Любители на кучета - 112

• 27 239
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
  • тук-там
И аз съм любопитна за кърпата! Благодаря!

# 421
Зелените ботушки ми се видяха много стегнати и болезнени.
Нашето е полуклепоухо и стърчат не нагоре, а настрани.

# 422
  • о`майна лунна нощ е
Много са ми сладки точно такива кучета - с уши изпънати настрани. Има нещо много чаровно в тях.

# 423
  • под тепетата
Честито на всички именници!
ТуиГ, моите съболезнования! Сигурно е млад човек и много боли...
mariat, не вярвам да са стегнати, стопанката е много отговорен и любящ човек и не би го причинила на никое от любимите си същества. С всякакви уши харесвам Smiley

# 424
Честито на всички именници!
Туиг съболезнования 🤗
И аз въртя 3 хавлий, вече започнали да изстъняват от употреба,но сега в това сухо време преоткрих мокрите кърпи 😂.. С 4-5 лапичките са чисти, и кърпите също.. То като няма кал и мокро е лесно 🥳
Хубав ден ви пожелавам 🥰

# 425
  • sofia
Туиг, прегръщам те! Ще ям шоколад и ще ударя едно.

# 426
Честити именици!Да са здрави!!!

Туиг,съжалявам!Довечера ще пия едно!

Мойта щерка каза,че ако се прераждаме в следващия живот,дано да сме Айра!Живот ще си живеем!Киарчето спи пред вратата,на стъпката.Пазач е тя!
   Много са ви хубави кучовците,толкова е спокойно в тази тема.И такива хубави муцунки!!!
   Днасе ,докато си правех упражненията,Айра ме гледаше с такова недоумение,че се разхилих с глас.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 11:02 от марулета

# 427

Ние в Пловдив и на хоум офис умеем да бичим айляк.

# 428
  • София
Ох, мустаците и перчемаааа Heart

# 429
  • Стара Загора
Добро утро!

# 430
  • тук-там
Кучета пазачи си имаме ние. В тази стойка ни пазят по минимум половин ден:

През останалото време по корем (за баланс)

# 431
  • София
Здравейте! Хубави муцунчовци в темата Simple Smile
ТуигСъболезнования ... Ще пием едно и отлеем за онези, които не са сред нас - това е, животът е низ от щастливи моменти и моменти на мъка, и въпреки всичко продължава ...
Полезно инфо за лапичките давате - засега на моя куч са меки, но ще знам, ако закъсаме .. Бях му взела едни много смешни ботушки и ходеше с тях като извънземно, та се отказах засега да ги слагам - държи се като голямо куче, няма шест - пет - само като вали му е дискомфортно, и го пренасям до някое по-сухо място да прочете някой вестник и да свърши работата ...
За попиващата кърпа и аз любопитствам - имам една микрофибърна, която върши някаква работа, стандартните хавлии не стават в нашия случай, нали попивам влагата между пръстите и трябва да е тънка ...

# 432
  • Sofia
ТуиГ,съболезнования Hug

За кърпата и аз се нареждам,че в дните дето вали и има кал, Белка на всяко излизане се прибира като прасе и отнася полубаня 😂

# 433
Вивата от сутринта е без дренаж. Другия понеделник махаме и конците. Вече запопвам да си отдъхвам, че се оправя момичето. Въпреки че, вчера забоде глава да души за мишки и като влезе почва в тръбичката на дренажа. Ей, цяла вечер ми беше неспокойно, че е вкарала мизерия вътре в окото. Сутринта първа писта при вет. Без туй тия дни щяхме да го махаме, е не днес че сме на работа и двете със сестра ми, ама аз се обадих че ще закъснея. Оказа се, че напразно само съм се притеснявала, защото като извадиха трубичката почвата беше изцапала съвсем малко във външната част, а навътре си беше чисто.
И един Макс да покажа, подреден на дивана, че му е по-удобно да оглежда масата и чиниите:

# 434
Туиг съболезнования,прегръщам те Hug
Честито на имениците,здраве и щастие!
Страхотни са всички муцунки,перчеми и ушенца,които сте показали. Чета ви постоянно,но нямам много време за писане-куче,бебе,онлайн лекции и по 2 часа домашните задължения Head Band Ама пък ни е весело,с едната ръка подреждам плодчета,с другата дърпаме кокали и конгове Joy и ако успея да чуя и да запиша нещо от лекциите с някой свободен крак Joy
Сиви много се радвам за Виватаа!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт