Любители на кучета - 112

• 27 163
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
Тари, да, точно! Някаква свръхконцентрация е, даже на Буба като й потекат лиги изобщо не се усеща Simple Smile

mariat, ама пестиш от ток, нали? Тя прахосмукачката харчи много, а ето - кучето не Grinning

Dentity, как се издържа на таква сладост?! Приказка е просто!
Нон стоп я мачкаме🤣🤣🤣

# 466
  • София
Туиг, няма да мине с времето и винаги ще е там една празнина, но... Научаваме се да живеем с нея.
Сиви, радвам се за Вивата, че не е направила беля и върви към оправяне! Знаеш, едноочки са ми слабост Simple Smile
Май ще имаме синеоко бишкотче

Дали отваряте тези клипчета?
https://www.facebook.com/100002478127930/posts/3834604956632071/
https://www.facebook.com/100002478127930/posts/3847266288699271/

# 467
  • под тепетата
Даааа! Много са смешни гладниците, ядат във всякаква позиция , че и смогват да размахват опашлета Satisfied
Коте, май няма с разцветката на дядо Балу пинто?

# 468
  • Бургас
Я да се посмеете малко. Кучешки очен преглед.

# 469
  • о`майна лунна нощ е
Ха-ха, много готино!

# 470
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина не искам да развалям ведрото и весело настроение след последните публикации, но с кого, ако не с вас да споделя мъката си...

Нали преди няколко дни разказвах за кученцата на село и тежкия им живот. Е, Бенджи се е предал, ненавършил 5 години, остана завинаги на 4. Ще го пазя на топло в сърцето ми като всички душици, които сме загубили през годините.
Той отдавна имаше разстройство, доктор не го е поглеждал, ядеше всякакви кокали. Дълго се е мъчил преди да се отърве. Ама то живот на верига и в л**на, живот ли е?
Мама ми го съобщи днес. Само се моля тати да не реши да взима друго куче на негово място, че ще има същата съдба. И дано поне Джулката е добре.

# 471
Съжалявам за кученцето!Нашият съсед непрекъснато хвърля кокалина Киара,въпреки молбите ни да не го прави.Сега тя е с разтройство,варих картофи,следобед ще давам ориз.

Радвам се за всички оправящи се кучовчета!!!
  Кокошките спират да носят в определен период,обикновенно в студа.Имат период на износване.
  И аз мечтая за кокошчици,къщичката им е готова,само още малко мрежа ни трябва.И на пролет ще си купя.Тази година си гледах бройлери за пръв път,кучетата с голям интерес ги наблюдаваха.Никое не ги нападаше,но , стояха по половин час притихнали пред клетката.Айри много обича при зайците,Киара вече не им обръща внимание.
   Бих си гледала и козичка ,че вного обичаме яренце,но предполагам,че ще ме изгонят от вкъщи.А имаме един енизползваем двор,с толкова много трева......
    Днес това черно съкровище има  рожден ден!Никога не съм предполагала,че едно куче ще донесе толкова много любов в дома ни.Никога не съм допускала,че ще допусна куче да спи на дивана,а аз да седя на стола,за да не я притеснявам.И ще понеса съвсем спокойно калните отпечатъци по кожения салон на колата ми.Обичам те ,Айричка!Благодаря за любовта и емоцията,която ни носиш!

Това са първите й снимки у дома,когато дъщеря ми я доведе.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 13:13 от марулета

# 472
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Деспи .... Вечни ловни полета.

# 473
  • София
Ох, Дес, много гадно. Няма ли начин да говориш с баща ти и да му обясниш твоята гледна точка? Няма как пък да е толкова безсърдечен, при положение, че е баща на човек като теб.

# 474
  • Bарна, морето, сините вълни
О, доста твърдоглав е... Изобщо не може да се говори на тази тема с него. Веднъж бях подхванала темата и изкара Ерос пумияр и че щом няма да има поколение,  щял да стане саможив, за нищо не ставал...
Сега например ми се сърди за страшна глупост, за която не съм виновна. Говорим си вече тия дни по телефона, но за кратко. Казал на мама, че докато не му се извиня, нямало да стъпи вкъщи. Много ми е мъчно, че прави детински работи. Той никога не е разбирал чувствителността ми, но затова пък мама ме разбира идеално.
Извинете ме за спама.

