Любители на кучета - 112

• 27 159
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
Деспи, съболезнования! Със сигурност е на по-добро място.🤗❤️

Марулета,честита ви рожденничка, дълги години да ви радва, да е много щастлива и игрива, и само радости да ви носи!🥳🥰

# 481
  • София
Честит рожден ден на Айричка! Birthday
Да е здрава и щастлива и дълги години да ви дарява с любов!

# 482
Деспи, на по- добро място е кучето.

# 483
  • Bарна, морето, сините вълни
И от мен честит рожден ден на красивата чернуша! 🥰 ❤️
Нека е дълги години здрава и игрива. Да ви радва много, както и вие нея! И вкусни почерпки.

# 484
Despicable, отървало се е животинчето, наистина не е живот това Disappointed Дано татко ти се откаже да взима друго.

Марулета, честита да е разбойничката! Дълги години споделени мигове заедно.

И да покажа една манекенка Grinning Най-сетне да открия хубави якенца

# 485
Благоаря ви!
   Сигурно ще има тортичка,но това си е грижа на щерката.Айра е при мен само за малко и на гости.И когато ги няма.Аз,понеже съм в къщи сега повече време,си я взимам от техния етаж,да си имам другарче,да си говорим и да си тренираме.Основната грижа  е на щерката и зетя.
   Сиви,телешки крака вариш,и после им даваш кокала,така ли?И тези кокали кучетата могат да джвакат?

# 486
  • Canada
Деспи, съжалявам Hug

Сърцето ми се къса, откакто сме в България, отвикнала съм да виждам бездомни кучета Confused

Иначе и тук (при сестрата на ММ) има дворно куче. На синджир, спи във варел, хранят го с хляб Frowning1
Гледам да го пускам всеки ден да играе с Ози, племенника обеща да му направи къщичка, включиха и гранули в храната. Не спирам да говоря за ваксини и обезпаразитяване.

Сурови кокали му давам на Ози от време на време, мн обича. Тази май не съм я показвала тук Blush

Честита да е прелестната Айра Heart

П.с. Това килимче пътува с Ози от Канада. Научен е, че кокали, лакомства, всичко, което цапа се яде на него Joy

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 16:04 от Foncé

# 487
Честита да е Айра!
Фонсе, бая кокал е това.

# 488
  • под тепетата
Толкова е зает адашът, че даже не поглежда нагоре за снимката Simple Smile
 Колко шарен е животът - от едната страна ни се  взима, от другата ни се дава...
Честито на Айричка  - здрава и щастлива да е!
Despi, съжалявам за другарчето ти! За това  поколение патриархатът е закон божи - думата им на две да не става, независимо дали са прави или не. Ако майка ти успее да го придума , ще е с цената на месец мрънкане и уговорки .
BANKS, с ьозовото повече ми харесва !
Днес съм точно като този https://www.facebook.com/jeniwoman/posts/2754726764844871
 Навлекла съм се, а като излезнах от работа и докато се прибера...

# 489
  • Бургас
Билянка, лягай като нас да топлиш г*зягата:)

марулета, честита ви рожденичка. Още дълги години да имаш кални лапи по тапицерията!

# 490
  • о`майна лунна нощ е
Ей на това се казва "Да ти духне под опашката" 😂

Марулета - да ви е здраво и спокойно момичето!

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 17:48 от `ТуиГ

# 491
  • под тепетата
Tintina, ако знаеш как ми липсва камината на морето и едно момче с меки ушаци да ме стопли...А сега съм гушнала торбичката с костилките и чашата чай, мушнала съм се под топло одеялце, ама не е същото.
Скрит текст:
След малко ще си сложа и нещо в чая, само да стане по-прилично време Relaxed

# 492
  • sofia
Честита Годинка на Айра! Марулета, желая да имате много щастливи мигове заедно, да е много здрава и с все така прекрасен абаносов блясък!
За жестокоста към животните...не знам какво мога да кажа. Баща ми е ловджия...Преди отглеждаше гълъби, имаше гълъбарник в двора на къщата. Грижеше се за птиците. После разбрах, че обучава с тях кучетата...За щастие, вече не гледа гълъби.

# 493
Стана ми мъчно как се чувства , тази прекрасна, нежна и състрадателна Деспи!И за кучо също...          На село сме...Ад!То не са уникално къси синджири, полусрутени навеси/ уж къщички ...изгнили купи за храна и вода.Ужасно ми е.Говоря, където уж са по- свястни хората, сблъсквам се с тотално безхаберие и бездушие."Оно, нищо му нема...куче"...
Да е жива и здрава, черната пантера- Айричка!От първия и ден, в темата и се радвам!Щастливо момиче е тя!  
            Лори тренира с една ултразвукова свирка, да идва."Лети" като я чуе - има кашкавалче бонус от маестрото! 

# 494
марулета аз им ги варя телешките крака и днес специално майка ми обра, каквото има за ядене по тях и останаха само кокалите. Давам ги, защото дори Макс не може да изяде или начупи кокала и така само си чешат зъбите и крастата за кокали 😁 Ще им ги оставя поне седмица време да се кефят. Ще заредя фризера, че ги няма постоянно в магазина и периодично ще им вадя да им се радват.

Общи условия

Активация на акаунт