ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 776
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Доня, като я завърша, ще ти я покажа. Пък , ако срещнеш някъде, някого, който сручайно да прилича на куклата- да знаеш, че е от Плевен😉

# 451
Еее и защо само на Доня...? И аз искам да я видя!
Бисе, интересно, с колко творчески неща се занимаваш? И аз обичам, но оправдание да не го правя, ми е мястото...Наистина искам пак да имам местенце само за мен. Дори и да е 2 на 2...

# 452
  • Между гори и планини
И аз нямам 😥 А съм обещала проект на съфорумка, аз от пубера не мога да се вредя ни на бюро, ни на лаптоп. Лятото си мечтая да си взема статив и бои и цял ден да рисувам поля и гори..  искам да си правя куклите от лъжици, кукленските къщи, много идеи имам, но усамотено място нямам. Ако успея някой ден да направя плевнята на зимна градина с френски прозорци и голяма камина...

# 453
  • София
Бисе, хич и не я крий бабата. С грим, без грим, показвай Simple Smile
Дикси, Индия ми е любима страна. 2  пъти съм ходила, и пак бих отишла. Аз и индийска кухня харесвам. Въобще, смятам, че съм била индийка в някое минало прераждане.  Там се чувствах прекрасно.

# 454
  • у дома
Бисе,специално за геб

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ❤❤❤

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 22:59 от svetlaem

# 455
Ей, Светлето ме изпревари Simple Smile
Бисе, фейо наша, бъди все така прекрасна! Извор на положителни емоции Heart
Честит рожден ден ❤🧡💛💚💙💜

# 456
  • у дома
По нощите ви пускам моят къдрокоско,който се възмущава от косата си,ама утре рано ще го махна,защото и без това не беше щастлив,че го снимам..

Мария,аз таз торта с джуджета я фиксирах някъде около Коледа във фейса и си я запазих за поздрав за Бисето даже без да знам кога е родена-и да не повярва човек веднъж да видя и прочета нещо навреме...

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:00 от svetlaem

# 457
  • София
Честит рожден ден и от мен, Бисе! Много здраве, щастливи моменти с любимите хора, усмивки и късмет! 🍀🎂🥂❤🌺
Честит имен ден, ако има Таня, Татяна и тн скрити тук! 💕🌷🎁 Здрави да сте и вие!
Много чаровен кърдокоско! 🥰 Страхотна коса!
В Индия не ви ли е страх от болести? Не съм се бъгнала заради короната, винаги тези дестинации са ми били малко притеснителни.

# 458
Светле, страшно е готин!
И тортата е право в целта! Дикси ще я спретне Simple Smile
Много ме бива да раздавам задачи Simple Smile
Братовчед ми е женен за индийка. Тук живеят 9 месеца, а зимата в Индия. Но тази година ще пропуснат Индия заради ковид. Нито кухнята им ми харесва, нито бих отишла в Индия, ама да не ме издавате Simple Smile. Иначе много интересни неща разказват, но за слушане, не е моето приключение.

# 459
  • София
Бисе, да си жива и здрава и все така вдъхновена!

# 460
  • гр.София
Бисе, Честит Рожден ден! Много радост и вдъхновение!

# 461
  • Пловдив
Бисе, Честит рожден ден! Жива, здрава ,късметна и обичана бъди и все така креативна и Неуморна!

# 462
  • София
Честит рожден ден, Бисе! Много здраве и късмет и ...... творческо вдъхновение!  Balloon Gift Cake Champagne

# 463
Бисе, да си жива и здрава! Да ти е весело и жизнерадостно:heart:
Все така да радваш всички с красоти и вълшебства.! Да си пазиш хубавото чувство за хумор и голямата и светла душа:heart:
Пoздрав https://youtu.be/7l74d1fmZbw

На мене не ми е депресарско, но ми е едно такова никакво.
Организирала съм си ежедневието по определен начин, правя роботизирано разни дейности, но съм все в очакване на нещо- сняг, лято, море. Тази сутрин вали сняг:grinning:
Дано до утре имаме интернет, че класното по математика се оказа в сряда, а не в петък. Знаех си, че нещо може да не е разбрал.

# 464
  • София
Честит рожден ден, Бисе. Да си жива и здрава, щастлива и съхраниш способността си да твориш вълшебства Balloon Birthday Flowers Tulip !

Общи условия

Активация на акаунт