Любители на кучета - 112

• 26 590
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
С толкова стиснати палци за Вивата се надявам само добрини с нея да ви споделям. 🤗
При нас е сняг. До обяд в половината град нямаше ток, а в другата половина вода 😂😂 Ние бяхме от щастливите без вода, че инак щяхме да помръзнем у дома.
Вивата сутринта едвам я удържахме. Като видя снега и като почна да подскача, да тича. Абе дивее му се на момичето. Само подканяше Макс за игра, но не позволих.
Макс пък също с голям мерак се разхожда в снега:

И се въргаля:

# 181
Леле, Сивии къде сте,какъв хубав сняг има при вас Heart Eyes

# 182
  • о`майна лунна нощ е
Сиви, кога щяхте да махате лампиона? След като отстранят дренажа ли?

# 183
Мама Мартина във Видин сме ние.
Ако някой някога има път в тази посока да свирка, с удоволствие ще ви покажа града и околностите 🤗
ТуиГ лампиона е по наша преценка, но най-вероятно докато има дренаж ше стои, защото търка с лапичка и явно я дразни като капе по някоя капка от там. А и мажем с антибиотик мястото, а тя иска да се измие. На вън в повечето случаи я извеждаме без него. Вкъщи също я оставяме да може да си измие женските атрибути и каквото още поиска, но за всеобщо спокойствие през повечето време е с лампиона. Тя поне вече свикна с него и не и пречи ни на яденето, ни на спането.

# 184
Момичета, някой ако може да сподели мнение за породата бигъл. Търся приятелче за един симпатяга (65г) и да е нещо по-късокосместо. Спряла съм се и на ваймаранер, но нямам никакви лични впечатления. Ще бъда благодарна за мнения.

# 185
Момичета, някой ако може да сподели мнение за породата бигъл. Търся приятелче за един симпатяга (65г) и да е нещо по-късокосместо. Спряла съм се и на ваймаранер, но нямам никакви лични впечатления. Ще бъда благодарна за мнения.
Според мен и двете породи са доста енергични(особено ваймаранера). Ако човекът е на 65г,дали ще може да му осигурява необходимите разходки всекидневно,специално за ваймаранера. Наши познати имат бигъл и им обърна паркета направо,много е див. Според мен се ориентирайте към по-малка порода-пинчер,пудел(нещо подобно). Лично мое мнение,не ангажирам никой с него.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 22:24 от Mama Martina

# 186
Да, Mama Martina, благодаря за споделянето. Той има голям двор и вила в планината, което е добро условие за разходки. Живее сам и има нужда да споделя ежедневието си с домашен любимец. Не мисля, че мини порода ще му допадне.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 18:30 от Medika

# 187
Съседът е на подобна възраст и разхожда мопс.
Сиви, поправям те, Макс не се въргаля в снега, както си написала, а прави снежен ангел!

# 188
  • Sofia
Sivi, успокоително звучиш - бързо да и минава на Вива и да махате лампиона, че хич не е удобен...
Ние в тази киша и дъжд все уцелваме разходки между капките, но това не пречи да е в кал целия - хем гледам по тротоара и по асфалт да върви.

# 189
Да, Mama Martina, благодаря за споделянето. Той има голям двор и вила в планината, което е добро условие за разходки. Живее сам и има нужда да споделя ежедневието си с домашен любимец. Не мисля, че мини порода ще му допадне.

Аз бих предложила да си осинови някое кученце, има доста бебета, които ще станат големички.

# 190
  • София

Аз бих предложила да си осинови някое кученце, има доста бебета, които ще станат големички.

Съгласна съм. Освен това може да избере куче на възраст, вече с навици, и да се опознават само. Ще направи огромно добро Heart

# 191
Понеже членувам в бигълската група във фейса, мога да дам отзиви - няма кротък бигъл Sweat Smile Всичко живо е изпоизяло покъщнината на хората. Много са сладки, но явно са и много своенравни. За възрастен човек някак си булонка по-добре ми звучи.

По повод храните на бебе Роузи. Няколко пъти съм споделяла опита си с тези храни, особено миризливия опит с Брит. По-старите членове хич и да не четат Wink Хари в момента яде микс от трите. Започна с Про План и бяхме доволни, но самата тя ни миришеше на куче. Някъде четох, че като сменили храната с Брит и кучето спряло да мирише та купихме и чувал Брит. Две седмици въвеждахме, докато накрая мина само на нея - е няма такива газове. Можеше да ни умъртви и го правеше през 5-10 мин. УжасТ направо! Та бързо купихме два чувала Про План и си минахме пак на нея, като смесвахме минимално с Брит, защото 15 кг чувал какво да го правим. След това попаднахме на промоция на Еукануба, и понеже съм чела че е хубава купихме и от нея два чувала. Sweat Smile В началото на въвеждането акото се втвърди, козината се заглади, някак си натрупа маса по костите. Но от Коледните празници насам все е меко, хем не сме променяли пропорциите - основно Про План и в допълнение Брит и Еукануба. Сега пробваме да увеличим Еукануба да видим какво ще стане, но няма ефект. Все е меко. Около Коледа облиза едно котешко а.о на двора при родителите ми и вече се съмнявам в паразити. Утре ще ѝ дадем Дронтал, че дойде време за него и ако има нещо почнало да се развива, би трябвало да се изчисти. Та това е. Следващата стъпка е съвсем да спрем Брит, но както каза някой - не е малък разход и не мога с лека ръка да прежаля половин чувал. Искам да мине изцяло на Еукануба, понеже няма овкусители и си мисля, че е една идея по-добра от другите.

# 192
Да, предложила съм и този вариант. Той има големи кучета, които живеят на двора. По-скоро се чувства самотен и да се грижи за някое и да го развежда насам-натам ще му подейства доста положително.

# 193
  • под тепетата
С тези породи по-скоро него ще го развеждат. Пиша го от гледна точка на имаща визла, по-малкият братовчед на ваймаранера. И аз бих предложила голямо да осинови, някое по-кротко, пък нека си го гледа вътре и да се разхождат. Голяма заблуда е , че късокосместите по-малко козина оставят след себе си. Нищо подобно!
Радвам се, че Вивата върви към оздравяване!

# 194
Съвсем случайно попаднах на "бебешки снимки" на Кара. Човек от квартала беше помолил да я снима и така и не стигнах до това да ми прати снимките, но късмет Grinning
Не мога да повярвам колко е пораснала и какво малко топче е била.

Общи условия

Активация на акаунт