Любители на кучета - 112

• 27 179
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Сиви, много се радвам за Вивата!

Слънцето се използва на макс.

# 436
  • София
Туиг, съболезнования...
За кърпата, не знаех, че ще събудя такъв интерес, ето линк, аз съм много доволна. Размер май не пише, ама мога да премеря моята колко голяма е. Точно като гюдерия е на пипане, МП е убеден, че е изкуствена. Дойде леко влажна в пакет, като я отворих беше мекичка, но почне ли да съхне и се втвърдява. Аз редовно я изплаквам след кучо, да махна космите и мръсно, ако има останало, и я оставям мокра, почти капеща, да е мека и готова за употреба.

# 437
  • о`майна лунна нощ е
Значи е точно на принципа на кърпите за кола. Държат се в кутиите, леко важни.
А само в жълто ли се предлагат. Че твърде бързо ще й сменим цвета.

Скрит текст:
Изпратихме го другарчето. Остана на 33 години. Леко да му е там, където отиде. Може би нямаше да го намесвам из темата, но имаше куче. Първата ми мисъл като разбрах беше, а какво ще стане с Берта /лабрадорката му на 1,3 години/. Майка му е възрастна и той живееше с нея, тя ще я гледа. Това й остава на жената от него. Той й я поверяваше да се грижи за нея, когато отсъстваше. Добре поне, че има брат и той с цялото си семейство е до майка си. Ще има опора жената, но тази празнина не може да се запълни. Трудно ще е. Квартални сме и ако се наложи, ще помагаме. Имат и добри съседи с кучета, с които излизаха заедно по разходки и те също ще се отзоват.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 15:50 от `ТуиГ

# 438
Туиг, съжалявам...Sad
Радвам се за Вивата! И за Леон, изглежда добре.
В събота сложихме на Арчи годишната ваксина. Макар да трепереше, се държа добре. Радвам се, че и след това не се чувстваше зле, нямаше странични реакции.

# 439
  • София
Съжалявам Туиг, много Sad Явно още един хубав човек си е отишъл... Светъл да е пътят на душата му!

Браво на Леон, изглежда все едно се е одраскал малко по-сериозно. Геройче! И на Вивата нямам търпение да видим снимка без дренажа Simple Smile

Буба проси:

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 15:59 от ToniShu

# 440
  • Canada
ТуиГ, съжалявам, мн ме натъжи случилото се! Светъл път на душата му!

Sivi, чудесни новини! А Макс е все такъв хубавец!
Разкошни муцунки видях, а бишкотите са прелестни!

Биляна, и наш Ози грухти от кеф като му чешем ушаците Joy   

-15 е при нас, но него тези температури хич не го плашат, свикнал е на двойно по-студено в Канада 😁

# 441
Прегръдка,Туиг...Тъжно е,особено за недоизживян млад живот.Милото му кученце...При нас- на вилата, почина  съсед.Има прекрасна немска овчарка.Вече е доста възрастна, едва ходи..., стои пред портата и го чака..., чака, чака!😥  / докато близките не я приберат...и пак на другия ден.../                
       И малко за разведряване-щастлива от Локдаун ,в Германия-Лори.В родната Рила планина, вече месец!

# 442
Съжалявам, Туиг!

# 443
  • о`майна лунна нощ е
Аз на теб ти се извинявам персонално, че думите ми в предходен мой пост вероятно прозвучаха грубо и усетих, че се засегна. Заядливо се хванах за това "галя/галене/галят". Всички знаем, че е проява на нежност и няма как от нея кучето да пострада по какъвто и да било начин. Не говорхме за несъобразено мачкане на ушаци или недодялана игра.
Съжалявам.

# 444
Споко.

# 445
ТуиГ, съболезнования. Млад човек си е отишъл без време явно...

Вивата е герой, щом по дупки се завира, всичко е минало вече.

Нашата тези дни започнахме да ѝ удължаваме времето между разходките. Днес например, след сутришната до 9ч още не съм я извеждала, а вече  е 5.40ч и е почти време за вечерната. Т.е прескочихме междинната. Дали е правилно според вас, или може да ѝ навреди прекомерното стискане?

# 446
ТуиГ много е тъжно, че млад човек си е отишъл без време. Дано е на по-добро място, а кучето му донесе поне малко утеха на близките му.

Fonce да не сте си по нашия край? Тук днес бе ужасен, ама ужасен студ и при това придружен с вятър. Няма да казвам, че бях дневна и почти цял ден на вън и на крак. 😬 Добре, че началника ме съжали и прати да свърша малко работа и ми каза да се прибера. Спести ми стоенето на студа след залез. Та скатах последните 3 часа от смяната и преди малко се прибрах. Даже си сипах и винце за сгряване на душата 😁

А пък Вивата.. Ех тая Вива съвсем скоро ще има снимки не само без дренажа ами и без конци. 🤗

# 447
  • София
Милата Вива, тя си е красавица и с едно оче Heart Eyes
Ех, момичета, мисля си, ако можеше някак всички хора да са такива като в тази тема, то светът би бил прекрасно място.
И се оплаквам от студа, кокошките ми спряха да снасят, хем живеят на топло и ядат като прасенца. Ама ще дойде то пролет Grinning

# 448
  • София
Права си, Боряна! А сигурно има много такива хора, просто не намират общата тема, за да се сближат помежду си.
А на мен не ми дават да си имам кокошки Sad Още от преди да се появи Лиси ММ ми секна въжделенията, че с 2 кокошки няма да е невъзможно да се справя. Каза "няма да го правим селски двор" и... го заринаха със строителни материали. Но някой ден ще го навия; първо ще си оправим да стане красиво, ще му се порадваме и после мисля да се боря за кокшки Simple Smile Дано започнат да снасят пак твойте подопечни! Те не правят ли по принцип някакви такива паузи от време на време?

# 449
  • София
Тони, правят, ама ако ги храниш зле. Иначе аз им давам и жито, и хляб, и коприва и какво ли още не, на без отпадна технология сме Joy
И на мен ми беше мечта и я сбъднах, имам си 12 красавици и петел, който се казва Страхил. Те са ми поредните любимци след Оско и трите ми котки.

Единственият който се радва на студа е Оскар.

Общи условия

Активация на акаунт