ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 766
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит рожден ден, Бисе! Бъди щастлива и все така правеща чудеса Simple Smile
А Индията - да, нея или я харесваш, или въобще не я. Не е за всеки.

# 496
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бисе, Честит Рожден Ден! 🥳

Изпуснах снимката!

Хепи, членувам в тази група и чета пътеписите, има доста готини.

Въпреки, че се смятам за пътешественик, още не съм узряла за Индия.

# 497
Аз едва ли някога ще узрея за Азия, даже за извън Европа Confounded чета с удоволствие, но до там. Имам бивша колежка, която обикаля света и преподава, живее малко тука, малко там...ами иска се начин на живот и мислене, които са ми интересни, но ми липсват.

# 498
  • Между гори и планини
Мъжът ми 25години пътува по света, не живял само на полюсите. Има толкова интересни истории - плуване с делфини и акули в коралови рифове, ядене на хлебарки и скакалци в Азия, истории от Африка и Южна Америка, живот в Русия. ... Аз видях много малко от неговите пътувания.

# 499
Доня - не се стърпях да ти пиша, че те познавам само от тук, но от това което пишеш за себе си и семейството ти, много ми се иска да седнем на някоя поляна и да ми разкажеш всичко за себе си и семейството си. Имате невероятен живот... според мен!

# 500
  • София
Честит рожден ден, Бисе! Бъди все така креативна.
Аз си чаках снега тази нощ, но уви пак дъжд.
Имам предплатено едно море в Италия миналата година. Сега се чудя да си ползвам ваучера за същото или нещо екскурзионно плюс планина в България. Но със сигурност ще се ползва. Миналата година пак си ходихме на море, за мен вирусът си е сезонен, колкото и да ни обясняват обратното. Защото лятото, въпреки липсата на мерки, нямаше толкова случаи. В Австралия ще си провеждат тенис турнира. С по-малко публика от друг път, но все пак доста.

# 501
  • Между гори и планини
Доня - не се стърпях да ти пиша, че те познавам само от тук, но от това което пишеш за себе си и семейството ти, много ми се иска да седнем на някоя поляна и да ми разкажеш всичко за себе си и семейството си. Имате невероятен живот... според мен!
Много мило! Заповядай 😁 Само трябва да знаеш английски, защото Черешов не знае български. Преди години и интервю сме давали за едно предаване, въпреки, че аз бях толкова скована и притеснена, че въобще не съм аз.

# 502
ПП - за Индия съм с много смесени чувства. Не мисля, че ще ми понесе. Да, възхищавам се на храмовете им, но животът и манталитетът като цяло са ми чужди, до направо неприятни.

Даже не храмовете им ме привличат, а точно начина им на живот.
Имам двете книги на Филип Захариев, който е главен готвач в Свалбард, пътешественик и фотограф.
Толкова са увлекателни, че още повече се влюбих в Индия. И не само Simple Smile
Сега чакам третата му книга.

# 503
  • Велико Търново
Честит рожден ден, Бисе!Бъди щастлива! И аз се посмях с коментара на Моника.

Преди две-три години мъжа предложи всеки месец да внасяме определена сума за Божка, та сумата вече стига за Куба.Като ме ядоса Божидара, я заплашвам, че с парите отиваме в Куба с баща й.
Куба ни е обща мечта с него, но ние като цяло не сме пътешественици.Аз също чакам с нетърпение лятната почивка, за първа година няма да сме в апартамент, а ще делим две двойни стаи с децата, те са доволни много.

Днес имаха олимпиада по английски, каза, че е била много трудна, но тя почти винаги така казва-два часа.
Класното по математика е в петък, притеснение както обикновено липсва, усилено решаване на задачите също.

Ани, със здраве да си кара колелото Ради и да има много успехи!Този, където те е подкачил във Фб, явно не е разбрал, че в тази инвестиция не участваш активно:))

# 504
На многая лета Бисе!
Много здраве, усмивки, късмет, радост и творческо вдъхновение😄

Дами, само ако някоя се е сблъсквала с това.
Дебитна карта на 14 годишно. Говориш с Пощенска не можело.
Трябвало да е на мое име. Обаче ако била на мое име от училище нямало да и превеждат стипендията по нея, защото аз съм титуляр.

# 505
  • sofia
Понеже е ден на Бисето, и аз да се включа, като й пожелавам да остане красива , защото чарът при нея е във всичките му измерения и да намери време за всички свои страсти и вдъхновения.
    Имам колега, който е пребивавал в Бангладеш, доста е посещавал и Индия. Каза, че такава мизерия и мръсотия няма никъде. Мисля, че едно пътуване в страната трябва да се организира от местен човек, който знае къде да те заведе. Със сигурност има какво да се види.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 13:48 от googlish

# 506
Дами, само ако някоя се е сблъсквала с това.
Дебитна карта на 14 годишно. Говориш с Пощенска не можело.
Трябвало да е на мое име. Обаче ако била на мое име от училище нямало да и превеждат стипендията по нея, защото аз съм титуляр.
ДСК, Райфайзен, Булбанк и ПИБ със сигурност имат.

# 507
  • Отвъд алеята зад шкафа
ПП - за Индия съм с много смесени чувства. Не мисля, че ще ми понесе. Да, възхищавам се на храмовете им, но животът и манталитетът като цяло са ми чужди, до направо неприятни.

Даже не храмовете им ме привличат, а точно начина им на живот.
Имам двете книги на Филип Захариев, който е главен готвач в Свалбард, пътешественик и фотограф.
Толкова са увлекателни, че още повече се влюбих в Индия. И не само Simple Smile
Сега чакам третата му книга.

Ако не се лъжа, Ф. Захариев, заедно с приятелката си, купиха едни стари къщи за гости в Балкана и ги ремонтираха. Сега предлагат нощувки + шеф меню, приготвено от него.

Дебитна карта на името на Ема извадихме от ПИБ. По принцип мисля да й направя детска Revolut, трябва да проверя дали ще може да й превеждат по нея.

# 508
  • софия
Бисе, честит рожден ден Birthday
Бъди здрава, усмихната, обичана и вдъхновена!

За класното по бел при нас ще има сериозни мерки - 2 устройства, определен ъгъл и т.н. Мрън, вместо да седне да се подготвя, се е затръшкала за мерките. Как щяло да се случи това? Все едно, ако е в училище, няма да е същото. Това мрънкане го е наследила от майка ми - тя винаги е недоволна, винаги намира и коментира негативното, никога не се радва дори и на малкото хубаво нещо. Как не взе нещо хубаво, а точно това?! Сигурно, защото то е, което просто ме изкарва от кожата ми. Абе, каквото и да е станало, станало е. Виж как да извлечеш минимално негативното, виж как да се справиш, а не само да се тюхкаш. И понякога за неща, които още не са се случили.

# 509
  • о`майна лунна нощ е
Картата на набора е в Раййфайзен. Имам сметки и в ПИБ и в Райфайзен, но втората ми е по-удобна, защото почти навсякъде подмениха банкоматите с такива, които можеш да внасяш пари по сметката си, не само да теглиш. А за мен това е несравнимо удобство. ПИБ има доста хляб да изядат по отношение на банкоматите им. Другото, което не ми харесва в ПИБ, е тромавото активно банкиране. Успешно  го блокирах още с първия си опит да наредя суми. В последствие от моя приятелка, която има карти и банкира с няколко банки, разбрах, че и тя въпреки опита си, е имала проблеми точно с ПИБ.
За това за набора избрах Райфайзен.

Общи условия

Активация на акаунт