ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 771
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
За София мат е на 16.01.

# 481
Бисе, честита да си!
Жива и здрава бъди, все така креативна и вълшебна!
Весел и усмихнат празник! BalloonCakeChampagneTadaNotes

# 482
Честит рожден ден!

# 483
  • София
Бисе да си жива и здрава! Много сбъднати мечти и прекрасни преживявания за тази година да имаш.

Опитвам се да се държа оптимистично. Сивото ежедневие и времето около мен определено не са ми съюзник. Зимата не я обичам , мечтая си да съм мечка и да я проспа, но греда. В края на годината си резервирахме морето и това някак ме крепи да преживея зимните месеци. Пътешествия в чужбина за сега нещо не смея да планирам, а така ми се ходи Sad Ако сме планирали да пътуваме семейно, отсъствието от училище никога не съм го мислила много, но за сметка на това от години се съобразяваме с лагерите и състезателния календар на девойката, няма как да я лиша от тях, като знам какъв труд е положила. Та така пълно щастие - нъц

# 484
  • у дома
И при нас така-присъствено е обявено-това по повод предишно твое питане,но тогава нямах информация.

# 485
  • sofia
Честито на Бисето, много здраве и усмивки! Heart

Един тъп въпрос, защото не мога да се ориентирам в заповедите от сайта на МОН: откъде да намеря инфо за точните дати на олимпиадите? Интересуват ме тези по БЕЛ и АЕ. В заповедта пише, че олимпиадата по АЕ ще се проведе до 17.01.2021, но точна дата все още няма. В училището ли да търся инфо за график или как?
За тази по АЕ на нас ни казаха на 22-23, като още не се знаело точно. Мисля, че на 17 е тази по български език.

# 486
  • Между гори и планини
Добро утро! Събудих се в 6ч с натрупал пухкав сняг, падаха парцали с размера на еднолевки . Прекрасно и меко, само за разходка.
След целия зор с учебника по литература, учителката в последния момент ,решила днес да имат класно, че плана за Сафо се зарязва (само дето моя учи, трепери , стара се и го прати), и че трябва за петък да правят презентация на Антигона и Софокъл 🙄
Та първите два часа се молихме за хубав нет, защото при такъв снеговалеж понякога няма ток . Пубера направи треперещ класното. Тоя предмет му е труден, нелюбим, защитаване на теза, го препотява. Ще видим какво е направил.

# 487
Честит рожден ден на Бисето! Здраве и късмет! Пътувания и забавления!

Аз фигурата на мечка съм я докарала, но никой не ми позволява да хибернирам ..
Класната минаха, сега идва ред на изпитвания и оформяне. Явно няма да ги връщат в училище, защото в петък учителката по математика щяла да ги раздели на групи и да ги изпитва устно през Meet

# 488
Честит рожден ден, Бисе! Жива, здрава и много щастлива да си!

Няма сняг при нас. Само силен дъжд. С едни дъждобрани се опаковам докато разхождам кучето.
Наборът беше заявил, че на никакви олимпиади няма да ходи тази година. Ако евентуално някой учител го прилъже, може и да се прежали, но не е споменавал нищо.

# 489

Честит рожден ден на Бисето, която винаги успява да вкара малко вълшебство и спокойствие в темата.
Бъди преди всичко здрава и никога не губи онази искрица, която те кара да мечтаеш, превръща сивото ежедневие в приказка и внася смисъл във всичко, което правиш.
Весел празник!

# 490
Честит рожден ден, Бисе! Да си все така прекрасна и нежна! Здрава и много щастлива! ❤

# 491
  • София
Честит празник, Бисе! Здраве и щастие за теб и близките ти!

Моята ще ходи само на олимпиадата по немски, която първоначално отказа, но в крайна сметка ще отиде. На 17.01, тази неделя е.

# 492
  • София
ТуиГ, аз се глася за Тоскана и за Прованса🙂
Включвам те веднага!

Понеже ни искам да се вкарвам в депресарско настроение( утре остарявам с още една година),  вечер си майсторя неща. Реших да правя баба Яга от глина и като сложих косата на глинената глава, Моника рече, че тази кукла страшно прилича на съседката и ме попита да не би да е Вуду кукла направена с определена цел🙄
Веднага и смених причиската и запририча на Фиона.
Не ми хареса и леко я гримирах, сега прилича на далечна братовчедка на Бабичката, ама с фейслифт.
Смях се с глас. Добре че бях сама в стаята, че колегите ще решат, че съм изперкала.
Бисе - Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната, креативна  и удовлетворена!

На девойката класното по немски беше вчера. Каза, че вече си е открила някои грешки, но като цяло е доволна. А аз си мислех, че вчвра й беше класното по мат - толкова съм "в час" с нещата й Simple Smile Записала се е и на олимпиада по НЕ.

Пишете за Индия. Преди 2 години групата в която танцувам народни танци бяха там за около 2 седмици. Дори и за минута не съм се замисляла искам ли да отида - не е за мен тази работа. АЗ си обичам цивилизацията, течащата вода в банята, чистите легла...
Чакам лятото и да ходим на море. Друга година по това време вече сме резервирали хотела - сега още изчакваме.

# 493
  • о`майна лунна нощ е
Честит рожден ден, на вълшебникарката Биси! От здраве да не се отърве, творческо вдъхновение да я залива /не дъжд/ и всеки ден да има повод за поне една голяма усмивка!

Излезна накрая оценката от класната на набора. Вярно петица има на нея. Ама кръгло 5, обло, не 4 и нещо. Ще стане човек от него. Аз - доволен.

ПП - за Индия съм с много смесени чувства. Не мисля, че ще ми понесе. Да, възхищавам се на храмовете им, но животът и манталитетът като цяло са ми чужди, до направо неприятни.

# 494
Във фейса в групите за пътуване тъй като няма нищо за споделяне и питане, си разказват смешни случки от пътувания. Може да се включите, например https://www.facebook.com/groups/862303527167671/?ref=share

Общи условия

Активация на акаунт