ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 775
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Между гори и планини
Честита да си Бисе! Здраве, щастие, и вдъхновение 🎁🎂

# 466
Да честитя и аз на адашката!
Бисе, от сърце 💓 ти желая огромно щастие! Весел празник!

# 467
Честита да си , Бисе! Здраве , радост , удовлетворение , много сбъднати дестинации и вълшебства! Хубав празник!🎁🎂💐

# 468
  • София
Бисе, честит рожден ден! Да се изпълнят желанията ти! Някой ден да твориш под небето на Тоскана Flowers Hibiscus

# 469
  • София
Мила Бисе, честита да си! Здраве, любов и успехи в новото начинание!
При нас ДО се отразява добре на малката, тъй като аз ставам учител и преподавам урока, докато видя, че е разбрала всичко. В училище често не са й ясни уроците. Но социалните контакти са много по-важни за нея, защото и без това си е по-затворена и при ДО все едно не контактува с никого. Та предпочитам да си ходи присъствено и после пак обяснявам уроците...
Наборката си чака с нетърпение да ги върнат присъствено, дори предстоящите олимпиади я радват, че ще са присъствено.

# 470
  • София
Честита да си, мила Биси! ❤️🎈🎉
Да си винаги така вълшебна, много здрава и щастлива! 😊

# 471
  • София
Честита да си, Бисе! Много вълшебства по пътя да сътвориш!

# 472
  • у дома...
Честита да си, Бисе! Здрава, щастлива и винаги толкова колоритна!

# 473
  • София
След вчерашното класно по математика съм убедена, че последователното учене на раздели алгебра и геометрия е грешна методология... Едно време ги учехме паралелно и така не се забравяше вече преподаден материал. Според мен трябва да учат час алгебра-час геометрия, час упражнение.

# 474
Честито на Бисето, много здраве и усмивки! Heart

Един тъп въпрос, защото не мога да се ориентирам в заповедите от сайта на МОН: откъде да намеря инфо за точните дати на олимпиадите? Интересуват ме тези по БЕЛ и АЕ. В заповедта пише, че олимпиадата по АЕ ще се проведе до 17.01.2021, но точна дата все още няма. В училището ли да търся инфо за график или как?

# 475
  • София
След вчерашното класно по математика съм убедена, че последователното учене на раздели алгебра и геометрия е грешна методология... Едно време ги учехме паралелно и така не се забравяше вече преподаден материал. Според мен трябва да учат час алгебра-час геометрия, час упражнение.

Абсолютно съм съгласна. Това е някакъв хаос.

# 476
Добро утро, момичета!☕
Трогнахте ме!
Благодаря  от сърце за милите думи и хубавите пожелания!
Направихте деня ми специален!
Няма да ви черпя виртуално, надявам се да имаме възможност да се почерпим на живо!
Бъдете живи и здрави!❤

Честити да са всички именици!

# 477
Честито на Бисето, много здраве и усмивки! Heart

Един тъп въпрос, защото не мога да се ориентирам в заповедите от сайта на МОН: откъде да намеря инфо за точните дати на олимпиадите? Интересуват ме тези по БЕЛ и АЕ. В заповедта пише, че олимпиадата по АЕ ще се проведе до 17.01.2021, но точна дата все още няма. В училището ли да търся инфо за график или как?
Общински кръг на тези и всички други без мат, инф и ит са когато училището реши. Темите за същите също се изготвят от училището. За 5-7 клас и мат е в училищните ръце.

# 478
Благодаря, Мария. Ще питаме класната и учителя по БЕЛ.
А по МАТ кога е?  Едва ли ще я навия да се яви, но все пак...Thinking

# 479
  • София
Е, Светле, бая рано си го махнала къдрокоско, пак изтървах снимка.
Бисе, бъди здрава щастлива и винаги вдъхновена за чудеса!
Моят хубостник има класно по НЕ днес. А и от неделя мъчи есе по философия на тема " Моето истинско аз" , че има да наваксва тези 3,60 от първото контролно.
За Малдивите и аз тези дни гледах, не знам колко точно е изгодно, но за нас пак е твърде. А така се размечтах. Египет по ни е по джоба, на този етап, но за там ми се искаше да сме всички, а не знам до колко е осъществимо на този етап, а пролетната ваканция май е късно вече.
 В НЕГ оли по мат ще е май тази събота.

Общи условия

Активация на акаунт