Любители на кучета - 112

• 27 131
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Да не остана по назад със смешните снимки

# 541
  • тук-там
За пишкането съм писала много пъти. Имам опит с 2 кучета, взети по на 2 месеца.  И при двете успях да ги науча и на двете работи за седмица време. Спазвах правилото - извеждам ги през толкова часа, на колкото месеци са. На 2 месеца могат да стискат 2 часа, на 3 месеца - 3 и т.н. Също наблюдавам да е след храна, след игра и след сън. Ние имаме двор и това упражнение ми беше възможно.
Да ви се похваля - днес Нъки вдигна крак при пишкане. На 7 месеца е. Мислех, че ще се забави, защото гледа от Мокка всичко и там нямаше как да види вдигане на крак Wink

# 542
  • Sofia
mtz, това е страхотно постижение и ми вдъхва много кураж за следващо куче!
Чоки също на седем месеца взе да вдига крак, и аз мислех, че е късно - по едно време си виках - брей какво джендърско куче ни се падна. Но и досега пишка и като дама чат-пат, когато няма на какво да вдигне крак.

# 543
Леле Вивата как спи! Страхотна снимка. И Луцифер как се е озъбил - точно му е името Simple Smile Абе всички са страхотни!

Roo Roo, преди няколко седмици имахме същата случка. Разхождахме се по едни забутани квартали в подножието на Витоша и от един двор ни залая огромно черно куче, ама със страшна злоба. А ние 6 възрастни, 7 деца и едно куче - нашето. И си викаме, леле тоя добре че не може да излезе. Да ама не! Имал си нашия едно място и след секунди като се втурна към Хари, а ние в потрес какво да правим сега - децата ли да пазим, кучето ли. А то - подушиха се, тя се подърпа малко, той упорит след нея. Добре че беше мъжки, та видя девойка и се държа кавалерски. Следва ни сигурно 15 минути по пътя, докато едни други пуснати кучета се разлаяха и той се спря при тях. Та мисълта ми е, че когато са затворени лаят много злобно, но като им дадеш шанс да се опознаят се оказва съвсем приятелско положението. Особено ако си с женска, а непознатото е мъжко.

# 544
  • UK
Ние имахме сняг днес и също можем да се запишем със смешна снимка

физиономията отблизо

# 545
  • Sofia
Да, ама я си представи другия случай - ти с мъжко.... резултатът е с неизвестен край. Мен много ме е страх и гледам да минавам само по познати улици. Не че веднъж един рошльо не захапа Чоки през решетките на оградата - докато се усетя, че има достатъчно разстояние да си изкара главата, Чокича отнесе захапване по бузката...

# 546
Сега св сетих оня ден как се срещнахме с едно българско овчарско. Разхождаме се със сестра ми, Макс и Вива. Аз водя Макс, сестра ми Вивата. Минаваме покрай стадиона в града ни и виждам един джак ръсел и един БОК. Овчарското фокусира Вивата и отиде при нея. Аз стоя на прилична дистанция, а онова ръмжи над Вивата. Еййй значи така се ядосах. Тя с яка и де ли я пазим да няма излишни емоции, а онуй огромното готово да я яде. Макс се пени и лае, ама и той няма шанс срещу това огромно куче. Иначе да ви кажа ми хрумна да го пусна да нападне за да спася Вивата от контузии. И появява се един идиот и вика докато върви са си вдигнем кучето, че неговото е зло. Викам ти луд ли си, бе. Ще вдигам аз куче 30 кила. Сто пъти повтори човека да я вдигнем Вивата. Успя все пак да стигне и да си върже кучето преди да е решило да хапе. И ми вика, не ви видях и за това съм го пуснал. Кво не си ни видял, като още не си стигнал стадиона и нямаш никаква видимост има ли, няма ли хора и кучета. Викам му и мойто е зло и за това ходи вързан, а не съм го пуснала като него от съседната улица с надеждата да не срещнем други кучета. Абе идиот. А представям си онова да беше фокусирало Макс първо. Веднага щеше да стане боя, щото и моя не е кротко агънце.

# 547
  • Bарна, морето, сините вълни
Лелеее, Вивата вЕрно ли толкова мънинка беше... Много е приятно да виждаш в темата някое куче от бебче как се превръща в голямо магаре. Heart На едната снимка е като зайче.

Vanilla, поздравления за благородната постъпка! И.двете госпожици са прекрасни! 🥰 ❤️

# 548
  • София
Една Niezapominajka от мен Simple Smile

# 549
  • sofia
Не мога просто да не споделя. Прибираме се преди малко от разходка, събличам, бърша, оставям го за миг и го заварвам така:

Коте, ale  piękna dziewczyna!

# 550
  • София
Кришка, красота, спи му се вече! Лилянчи след разходка чака манджа, няма шанс да я снимам така Simple Smile
Благодаря ти, аз полски не знам, но действам с преводача Simple Smile така са решили да я кръстят в развъдника, понеже кучилото е с буквичка N и е тематично - всичките са цветя Simple Smile

# 551
  • под тепетата
Добрутро! Ей така обичам да започва деня ми с усмивка след толкова изгледани прекрасни снимки! Благодаря ви!
 Коте, без да знам полски, името Незабравка ли е?
ТуиГ, да не забравиш да приготвиш бисквитки - за кучовците, пък децата...кучета ги яли Laughing
 Хубав ден с много усмивки и разходки за всички!
 Roo, мисля ви с тази ужасна ситуация.

# 552
  • Sofia
Ох,красотиии сте качили Heart

Аз смешни нямам,щото това чудо все размазано петно излиза Blush

Пред камината се играе най добре

Топлим се и дремем пред духалката

Може и без компания

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 08:25 от Margaritka_2014

# 553
  • София
Драма имам. Макс днес изяде капачка от минерална вода. По съвет на Вет дадох кислородна вода. Повърна, но капачка- не. После пак трябваше да дам и ситуацията се повтори. Сега ще чакаме на изхода да видя какво ще е положението. Признавам, че ми е смътафръцано. Връщам се да дочета.
Искам да си стопля гъзягата като у Тинтина.

Същата история с Роузи, само че обецата ми глътна 😐 и сега я чакам от другия край. Голяма паника бях снощи, звънях и на Син кръст, но ме успокоиха. И милата мама на Кио също ми удари едно рамо за спокойствие, че си бях пълен амок. 😁 всички смятат, включително вет, че ще си изходи всичко, но още не е. Вие успяхте ли и след колко време?

# 554
  • У Диспансера ...♥♥♥
Най-големия ми страх е някой голямо пуснато куче да изскочи от някъде и да захапе моя...
Една позната пред блока сина ѝ извеждал тяхното (лабрадор), и едно пуснато го сдавило, ама така зверски беше нахапан миличкия, едва го спасиха 🤦🏻♀
Че и детето беше си изкарало акъла.

Деспи, така са повечето. Моя баща постоянно вика като дойде в нас
-Тая мастия голямо лигавене я лигавиш.
А той пък така му се радва, все в него се навира и го бута с лапата да го гали.
Ама аз като се изрепча, за моето куче така да не съм чула и всичко млъква 😄

Смешни пози и погледи бол 😆

Общи условия

Активация на акаунт