Любители на кучета - 112

• 27 180
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Темата вече ще я прекръстим “любители на кокошчици” и аз се включвам веднага 😜
Сигурно и кучовците няма да имат против, хаха..

Когато зад камерата дебне луканка

# 451
  • София
Тари, смешното е, че Оскар се припозна като пазител на кокошките и само да избяга някоя, веднага отива и я прибира, просто плаче за клип Joy

Ей го, дреме и дебне

# 452
  • Sofia
Браво на Вивата,че не е станало беля,а Леон изглежда все по добре и готов за тичане Blush

Белчето се прави на скромна,ама и треперят ушите докато не чуе "Може,вземай".

# 453
  • София
Тари, намирам някакво сходство в погледа при просията, защо ли... едно тъжно и умилително такова погледче Grinning

А петльо е като от реклама на будилници направо! Ако има пиленца, ще чакам да ги видииим Grinning

# 454
  • Sofia
Toni,
няма по-съсредоточен поглед в цялата вселена,
от този, който проси като за последно...

# 455
Моето не проси. Живее на принципа- боклук аз един, за мен лакомство. Днес си направи следобедна закуска с половин суха паста.

# 456
Туиг съболезнования много тъжно, казват че когато човек си е свършил мисията на земята и си е научил урока Бог го прибира.
Сви радвам се за Вивата да се възстановява милата по-скоро.
Относно ушите питах понеже някъде прочетох, че може да се дължи на  липса на калции, вит д особено при сините кученца или при малките кученца падане на захарта рзтеж на зъби и за това попитах да споделите и вие.
И да се похваля днес я изкарахме три пъти и тя се изходи на второто излизане, ама и е студено и бърза да се пребира, дъщеря ми каза че я води към входа качва се на стълбите сяда и гледа към домофона и чака да се набере кода🤣🤣🤣.

# 457
  • София
Тари, да, точно! Някаква свръхконцентрация е, даже на Буба като й потекат лиги изобщо не се усеща Simple Smile

mariat, ама пестиш от ток, нали? Тя прахосмукачката харчи много, а ето - кучето не Grinning

Dentity, как се издържа на таква сладост?! Приказка е просто!

# 458
И аз някой ден като имам къща, ще си взема няколко кучета, и котета, и кокошки, па може и някоя козичка, прасенце 🤪🙈😂
И тогава вече всички ще имаме по няколко животинки, и предлагам темата ни да се казва "Любители на всичко де мърда" 😁

Скрит текст:
Къде го видяхте тоя студ бе, тука на дивана няма студ 😂 [spoiler/]

# 459
  • Пловдив
`ТуиГ, да ти е много здраво детенцето! Благословен да е!
Бог да прости твоя приятел. Безвреме да си отиде млад човек е тъжно, не мога да си  представя какво е в душата на родителите му.
На Тайричка едно одеалце моля...
Днес големи красоти видях, разкукуригахте деня ми.

Ако видите как Шошото изпълнява команда Седни, Погледни ме - ще решите, че редник от руската армия виждате.

И после... като изпуснат. Види ли куче/коте се спуска като харпия и ще ми измъкне рамото. През останалото време днес беше сравнително поносимо.
Днес изкарах тежката артилерия награди (котешки гранули), няколко пъти го пусках да тича. Естествено направи няколко магарии ( намери и излапа кокал -котешките гранули не подействаха), отиде при едно куче, което го изръмжа и налая и той с подвита опашка дойде при мен. Но съм внимателна с пускането вградски условия.

# 460
  • Bарна, морето, сините вълни
Честити и здрави да бъдат всички именици!  ❤️
ТуиГ, съболезнования! Ужасно е, когато си отиват млади хора...
Скрит текст:
Наскоро почина млад човек от квартала, познат на ММ. Имаше лабрадор на около 8 годинки. Милинкото не е издържало мъката и след 2 дни си е отишло при него. Единия от братята на това момче е отивал да го разходи, но то починало. Ето толкова много ни обичат душиците, дано сме живи и здрави всички, че да не им причиняваме мъка.

Sivi, радвам се за Виви. Heart А пък на влажния поглед на Макс не мога да устоя, как може все така да гледа, хапката от устата си ще извадя за него, честно. Joy

Boriana, аз също много искам да си гледаме кокошчици, когато успеем да си купим къща. Монката много обича да събира яйчица. Лятото като плевих на село, тя помагаше и после хранихме кокитата. Обаче от малка имам страх от петли. Дразнех един наперен през оградата и като ме докопа скочи с всичка сила с острите си нокти в едното ми коляно. И сега като видя някой петел да ме киризи ту с едното око, ту с другото, бягам с 200. Joy

denityty, много е сладка тая малка рожбичка. Heart Eyes

И всички са прекрасни, не мога да напиша за всеки коментар, ни да си знаете, че обожавам всички муцки. Целувки!

# 461
  • гр.Варна
Туиг.... много съжалявам за загубата. Няма да ти кажа и че ще мине и ще стане по лесно, защото не е точно така. Просто живота продължава и помни хубавото от човека.
Сега с риск да ме изхвърлите като мокра кокошка от бъдещата тема с пернатите си признавам без бой - мразя кокошки и почти всички пернати видове. И насекоми, и безгръбначни също. Обичам обаче всички уши, дупета, лапички, опашки, гриви, копита и така нататък Поздрави от Метър. Двете каки спят някъде из двореца си Grinning

# 462
  • София
Не знам дали е от късния час, но ММ ми прати това и ми се видя смешно Simple Smile Малко ми е като "ти мен за глупав ли ме помисли, предателю?"
https://giphy.com/gifs/gifvif-gifsuniverse-4eMzFX3nYTmh7pJTit?fb … hRKZJO9Btg1pnKViE
Плами, кой от къде ще те гони - това тука, доклкото знам, не ни е бащиния Simple Smile Важното е, че някой обичаш, другото се нарежда винаги  Simple Smile

# 463
  • София
Хаха, Деспи, то с петлите като с кучетата, трябва да знаят кой е шефа Joy иначе на мен една от кокошките ми налетя, уж посегнах да я погаля, пък тя с двата крака ми скочи. Много се смяхме Grinning
От сърце ви пожелавам да си имате вашата мечтана къща и Монката да тича по двора с всякакви любимци Heart Eyes

# 464
Лека нощ от Кая Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт