ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът се мръщи, тясно му е вече вкъщи!

• 26 780
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Мими, щото ме шокира, погледнах, има някакъв Ибис в Бордо, 50 евра на вечер е лятото, за двама. Не е в центъра, но има трамвай, ходи за отрицателно време, 20 минути. Абе спокойно, бе, ще си намериш нещо. Самолетните билети са по-кофти, но... Може па да паднат.
Доня, абе супер е зимата да си на топло, НО Азия е толкова бясно панирана и затворена, че... Няма да им се стъпи повече. Ай да си гледат работата.
Ситрон , права си, но аз съм с широко отворени очи, то и съпротива имало, и изобщо... Тая пандемия подлуди половината човечество.

# 436
  • София
Пълно безобразие е да държат децата месеци наред по домовете пред екраните. Нали сега паднаха и проценти и брой хоспитализирани. Защо продължават да ги държат като затворници?

# 437
  • у дома...
Шмръц, ако ще обявяват война на Китай, да не си пускам алармата за утре, а? Май само нищо и никакъв импийчмънт ще има.

# 438
А на мен обикновено края на ноември и декември са ми депресарски. Празниците не ми помагат, защото хич не си падам по софри и празнуване. Януари вече започва да ми просветва. Имам надежда. Издрапам ли до март, вече е, пей сърце.

# 439
  • Между гори и планини
Има Куба, Мексико, Доминикана, Ямайка... Все топли дестинации. Мечтите са безплатни 😁

# 440
  • у дома...
Има Куба, Мексико, Доминикана, Ямайка... Все топли дестинации. Мечтите са безплатни 😁
Ла Гомера, Тенерифе...

# 441
Шмръц, ако ще обявяват война на Китай, да не си пускам алармата за утре, а? Май само нищо и никакъв импийчмънт ще има.
Значи, Просто_майка, казах на ММ да му пише на Тръмп да излизат по-бързо да дадат изявления, че няма кой да ги чака... В 22:00 трябва да слагам децата да спят. Joy
Имай малко търпение и ще разберем скоро ще пускаме ли алармите за утре. JoyJoyJoy

# 442
  • о`майна лунна нощ е

Ако някой реши да помечтае за Тоскана, може да ме включи за компания. Едно такова романтично винено ми е в представите.

# 443
  • Между гори и планини
А така! Аз тръгнах въпреки волята на мъжа ми да правя хранителен режим от 4. Януари. Без въглехидрати. Хем човека казва, че се буди чудовище в мен тогава, ме подкрепи, защото съм като Титаник.
Обаче нещо зарязвам тая работа, не му е сега момента. То и вино не може да се пие, а трябва. За какво го поръчвах? Та смятам да пратя всичко неприятно към Сибир, да се отдам на вина, сирена и мисли за топли страни.

# 444
  • Някъде в Европа...
Аз, както съм писала, всяка година съм във вашите настроения, с падането на температурите под 20 гр, от октомври докъм април...Та не е нещо ново за мен..Тази летаргия е всяка година, оставям се по течението с мисълта - ще мине и ще дойде лято..
Последните дни страшно се забавлявам в една от фейс групите за пътешествия - решиха да се описват каръшки изпълнения по летища, самолети - за всичко, свързано с пътуване...Вярвайте, смея се с глас. Самата аз спонтанно се сещам за наши изпълнения, волни или неволни...
Може би, както е тръгнало, ще се изпълнят и моите залози за връщане в училище след пролетната ваканция 🤣...
П.С. Пфууу, преди малко с един фейс приятел, живеещ в Манчестър, обсъждаме мечтите си за почивка и той понеже знае, че мечтата ми е Мексико, ми изпраща оферта - полет от Манчестър- Канкун, 7 дн почивка в 5 зв комплекс там за 883 лири на човек, от 8.05. И, най- сладко ми пише - ама ти купи колело 🤣🤣🤣

# 445
  • София
Жалко, аз съм реалист и само осъществими мечти ме изкушават. 😁 Гледахме, смятахме вчера с мъжа ми как вървят ваксинациите, тц!, времево е много зле, та за пътувания нищо не се знае.
Поради което си търся по-реалистични хубави емоции и сега си гледам перваза на прозореца, и се чудя дали да не отида да си купя ужасно много орхидеи. Някак от година и половина успях да ги завъдя, явно им уцелих мястото. Една е цъфнала, втора е на път. Много са красиви. 😃

# 446
Аз още ще се надявам на присъствено, ако не от понеделник, то поне от 04.02. От всяко друго предположение ми кипва. А и нали казахте, че мечтите са безплатни.

Иначе моята мечтана дестинация е Индия. Китай беше сред мечтаните, но я сбъднах. Една от най-хубавите ми екскурзии. И все пак Индия ми е на сърце. Но поне за месец. А не виждам как точно да стане в този ми живот Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
  • Между гори и планини
Моя баща е в хоспис и ни питаха дали да му сложат ваксина. Всички са отказали, включително и ние. Още не се знаят реалните странични ефекти, а това са стари хора с много болести...
Каръшко изпълнение - щях да родя на летището в Лондон, после и в самолета. Само аз си знам как стисках зъби. Иначе багаж много са ни губили, за 10 мин закъснение на първи полет, сме изпускали следващия....

# 448
ТуиГ, аз се глася за Тоскана и за Прованса🙂
Включвам те веднага!

Понеже ни искам да се вкарвам в депресарско настроение( утре остарявам с още една година),  вечер си майсторя неща. Реших да правя баба Яга от глина и като сложих косата на глинената глава, Моника рече, че тази кукла страшно прилича на съседката и ме попита да не би да е Вуду кукла направена с определена цел🙄
Веднага и смених причиската и запририча на Фиона.
Не ми хареса и леко я гримирах, сега прилича на далечна братовчедка на Бабичката, ама с фейслифт.

# 449
  • Между гори и планини
Бисе, искам снимка! Изцвилих, на това, че прилича на съседката 🤣 Подсъзнателно явно.

Общи условия

Активация на акаунт