# 475
  • Sofia
Деспи,отишло е на по добро място,да тича свободно Cry  Те мъжете с възрастта стават като децата,ни се водят,ни се карат и те всичко знаят.

Марулета,да ти е здрава и щастлива още дълги години черната перла Heart

Малко Коте,ама тея бишкоти все се по хубави и благи стават,пу пу пу

И Кая мернях и тя само да я мачкаш Hug

Аз кокошките ще си мълча,че всички снимки от дете са ми все с пиле в ръка Joy Сега като ходим при баба и тя кокошки,зайчи, пуйки..моите деца само в зайчарника седят. А дядо им нали си няма работа,та само пита: "Да ви сложа едно живо в колата,да си го носите във вас" и те милите в един глас реват "Даааа". После аз лошата,защо не съм взела зайчето Grinning

# 476
  • София
Ясно, тегав характер е значи. Освен майка ти някак да му влияе...
Но и аз съм забелязала, че повече от по-възрастните хора имат такова отношение към кучетата и въобще към животните. Надеждата ми е, че това постепенно ще се промени със следващите поколения. Дано.

# 477
  • Бургас
Дес, съжалявам много.
Сигурно си говорила много пъти с баща си, но хората от това поколение, особено мъжете, са непроменяеми. Те си имат свое разбиране за кучетата.
Свекър ми си беше взел каракачанка. Малко куче бебе, от реномиран развъдник. Тъкмо се беше пенсионирал, купил вила на село и решил да прави идилия.
Да, ама вилата бързо стана място само за уикенда, защото той си е градски човек и си обича и града. И кучето бързо стана тежест. Возиха го първо напред назад - на вилата живееше само в двора, и колибка му беше купил, не го държеше вързан постоянно. Хранеше го пак според разбиранията си - попара, гранули, кокали, по много от всичко. Обезпаразитяваше и ваксинираше, това поне беше добре. Казах му тогава, че каракачанката е трудно куче, не е за неопитни хора, книга му подарих за гледане и обучение на кучета, ама я остави без да я разлисти. В града държаха кучето в мазето, защото свекърва ми не беше съгласна да влиза в апартамента. Тя и още от самото начало не беше съгласна за куче, и с право, защото знаеше какво ще стане. Та стана един огромен пес, невъзпитан, живеещ в тъмно и влажно мазе дни наред, дърпа ужасно на разходки, мъчи се. И накрая свекър ми го даде на ММ, да го подари на едни овчари. И кучето се озова като пазач на някаква база и се обеси на въжето си. ММ дълго време не каза на баща си, все го лъжеше, че бил добре. Призна му накрая, той страда, страдаше и като го подари, но ето до какво водят необмислените решения. А иначе е добър човек, но много твърдоглав. Понеже разхожда Елза понякога, вчера направи забележка - малко акала, значи малко сме я хранели. Той подир неговото с лопатите ходел:)

# 478
Деспи, съжалявам...но поне милата душица се е отървала и няма да се мъчи повече.

Марулета, честита рожденичка! Още дълго време да е с вас и да ви радва!

# 479
Деспи знам колко ти е мъчно за селското другарче. Поне вече е на по-добро място и няма да го мъчи нищо 🤗 Не се ядосвай на татко ти. Такъв си е и такива са му разбиранията за отглеждане на животни. А с напредване на годините стават като малки деца. Сърдят се и се цупят за щяло и нещяло.

Марулета жива и здрава да е черната красавица!

Днес на магаретата им свърши гранулата. Вчера поръчах, ама от зооплюс и ще си почакаме докато дойдат. А диванетата ще ядат готвено и съответно от тях по-щастливи няма. Даже набарах телешки крака в кауфланд и отделно им ги варя да си имат за десерт, на Макс копитото, на Вивата по-малкия кокал.

Общи условия

Активация на акаунт