Любители на кучета - 112

• 27 233
  • 772
  •   1
Отговори
# 270

Просто нямам думи за ФБ групите.
Този човек убиди кучето на друга жена и аз му казах ,че и неговото не е най-чистото въпреки ,че цялата ФБ група му се клани.

# 271
  • тук-там
Има доста активни и природни възрастни хора. Ако ме питат за порода, бих дала мнение, без да допускам подходяща ли е породата за човека. За него не знаем достатъчно. Дори бих предположила, че избраните породи са предварително подбрани според начина му на живот.

# 272
Недялка а кому е нужно да получава одобрение за кучето му? В тези групи за породите е такава пародия, че не знам защо си причиняваш да членуваш там. От моя опит с няколко такива групи.. ами то там няма родословни кучета, а те седнали да се присмиват на кой кучето му прилича на дадената порода и на кой не. Важното е ние да си обичаме кучетата такива каквито са.
mtz права си, че ние отсъдихме без да познаваме човека. Но пък моите наблюдения са, че масово се харесват кучета на външен вид и почти никога не се чете и проучва за темперамент и нрав. Поне Medika проучва и иска да избере подходящото, а тук от първа ръка и споделиха и за двете породи и тя ще си прецени дали някоя от тях е за човека или не е.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 19:10 от Sivi

# 273
  • София
Буба каза да го даваме по-айляк Simple Smile

Скрит текст:
И да почерпя една мокра лисица (в двора се работи, извинете мизерията)

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 18:58 от ToniShu

# 274
Никога не съм членувала в подобна група, нямам и намерение. За мен хора, които се изказват толкова пренебрежително и подигравателно за дадено куче, не обичат животните. За тях е важно да имат "марково" куче. А колко е марково, не се знае. Но дори да е чистокръвно, човек, който обича животните, не би ги обиждал на помияри и прочие.

# 275
  • под тепетата
Айде малко да разведря темата!
Ако знаех какви способности има кучо, как щях да си мързелувам по време на онлайн обучението

# 276
Биляна да му изям кафявия нос на този хубавец 🤪

# 277
  • под тепетата
Sivi, и на мен ми се ще, но първо - не е моят кучо, и второ- моят е на 500км и да искам не мога, за съжаление...Затов а и кисна и се радвам на вашите, а по пътя на връщане от работа зяпам завистливо всички кучовци.
 Малко невъзпитано, но да попитам khaleesi_x има ли нещо общо с потребителката khaleesi, която пише в темата, макар и рядко?

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 20:07 от bilqna_69

# 278
  • Бургас
Това яла ли съм го, а?

# 279
Малко невъзпитано, но да попитам khaleesi_x има ли нещо общо с потребителката khaleesi, която пише в темата, макар и рядко?

Не, нямам.

# 280
  • под тепетата
Извинявай за любопитството, в един момент помислих, че си и дъщеря.

# 281
  • София
Ох, да се/ви разсея... след като се ядосвах на децата (най-вече на малката дяволица) и й се поскарах... та и тоя нашия хубавец поджафка... та му правихме после една "фотосесия"... ама да знаете, че мъж ми снима, та затова такива са снимките JoyJoyJoy
... мъже Grinning Grinning Grinning

# 282
Освен че учи команди бързо, явно и на хубавото се учи от раз... поглед: "Какво ме гледаш? Добре ми е на дивана!

# 283
Недялка а кому е нужно да получава одобрение за кучето му? В тези групи за породите е такава пародия, че не знам защо си причиняваш да членуваш там. От моя опит с няколко такива групи.. ами то там няма родословни кучета, а те седнали да се присмиват на кой кучето му прилича на дадената порода и на кой не. Важното е ние да си обичаме кучетата такива каквито са.
mtz права си, че ние отсъдихме без да познаваме човека. Но пък моите наблюдения са, че масово се харесват кучета на външен вид и почти никога не се чете и проучва за темперамент и нрав. Поне Medika проучва и иска да избере подходящото, а тук от първа ръка и споделиха и за двете породи и тя ще си прецени дали някоя от тях е за човека или не е.

Преди да вземем нашето куче,четохме,разпитвахме и проучвахме породата около 3-4 години и след това започнахме да търсим развъдници и накрая(доста бързо) намерихме нашата и си я взехме от едно много малко развъдниче.

# 284
Чери е добре вече.
Имам питания към вас, относно мои притеснения.
Вкъщи дезинфекцира в момента със спирт чистяо годе по 2 пъти дневно, бърша дупката на кучето след като се изходи. Мия ръцете на децата, най малкия обаче често го изтърва да си лапне ръка след като е пипал кучето или негова играчка паза пазя, но понякога изтърва. КАТО Я ВЗЕХМЕ В НАЧАЛОТО ДОК беше я прегледъл и каза че има сигурно глисти Тения, нищо не видях да изкарва. Мои приятели сега ме филмирам, че трябвало да си правим изследване на паразити, и че едвали не да се обезпаразитяване като кучето.
Случва се кучето да близне малките по лицето(до сега не се впечатлява) дезинфекцира след нея като се изходи мием ръце. Кучето се фушка нон стоп от някой имаме си близък контакт често се качва и ляга при мен колкото и да я водя до леглото и. Та възможно ли е да сме хванали паразити от кучето.
Първото обезпаразитяване вътрешно и външно с паста вътрешно външно я накапа с нещо, тя имаше бълхи и рана на врътлето,коремата беше много надута. Възможно ли е да сме лепна ли нещо наистина. Децата я целуват мачкат гушкат. Случва се малкия да спи тя се качва на леглото му взима му бибата и бяга, бибата се хвърля. Но се е случвало кучето да душне бибата и да я измия и стеререлизирам и отново да я дам на детето. Моля споделете вашия опит мнение по въпроса бъркам трябва ли да променя нещо. Видях че в групата има доста с деца.
А и да кажя най-забавното кучето се изака и пускам прахосмукачка та и тя за влече акото и го разнесе.
После я почистванем дезинфекцира и пода минавам с пара.
Моля препоръчайте ми препарати вземам един детоносвен миризма убива и паразити и бактерии но е 500мл 19лв и е пръскало бързо свършва.
Моля да ми споделите опита си че точно се успокоя и някой ме филмирам и ми обяснява как деца и куче не било добре и паразити и бълхи иииии.
Извинявам се за дългия пост.
За пръв път гледам куче🐾🐾🐾🐺

Общи условия

Активация на акаунт