www.youtube.com/watch?v=EFzExzWmx-4&ab_channel=StanislavaLazarova

# 199
  • София

Хайде да лягаме, моля!
Вива ще се оправи, Леон също!
Всички сте ми приятели, макар и виртуални! Така го чувстваме с Чарли... Heart сладки сънищааа

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Пес патрул инспектира парк Лаута в 7:30 часа сутринта. Проверката извършена. В локвите всичко е спокойно. Други луди няма.

# 201
  • София
Здравейте Simple Smile
Чарли е като лисиче, голям симпатяга Simple Smile И всички в темата, много ми е приятно в нея и всеки ден ви чета Simple Smile
Нелика Както те чета, малко бъркоч е станало от три вида храни при вас ... Знам, че чували взимате, и не е лесно, но поне за известно време да пробвате да минете на един вид храна само ... нека се изкажат и опитните в темата, аз само си разсъждавам. НО все пак да кажа и за Брит - близък приятел кучкар в момента минава на нея / от Про План/ - имат малък дакел и са доволни засега. Та на всяко куче действа различно храната, до проба - грешка си е. ...

# 202
  • тук-там
Нелика, да бъркаш три храни според мен е доста по-рисково за проблеми, отколкото ако ги даваш храните една след друга и само по една храна.

# 203
Пак всички он лайн...

# 204
Един полузаспал лигъл.

# 205
И една спяща лисица 🤗

# 206
Здравейте на всички аз разбрах каква е храната която ни даде ветеринаря Хилс е храната може ли мнение добра ли е

# 207
  • о`майна лунна нощ е
Да, храната е добра. Както при всяка друга има доволни и не дотам възхитени от нея. Вижте как ще ви се отрази на вас и си карайте на нея, ако понася добре на кучето - лъскава козина без съществено падане и добър материал на изхода.

# 208
  • sofia
Здравейте на всички аз разбрах каква е храната която ни даде ветеринаря Хилс е храната може ли мнение добра ли е
Моето куче яде нея. Доволни сме.

# 209
Акита са ми слабост.  Много са сладки и винаги усмихната физиономия имат. Kissing Heart
Относно храната, Лъки повече от година беше на Genesis полувлажна гранула и си я хапваше с удоволствие.  Изходният материал не бе много малък.  Спряха да я зареждат в града, защото е скъпа ( 12,40  лв за килограм ) и преминахме на Brit с еленско за капризни кучета, без зърно.  Яде я. Пробвахме на Brit  със сьомга и агнешко и ориз, но не ги одобри и си оставаме на еленско. Изходният материал е значително по-малък и твърд.

Общи условия

Активация на акаунт