Любители на кучета - 112

• 27 145
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • Bарна, морето, сините вълни
Хехехе, рошлиии. Kissing Heart

Реа е била много сладка трътла. Heart

Аз нямам много забавни на Ерос, той за снимки все е сериозен.

Тази ми е много любима, бебешок на 2 месеца с кльопнало уше

Беше толкова дребничък, че спеше на възглавничка за стол

А тази ми е любима на Бенджи, толкова щастлив изглежда. Heart

# 511
  • Пловдив
Честита да е Айра! Все така любвеобилна и обичана! BirthdayPoultry LegBalloon
Шошо няма много интересни снимки

Скрит текст:
и тази ви я показах онзи ден в темата с шушаците

Завиждам на морския Озю за свободата и на Лори за планината.

# 512

Една рожденичка,която днес е много -много непослушна:сутринта така се разбесня у дома,че отмести дивана.После ходих на кафе у щерката,Айра се изпика на дивана,скъса ми ръкава на блузата,започна да яде края на килима.....Палавница!И една бабка,която е неотлъчно до мен,когато имам работа по двора.

# 513
Някои смешни снимки на Лори. "Хайде на моретооо..."    

Смях от сърце     Току що осиновена Лори

# 514
  • тук-там
ЧРД на Айричка! Чудесна торта! Белите днес са в реда на нещата.
Ето от нас една в стойка ранен прилеп:

Иначе днес пантихме в гората. Кучетата тичаха до ските надолу:

# 515
Големи образи са "смешните" кучовци.Благодаря ви за поздравленията,ще ги предам на щерката!
   Утре щеркинса има РД и ровейки за снимки да направя колаж ми направи впечатление,че най-усмихната и щастлива е на снимките с кучетата и на сватбата си.И с мъжа си .

# 516
Честита да е Айра! Още много пакости да прави!
Деспи, така му е по-добре на куч. Дано татко ти не си взема други.
Една смешна и от нас

# 517
  • София
Ето и моето смешно бебе-пираня.
Не знам Кая как е, но Роузи всеки ден засилва захапката... любовта на кученцата минава през зъбите май май 😁🐶

# 518
  • sofia
Добрютро! Усмивка и от Леон. Simple Smile

# 519
Здравейте, на Кая тези дни й предстои първата разходка навън. Мисля да я изкарам чак събота, макар и вече да може, но ще изчакам по-топлите дни, които обещават. Според вас може ли още от първото излизане да я разходя поне час или ще й е в повече и трябва в началото да е за по-малко, и постепенно да увеличаваме продължителността?

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 08:58 от Teddy_m

# 520
Според мен след като и сега можете, сваляйте я няколко пъти в деня, ако имате възможност за по 10 мин пред блока примерно. Да подуши, да види свят 😁.. Ако успее за тези 10 мин да свърши и някоя работа наградете я.
А вече за дългата разходка, мисля че 1 час и е много. Тя още е бебе, и няма нужда от толкова дълги разходки. В тази възраст за вас е по-важно да изгради хигиенните навици на първо време.

# 521
  • Бургас

Ало, министерството! Отваряйте я тая детска градина, ВЕДНАГА!

# 522
  • под тепетата
За тази принцеса обикновена детска градина няма да свърши работа! Ще трябва кралска Laughing
 Предлагам един принц с корона за кралската детска градина

# 523
  • София
Здравейте, малко се позагубихме ние със Сами, но работата ме гони по петите:)
При нас новото е, че ми писна да го гледам мърляв и го изкъпах. Милото в какъв стрес беше и от къпането и от сушенето после. Но пък дава да го реша и му харесва. След това беше станал много бял и пухкав и докато се обърна вече подскачаше весело в локва пиш, демонстративно направена не на памперс.

Направихме му 2ра ваксина в понеделник и от тогава вечер нещо му става и започва да тича с бясна скорост, да се мята и да ни хапе настървено до кръв. Явно се е изплашил или ни отмъщава, не знам. Чакам с нетърпение 3та ваксина и да можем да го извеждаме навън, че явно има повече енергия отколкото ние за игри с него.

Да ви попитам нещо - какво използвахте за возене на малко кученце в колата? Гледам онлайн нещо като кошница от плат, която се закачва за седалката, но тя е удобна, ако е на седалката до шофьора. Ние имаме кутия, с която го водим на вет, но не я харесва, а пък ще ни се налага да се движим в комбинация с ММ и няма как да го оставяме самичък на този етап.

Много са сладки всички куцинки и такива хубави снимки им правите. Нашето мога да го снимам само ако спи или не знае, че снимам, иначе ме лае.
Скрит текст:
Всеки път, като отворя хладилника (кис.мляко)

Искам на дивана!

# 524
Деспи, прегръщам те, понякога не зависят от нас тия неща..
Сами е невероятен! Не мога да дам съвсет за колата, защото ние сме с големи кучовци и ги возя в багажника..
Тара е абсурдна 90% от времето, та нейни смешни имам хиляда сигурно

Кая още държи на положение пред нас, една сериозна, дамо сутрин се плендзавчи. Тази сутрин обаче не видя тара(под завивката) и направя скочи върху нея и стана въргала. Доста по-голяма е и явно я е наранила, а и я стресна в съня и и малкото скочи на бой, та сега са скарани..

Общи условия

Активация на акаунт