Любители на кучета - 112

• 27 157
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
“Малката” Кио винаги усмихната 😇

# 496
  • под тепетата
Сутринта, отивайки за работа, не се стърпях и най- нахално надърмачках едно бебе американска акита. Мале, какво кожухче имаше!
khaleesi_x, като почне пуховалежът у вас, може да събираш за възглавници Smile

# 497
Пуховалежът не е спирал, защото има още бебешка козина и я сваля. Страшно е. 😂 Мога да събера за възглавници, може и да ми остане 😂

# 498
  • под тепетата
Фурминатор?
Завърти бизнес - възглавници еко, меко и леко ( ето ти слогана оттам нататък си ти Laughing)

# 499
Решим се ако не всеки ден, то поне през ден. Прахосмукачката не може да смогне 🤣 Но има светлина в тунела, от бебешкия пух е останало само покрай дупето 😂

# 500
Деспи, съжалявам за другарчето... Вярвай, че е на по-добро място 🖤🐾
Заради Маги и промивките с Йодасепт перем чаршафи през ден.. и то помага милото 🤣🤣

# 501
  • о`майна лунна нощ е
Като казваш пух само по дупето- доста пъти сме засичали едно момче с три хъскита. Най-дребното от тях е с такъв постоянен пух по тялото. На много места е, направо петниста хиена. Мислехме, че просто кучето е младо и всеки момент ще замяза, ама нъц. Швепса стана на почти три години, онова си седи такова. И тъй като реално не се познаваме с момчето, а само от колата го виждаме сутрин и вечер по светофарите, за нас си остава загадка това куче. А на момчето му си възхищавам от всякъде. Ние с едно не можем да се оправим, той с три върви всеки ден, по няколко пъти. Голям километраж навърта.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:41 от `ТуиГ

# 502
Да ви разсмея и разсея малко,ви предизвиквам да качите възможно най-смешната снимка на любимеца си 😁
Ето я Тайра.. Легнала зад мен, и ме бута с лапата си по гърба..Усещам я аз,че нещо се "чекне".. Обръщам се и виждам това 🤪😂😂😂

# 503
  • под тепетата
ТуиГ, това наистина е странно.
khaleesi_x, тактиката у нас беше следната - давам кожен кокал и реша, кога с гребен, кога с фурминатор ,докато ми се умори ръката. Събирам в найлонова чанта, добре натъпкана, и изхвърлям. Иначе прахосмукачката щеше да сдаде багажа. Дупето ми беше най-трудно и свивките на баджаците отвътре, че бяха  близо до свещените му орехи. Прибирам кокала за следващия път. И така през ден.
 Ей, тази помощничка Маги! Много сериозно се е отдала на мисията Smiley
Ох, Merрy, каква закачлива усмивка извади Тайра!
Тази става ли на хиената Ози

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:27 от bilqna_69

# 504
Merry, чудна идея - сега ще завалят кучовци☺
Това е Реа, която стана звездичка на 14.08.20 и беше цялата една карикатурка моя любима! 🥰

Обожаваше да седне в мен, нищо че едва се събираше..

И можеше да спи навсякъде, дори седнала пред духалката😄

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:43 от Stella Docheva

# 505
  • под тепетата
Хубаво е, че макар и през сълзи си ги спомняме с усмивка! Ето и един луд поглед на щастливо хъски

# 506
Деспи,съжалявам мила! Прегръщам те! Дано му е светъл сега пътя на Бенджи! Cry
Марулета много дълго да ви радва черната принцеса Heart
По повод смешните снимки-слагам ви една както казва ММ-олигофренска:

И за желаещите новия хит в прическите
Скрит текст:

# 507
  • под тепетата
Няма да питам кой е фризьорът... Похвално е, че работи с биопродукти Sweat Smile

# 508
Марти кое ви е олигофренското на снимката 🤔.. А прическата е един път! Хит ще е на 2021 😁🥰

# 509
Марти кое ви е олигофренското на снимката 🤔.. А прическата е един път! Хит ще е на 2021 😁🥰
ММ така ни определи Joy Това е след 1 час пълна лиготияя.
Ако искате заповядайте за прическа..не е скъпо- я кокалче,я бисквитка,каквото ви се откъсне от сърцето. Не е материалист Joy

Общи условия

Активация на акаунт