Любители на кучета - 112

• 26 540
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
И нас в клиниката се опитаха да  и убедят за 4та ваксина. По-сигурно било. Аз едва се навих на първите три, та за четвъртата просто бях категорична, че няма да се слага. А и ако трябваше да я държим още месец затворена, щяхме да полудеем всички. Професор от ветеринарния ми беше казал, че една ваксина му стига на кучето. Всичко друго е търговия.

# 676
Недялка аз съм от Видин. Какъв му е случая на кученцето. Дай малко инфо и ако трябва мога да пообиколя из града.
Кучето се намери❤
Цял ден беше в неизвестност ,но добре ,че все още има добри хора който са я пребрали иначе щеше да е мъртва до 2дена защото е диабетичка.

# 677
Радвам се, че е намерено. Даже не съм видяла в групите на града ни пост за него, но важното е че си е у дома.

По повод ваксините, от вас чета и за четвърта ваксина. При Макс четвърта дойде ваксината за бяс, но аз му я поставих, когато навърши година. На Вивата бяса беше включена към третата. На нейното братче и сестриче пак по същия начин. А съм посещавала три кабинета и навсякъде схемата е еднаква. Според мен я добавят просто за да вземат още едни пари от поставяне на ваксина, ама е тъпо още месец да държиш затворено кучето.

# 678
  • Sofia
35-килограмова къртица... или земеровка... или попово прасе... Това с прасето е най-достоверно предвид резултата след ровенето.

# 679
Добро утро! Момичета, и аз имам въпрос относно каишките за паразити. Моите и двете са със Скалибор и това им е единствената защита против външни паразити в този сезон /до м.март, когато след тест ще започнем с Нексгард спектра/. Те обаче по цял ден се боричкат  и забелязах, че май си захапват и каишките. Особено Бела след игра е цялата мокра от лиги Simple Smile Може ли по някакъв начин да им навреди на кучетата това леко захапване на противопаразитните каишки и дали самите каишки не си губят по този начин защитната функция?

Ето ги двечките, на Бела съвсем леко се вижда шева от кастрацията:

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 21:42 от Vanillа

# 680
  • под тепетата
Мисля, че те за разлика от Байер са водоустойчиви.

# 681
  • тук-там
И мен ме интересува мнението ви за противопаразитни каишки за две кучета.
Някой може ли да ни препоръча къща под наем - търся за нас и кучетата за ски ваканция е Пампорово или Банско.

# 682
Недялка аз съм от Видин. Какъв му е случая на кученцето. Дай малко инфо и ако трябва мога да пообиколя из града.

Sivi,аз също съм от Видин.

# 683
  • София
Арес е с Болфо на Байер. Доволна съм засега. Няма паразити, не го сърби, не е направил някакви реакции. Не е водоустойчива и я свалях когато валеше по-силно. Иначе май на опътването пишеше, че не е добре кучето да я дъвче.
За фронтлайна и хлебарките. Чела съм, че хората купуват ампула за голямо куче, разреждат я с вода в пулверизатор и пръскат по ъглите и каналите. Но си е скъпо в сравнениие със специализираните спрейове.

# 684
Арчи отново се пече на лампата. Smile

И позата е един път. Smiley Как му е удобно, не знам...

# 685
Аз каишка ползвах като беше малка. Някъде до 5ти месец. От тогава е на Некстгард, не сме намирали никакви паразити.. Пу пу да чукна на дърво 😁

Тари-Ще ти помага лятото за дупки в градината. Я за цветя, я за зеленчуци 😂

Цвети-Той е на солариум бе.. Нищо не разбирате! И явно в минал живот е бил гимнастик 🤔😂

# 686
  • Варна
Ние купуваме Форесто на нашите келеши и сме доволни. Малко инвестиция си е, но няма как.
Днес влизам в един зоомагазин на колхозния за чувалчета и продавачката ни посреща с думите:
- Ааа,това са Бизу и Каду нали?
Останах втрещена, келешите ми са известни. 😄😄

# 687
  • София
Едно Нарцисче от мен Simple Smile

# 688
  • Варна
Коте, това сладкишче със сини очички ли ще остане? Много е сладко, пу пу.

# 689
Хари отказва да яде Disappointed Вчера си я взехме от познатите ни, като беше жизнена и играеше, но още тогава не се зарадва много на храната. Доста се почуди преди да я изяде. Но днес, след като се наяде с трева и повърна на вън, като се прибрахме изобщо не иска да си помирише купата. Иначе игра с кучета на вън, както обикновено. Мислите ли, че може да е от стреса че сме я оставили? Но пък докато е била с тях си е яла нормално. Такова нещо не се е случвало до сега, освен когато имаше гиардия и нито ядеше нито пиеше. Акото беше нормално днес.

Общи условия

Активация на акаунт