Любители на кучета - 112

• 26 576
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
марулета, и аз си поревах на филма 😭😭😭😢😢😢

# 106
Кучешки живот 2 ❤️ Има сълзи там, да, няма как.
Още като гледах Кучешки живот с мм на кино, решихме, че ще имаме куче и, че ще се казва Бейли ❤️

# 107
  • под тепетата
Аз пък знам, че кучилото е с буква според реда на раждане - първото с А, второто с Б и т.н.
Срещам няколко акити по пътя на връщане от работа и вървят много спокойно до стопаните си.
 Tari, то и да не сме от маймуни, наш визльо ни прави на маймуни Relaxed
 По въпроса как разбрах, че е дама - не знам, но телците сме с доста изявена интуиция. Обичам имената да имат някаква история или значение. Тук в темата се кефя на такива.
Stella, има различни планове за ваксиниране , някои са в по-съкратен вариант като време и обикновено ги ползват при по-големи кучета ветеринарите, а не като при бебетата 3 месеца.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 16:57 от bilqna_69

# 108
  • Sofia
Това за името не го знаех Thinking
Нашата се казваше в развъдника Точица и то защото има на главата точка Blush
Сега е Бела,на кучето от филма Пътя към дома (които не го е гледал може да го гледа,интересен и ревлив е),синковеца го избра. Ако беше мъжко искаше да е Бък/Бъки...ама на,взехме женско Blush

# 109
Дали е удачно да мина козинка на Лори ,с Фурминатор,в този сезон?Или не е добре , да се маха подкосъм-зимата?

# 110
  • тук-там
Аз всеки ден ги минавам с форминатор. Идеята е да се махне това, което така или иначе ще падне.

# 111
  • гр.Варна
Когато не ти е харесало какво пише в брошурата

# 112
  • Sofia

- Защо, бе мамооо! Защо лилавоооо? Аз съм момче, ще ми се смеяяят....
- Трай, мама! Това си е специален ръчно дизайниран непромокаем костУм, лично от майка ти съшит на базата на марков продукт!
Ся, никой не знае, че е за един лев от втората.. пък лилавкото така те отваря! На мама сиганчето... а че си момче се вижда, не се безпокой! Важното е гръбчето да е сухо!

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 20:23 от Tari Tasartir

# 113
  • Пловдив
Tari Tasartir, хаха, ама много сте фАшън! Милият как нещастно гледа.
плами76, няма добра прИмоция, нямаа...
Be_Special, благодаря за предложнието. Ще се пробвам още малко с подръчни средства (манджа), ако не - ще опрем до по-хард възпитание.
Приготвила съм котешки гранули за награди - Саско много ги харесва. От кренвирш се поразстройва, а пък месо хич не ми се мъкне по улиците.

# 114
  • тук-там
Пробвай с награди, Иланг! И се стреми да създадеш навик на Шошко - като например да си знае, че трябва да ходи редом и спокойно до клетката, след което ще бъде пуснат за игра. Те бързо учат, стига ние да сме консистентни. Моите знаят точно къде ще ги пусна и дори сядат, преди да им кажа Седни (аз винаги ги карам да седнат, когато ги освобождавам). Също знаят и къде се връщаме и сами обръщат. Всичко при тях е условен рефлекс и навик. Изгради си стратегия и я спазвай всеки ден. Ще видиш как след седмица нещата ще се подобрят. Целувки от мен за сиганския принц Simple Smile

# 115
По въпроса с името Тайра е кръстена на Тайра Бенск-щото е чернокожа 😂 Шегувам се хахах

Тари страхотно Илечи си му спретнала...Впрочем страхотно лилавУ, наистина го отваря 😁😍

Плами, сигурно е нямало хубави кучешки неща 😂

Скрит текст:
Сега да ви покажа, че с Тайра носим един размер.. 🤔🤪

И въпросния нашийник: Върши добра работа, и определено не е болезнено или кой знае какво за кучето. Все пак трябва да се научи да върви спокойно до стопанина, неее да дъпра като кон 😁
[spoiler/]

# 116
  • Bарна, морето, сините вълни
Ех, тежка съдба, кучешка...ама много джиджанко елече и ти ходи, мило момче. Kissing Heart

# 117
  • гр.Варна

Плами, сигурно е нямало хубави кучешки неща 😂
Хаха точно. Интересно, че страниците с месо и луканчици останаха здрави.

# 118
  • под тепетата
Ми разменете ги илеците де, че да им паснат цветово.
Между другото и аз умея само тоя фестон бод Flushed
mtz,много си права, отново! Макс го бяхме научили, понеже пътят ни за разходка минаваше през подлез, да сяда горе и да изчаква. След това слизаше бавно само по улея за количките, накрая пак сядаше и чакаше. Всичко е навик и постоянство, като при децата Wink Лошото е, че Ози от март е на вилата и там няма улици, ограничения, не му слагаме повод и губи навик.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:50 от bilqna_69

# 119
Лека нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт